Hyggelig høstfest i hurtige Hytteplanmila

Karoline Grøvdal vant superduellen på ny løyperekord

Hytteplanmila er gjerne både sesongavslutning og “høstfest” for mange mosjonister på Østlandet. Stadig flere tar turen til Hole kommune og Svendsrudmoen, der en av de raskeste milløpene i Norge samler fulle hus. I hvert fall var løpet fulltegnet for andre år på rad, noe som er ganske sjeldent nå med litt nedadgående deltakerspiral for de fleste løpene.

KLAR TIL START: 2316 løpere står tettpakket, spente og klare til en rask sesongavslutning på Svendsrudmoen i Hole. (FOTO: Bjørn Hytjanstorp)

Blandingen av elite og mosjonister og den intime og koselig atmosfæren gjør også Hytteplanmila til et svært populært løp, der deltakerne gjerne kommer igjen år etter år.

Om løypen faktisk er så flat og lett som de fleste vil ha det til, er imidlertid ikke alle helt enige i.

“At dette er Norges raskeste løype, er bare tull”, overhørte vi en lokal kar som sa. Og da vi selv kjørte hjem igjen etter å ha løpt her for n-te gang, ble vi nok en gang litt overrasket over at tilsynelatende helt flate strekk faktisk går litt oppover…

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Uansett er Hytteplanmila rask, det hersker det ingen tvil, selv om alle de gode resultatene kanskje også har noe med atmosfæren og høstluften å gjøre. Og at den avsluttende og beryktede “pulsbakken” med egen tid kommer helt til slutt. Med kun 200m igjen klarer man alltid å mobilisere de aller siste kreftene, og løypen har dermed et netto fall fra start og til 9,8km…

Mål på toppen av “pulsbakken” krever sitt.

Det som imidlertid er et uomtvistelig faktum, er at det hvert eneste år settes en bråte med personlige rekorder og årsbeste nettopp her i Hytteplanmila (se nederst i reportasjen), trolig mer enn noen andre steder, i hvert fall i forhold til antall deltakere. Nivået er også ofte skyhøyt i aldersklassene for veteraner som er på jakt etter gode tider og å komme inn på årsstatistikker etc.

Dronningen av Hole

Nesten like sikkert som at Hytteplanmila arrangeres hver høst i oktober, så står også vår aller største kvinnelige løperstjerne på startstreken. Karoline Bjerkeli Grøvdal hadde allerede vunnet her 5 år på rad, men i år var hun utfordret av den meget sterke svensk-afrikaneren Meraf Batha, som har bestetid i Europa på 10.000m i år på 31.13, en tid som er 10 sekunder raskere enn Karolines tid fra OL i fjor sommer og 33 sekunder raskere enn løyperekorden fra debuten i Hytteplanmila i 2012. Siden det har altså jenta fra Isfjorden vunnet hvert år, og de tre siste årene på 32-tallet. Skulle hegemoniet brytes?

Martin Finne fra Gular fungerer tilsynelatende som hare for Karoline Bjerkeli Grøvdal her etter 8,5 km. Meraf Batha er like bak. Det er like før avgjørelsen faller…. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

De to rivalene fulgte hverandre som skygger frem til drøye 8 km. Da Grøvdal merket at Batha slet litt, satte hun inn det avgjørende støtet, økte tempoet og fikk umiddelbart en luke. En offensiv Karoline løp tydelig “på hjemmebane” og avgjorde dermed superduellen med komfortable 19 sekunder til slutt. Vinnertiden ble knallsterke 31.26 – ny løyperekord, Europas beste tid på gateløp i år og bare 3 sekunder bak den nevnte tiden fra OL-finalen. Så selv om Bahta satt svensk rekord i 10km gateløp med 31.44 og var godt fornøyd med det, er det altså Karoline som fortsatt er dronningen av Hytteplanmila!

RYKKET: Så setter Karoline på turboen. Legg merke til at hun her nærmest flyr med begge beina langt over bakken og er akkurat i ferd med å få den avgjørende luken til Mesaf Batha. Herfra og inn økte det lille forspranget til 19 sekunder.

Rebecca Hilland fra BFG Bergen FIK avgjorde kampen om den siste pallplassen med 33.35, med årets norgesmester på halvmaraton fra Oslo, Runa Skrove Falch og Maria Wågan ikke mange sekundene bak, alle tre på 33-tallet.

Bergensk-engelske Rebecca Hilland har en liten luke til nærmeste forfølger Runa Skrove i kamp om tredjeplassen.
Vinneren av NM på halvmaraton Runa Skrove ga imidlertid kamp helt inn.
Maria Wågan fra Namdal har heng på gutta med Ola Matre fra Modum FIK i grønt, men må innse at pallen blir for tøff. I høyre billedkant skimtes en av de mange som perset, Jon Ilseng (se lenger nede i artikkelen).

Norsk ungdomsduell bak afrikanerne

På herresiden var det helt i tet en kamp mellom Tjalve sine norsk-eritreere Fissehatsion x 2 og Kibrab, samt svensk-etiopiske Asefa. Vinneren av NM i terrengløp forige helg, Okubamichael Fissehatsion avgjorde til slutt med sterke 29.08, fire sekunder foran Asefa, med Kibrab på tredjeplass. Løyperekorden til Sondre Nordstad Moen – som dagen etter ble historisk som første nordmann under 60 minutter på halvmaraton – var imidlertid ikke truet. Rekorden er på sterke 28.50.

Okubamichael Fissehatsion fra Tjalve IK (t.h.) kronet en knallsterk sesong med NM-gull på halvmaraton i Oslo, gull også i terreng-NM sist helg og seier i Hytteplanmila nå. Her holder toer Tigabu Asefa fra svenske Ullevi FK fortsatt følge.

Bak disse var det også en knallhard prestisjeduell mellom to norske unggutter om å bli beste norske løper. Til slutt var det årets vinner av motbakkecupen, Stian Øvergård Aarvik fra Gneist IL som avgjorde spurtduellen med Simen Halle Haugen med to sekunders margin til 30.20, selv om Aarvik måtte se seg slått med enda knappere margin av Senay Fissehatsion. Marius Vedvik, Petter Rypdal, Gishe Abdi Wako og Jens Bøhmer fylte ut de siste plassene på topp-10 listen, alle på tider under 31 minutter.

DUELL: Stian Øvergård Aarvik fra Gneist IL (t.v.) kan mer enn å løpe i motbakker og imponerte med 5.plass, to sekunder foran Simen Halle Haugen.

Superveteranen strikes again

Den som kanskje imponerte aller mest av gutta i Hytteplanmila, var igjen den råsterke superveteranen Kristen Aaby. At en kar på 56 år kan løpe 10km på 32.58 er ganske vanskelig å fatte for en jevngammel redaktør. På toppen av det hele har fenomenet fra Sigdal slitt med en skade i flere måneder og var høyst usikker på om han i det hele tatt kunne stille til start i Hytteplanmila.

Hva er han laget av, Kristen Aaby? Ingenting å si hverken på fart eller steg for superveteranen som i en alder av 56 fortsatt ser 32-tallet på 10km!

Årets veteranløper de siste par årene skal bli vanskelig å slå også i inneværende år. For øvrig fikk også fjorårets beste kvinnelige veteranløper Synøve Brox overrakt sin velfortjente gullsko for 2016, selv om hun denne gangen måtte nøye seg med å være en av mange tilskuerne som heiet frem løperne.

Mange perset – nok en gang!

Det er nesten umulig å skrive om Hytteplanmila uten å nevne stadig nye løpere som setter personlige rekorder på 10km. Så også i år, da forholdene også ble meget gode. Nedbørsmengdene som var meldt tidligere i uken forsvant helt, og til slutt var den største bekymringen et trafikkuhell på Sollihøgda som skapte mye kø og gjorde at løpet ble utsatt en halvtime så alle skulle rekke starten. Et meget bra trekk av de fleksible og dyktige arrangørene. Og når startskuddet smalt kl 14.00, var det supre løpsforhold med rundt 8 grader, frisk høstluft og oppholdsvær, men kanskje litt for mye vind til at forholdene var helt perfekte, ble det påpekt etterpå. Men forholdene var altså mer enn gode nok til at mange dro hjem med både medalje, årsbeste og PB i bagasjen. Her er noen av dem.

Ultraløper Bjørn Tore Taranger gir alltid alt og var superfornøyd med 33.19 og pers på “sprintdistansen” 10km. Unge Sivert Eggen fra Bøler IF var bare 3 sekunder bak på 33.22 i klasse 16-17 år, trolig pers det også. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Av svært mange “persere” bak de aller beste nevnes her et lett vilkårlig knippe – langrennsløper Johan Hoel, som løp på gode 31.46 til 24.plass – ultraløper Bjørn Tore Taranger som løp på 33.19 – blogger Jon Ilseng, mannen som hadde gått høyt ut og lovet pers under 34 minutter på forhånd, og som leverte varene med 33.47 – terrengsyklist Joar Markhus Rodal, som slettet sin 28 år gamle pers(!) med noen små sekunder – supermosjonisten Arne Post som aldri slutter å imponere og som dermed også ble best i den prestisjefylte familieduellen mot storebror Jann, som kom halsende ikke langt bak til hhv 31.56 og 32.39 – Ida Bergsløkken, som ble 11.beste kvinne med 35.08 – Andreas Gossner som perset med 22 sekunder til 35.39 – veteranen Johnny Stensrud som endelig knekket Hytteplankoden og løp på under 37 minutter for første gang med 36.40 – og et kobbel fra Team Sportsmanden med vinneren av forrige helgs Fredrikstadmarka rundt Håkon Urdal i spissen, som perset med over minuttet til 33.46.
Mer om dette og andre deltakere fra Team Sportsmandens fyldige tropp på hele 27 deltakere i egen reportasje her:

Hele 8 av Team Sportsmandens deltakere perset i Hytteplanmila! 

Og her er flere spreke bilder 

Ida Bergsløkken i sort var en av svært mange som perset. Hun må ha avsluttet sterkt, for en så god løper som Eli Anne Dvergsdal (t.v.) ble slått med 14 sekunder herfra og de siste 1,5 km til mål.
Andreas Gossner (t.v.) med skikkelig fighting face holdt trykket helt inn og ble belønnet med ny pers med 22 sekunder! Han får god pes av den sterke veteranen Frode Engelund fra Skedsmo Skiklubb i blått, som løper på samme tid, 35.39.
-Knekket endelig Hytteplankoden. Digg! skrev den sterke veteranen Johnny Stensrud fra Moss IL (i sort) på Facebook. Han er en av få som perser etter passerte 50 og kom på plassen bak Engelund i klasse M50-54 år med solide 36.40.

Hytteplanmila har vært fulltegnet en stund med 2800 påmeldte, men som vanlig er det mange forfall på løp der man må være tidlig ute med påmeldingen. Totalt 2316 som fullførte er vel imidlertid også rekord, og strengt tatt er det ikke plass til stort flere i Hytteplanmila.

Men de fleste kommer nok tilbake også til neste år.

