ArrangementLøping

Stor løpshelg står for døren!

Hele 56 løp på terminlisten lørdag og søndag

Kommende helg er av den travle sorten for mosjonister over det ganske land. Ved søk på Kondis sin terminliste får vi opp hele 56 løp i Norge denne helgen! Lørdag går tradisjonsrike løp som Knarvikmila utenfor Bergen, Nordmarkstravern i Oslo og Trondheim Maraton, terrengløpet Furusjøen Rundt i Kvamsfjellet, motbakkeløpet Lundehøgda Opp fra Moelv, NorgesLøpet på Jessheim og SkiLøpet i Ski. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Søndag er det ikke like mange om beinet, men Drammensmaraton og motbakkeløpet Blåenga opp i Våler er to av 11 løp på terminlisten.

Sportsmanden vil være til stede på SkiLøpet lørdag og i Drammen på søndag.

I SKILØPET: Monika Hjerpseth (t.h.) stiller i SkiLøpet i år som i fjor, rett fra sydlige breddegrader som en av 8 påmeldte fra Team Sportsmanden. (Foto: Frode Monsen)

SkiLøpet arrangeres av løpegruppen Skiløperne og har blitt en kjempesuksess, med 5km og 10km samt barneløp på programmet. Hele 1148 er påmeldt i skrivende stund fredag formiddag, så alt ligger til rette for enda en løpsfest i Ski. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Drammensmaraton har beholdt navnet fra de tradisjonsrike årene da det var hel- og halvmaraton som stod på programmet. Etter noen år i dvale ble løpet gjenopplivet, nå med halvmaraton, 10km og 5km på programmet. Med 919 påmeldte når denne artikkelen «går i trykken», håper arrangøren at milepælen om 1000 deltakere kanskje kan nås i år, for første gang i «nyere» tid. Odd Grønli og hans driftige stab i Sturla IF er i hvert fall klare til å fylle Drammens gater igjen på søndag. 

I DRAMMENSMARATON:: Team Sportsmanden stiller med hele 16 løpere i Drammen. Christoffer Ladstein var med i fjor, og kommer tilbake på søndag også. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Sportsmanden kommer tilbake med reportasjer og bilder fra begge disse løpene. Og er det noen av våre lesere som deltar eller er til stede på noen av de andre løpene i helgen og har lyst å sende oss noen ord og bilder, er det fritt frem! Send i såfall ditt innlegg til post@sportsmanden.no

Har du enda ikke bestemt deg for å delta, så minner vi også om at Sportsmanden kan tilby alle sine lesere 100kr i rabatt på alle distanser i Drammensmaraton, ved bruk av rabattkoden spmand via online-påmelding helt frem til løpet.

Les om løpsfesten i Ski i fjor her.

Les om løpsfesten i Drammen i fjor her.

 

Sportsmanden.no

 

Takk for at du leser Sportsmanden. Sportsmanden drives av idealisme og helt uten lønnskostnader eller sponsorer som et enkeltpersonforetak. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier er vi avhengig av et minimum av inntekter og trenger all den støtte vi kan få. Alle bidrag monner! (mange bekker små…) Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -