BirkenTeam Sportsmanden

Fantastisk innsats av våre fem superbirkebeinere!

Fem særdeles spreke medlemmer i Team Sportsmanden stilte til start i Birkebeinerrittet lørdag 25.august. Og alle fullførte samtidig Birkebeinertrippelen – attpåtil som superbirkebeinere (merket i alle tre grenene)! Og ikke nok med det, både Tore Bjerkrheim og Vidar Ellefsen vant sine klasser i Trippelen!! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

«Mr.Birken» Tore Bjerkrheim tok vel sitt merke nummer 71 (!!?) på like mange forsøk, og ble altså også superbirkebeiner for 20.gang, som en av svært få! Tore har nemlig deltatt i samtlige år trippelkonkurransen har eksistert, fra det første Birkebeinerløpet i 1999. Tore vant klasse M55-59 år med over 17 minutter på totaltiden 7.47.23 etter å ha syklet rittet på 3.03.07.

«Mr.Superbirkebeiner» – Tore Bjerkrheim i litt mer avslappet positur. (Foto: Frode Monsen)

Les resten av artikkelen på Team Sportsmanden sin hjemmeside her.

Forsidebildet: Mads Berge, i tet på bildet, gjorde det meget skarpt i Birkebeinertrippelen, der han forbedret seg med over halvtimen i forhold til i fjor. (Foto: Sportograf) 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -