Endelig sub 3 på maraton igjen!

(ja, med en liten vri da…)

– Da er vel løpssesongen mer eller mindre over. Siden det ikke ble noen New York-tur på meg, og ingen andre maratonløp heller i høst, så laget jeg meg en ny vri og en litt lettere variant. Jeg har jo vært et godt stykke bak målet og drømmen om sub 3 timer og pers på maraton de siste årene. Men med 2 halvmarer i høst i ganske rask rekkefølge, så laget jeg mitt eget lille motivasjonsmål: Kanskje jeg kunne klare å løpe de to halvmaratonløpene på under 3 timer tilsammen? Det ville da være noe…

SAMSUNG CSC
SØLVGUTTENE: I KM på Lørenskog ble det sølv til to halvskadde løpere, som først og fremst var glade for å kunne stille med startnummer på brystet. Trond Olav Berg (t.v) og Frode Monsen ble nummer 3 og 4 i klassen.

Redaktøren har blogget litt, om sub 3 timer på “maraton”, om å være en god kamerat og om å sette pers på tre distanser i årets sesong. Og om litt annet…

Les hele rapporten HER.

SAMSUNG CSC
På Jessheim var det tid for å gå i kjelleren, for flere. Det SKAL koste å perse med 5 minutter, som Hanne Wibe nettopp har gjort!

 

sportsmanden.no 

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)