Ole-Petter Fjeld fra Tønsberg FIK, vinner av 5km i Remila forrige helg på 15.43, ble nummer 14 i det knallharde selskapet i Hytteplanmila på 31.20, på plassen bak Robert Alexandersson fra Hälle IF (t.v.)
Sterk kvartett: Harald Solhaug Næss i den røde SK Vidar-singleten blir best med 20.plass på 31.41, med de to bakerste her, Per-Christian Lysaker Torgersrud fra Team Sportsmanden og Johan Hoel fra Åsen IL på plassene bak, mens Kristian Ottestad Rød i oransje Stavanger FIK-trøye blir nummer 24. Det skiller bare 6 sekunder mellom kvartetten.
Jørgen Gundersen fra Ull/Kisa “inne ved listen” får 32.02, mens den sterke langrennsløperen Stian Hoelgaard fra Gjesdal IL og Team United Bakeries i hvit trøye avslutter sterkt til 31.49 og 26.plass.
Lett i steget: Øystein Mørk fra SK Kraft løper på 32.06 og tar en ny klasseseier av hele 222 i M40-44.
Jann Post tauer på to meget sterke løpere; bakerstemann Simen Næss Berge fra Lillehammer IF er først av trioen i mål på 32.36, mens Post akkurat holder Jølster ILs Knut Olav Øygard bak seg i mål.
Morten Hansen fra Lørenskog FIL løper på 32.55, med to svenske Hälle-løpere på hjul.
Unge Magnus Tuv Myhre løper på sterke 33.04 i klasse 16-17 år og er her hare for adskillig mer rutinerte Martin Kjäll-Ohlsson, tidligere norsk mester på maraton, som avslutter sterkt og løper på 32.51.
Talent: Mange ungdommer imponerer i Hytteplanmila, ikke minst Filip Meo fra Tjalve IK – Koll IL, som løper på knallsterke 33.15 og er best av 25 i klasse 14-15 år!
Like bak kommer en av de mange veteranene som også imponerer; Jon Per Nygaard fra Ren-Eng FIK vinner klasse 50-54 år på 33.22.
Peter Alfonsius Brekke løper på 38.15 i fin stil.
Ballongførerne er populære karer. Her er det Knut Aalien som omkranses av en rekke løpere som skal prøve å karre seg under 40 blank. Wilfred Østgulen fra Skimt i mørkegrønn trøye like bak er en av dem som klarer målet og kommer inn på 39.44.
Ikke alle er like alvorlige med steinansikter, i sin higen etter årsbeste. Om 42.24 var årsbeste for Åshild Teigland Tepstad fra OSI vites ikke, men smiler gjør hun i hvert fall underveis.
Håkon Klem løp på gode 42.56 med løpevogn og et smil på lur. Unge Fabian Rise (t.v.) ser imponert ut og får sluttiden 43.02.
Vi avslutter med Ewa Holmstad fra Totenåsen Løp som vinker til fotografen på vei mot sine 45.11. Siri Sørhøy fra Byåsen IL fikk 45.33, mens Terje Ellingsen setter inn en langspurt for å komme under 45 minutter, noe han akkurat klarer!


Alle bilder
: Bjørn Hytjanstorp (Klikk på bildene for større bilder)
Er det løpere som ønsker bilde av seg selv fra Hytteplanmila, kan dette kjøpes rimelig av fotografen, som kan kontaktes på mail: webmaster@gbwebpro.com

Topp 100 menn

Plass Start NrNavnLandKlubbKlasseTidEtterHastighet 
12795Okubamichael Fissehatsion ERITjalve IKM23-340:29:08 2:55 min/km
22699Tigabu Gebremaryam Asefa ETHUllevi FKM23-340:29:12+ 42:56 min/km
3 2794Awet Kibrab ERITjalve IKM20-220:29:51+ 433:00 min/km
4 2793Senay Fissehatsion ERITjalve IKM20-220:30:19+ 1:113:02 min/km
52797Stian Øvergaard Aarvik NORGneistIL – Team SalomonM20-220:30:20+ 1:123:02 min/km
61905Simen Halle Haugen NORRunar ILM18-190:30:22+ 1:143:03 min/km
72126Marius Vedvik NORIL GularM23-340:30:39+ 1:313:04 min/km
82732Petter Rypdal NORStrindheim ilM23-340:30:46+ 1:393:05 min/km
92809Gishe Abdi Wako ETHLillehammer IFM23-340:30:50+ 1:423:05 min/km
101876Jens Bøhmer NORGular ILM23-340:30:59+ 1:513:06 min/km
111609Andreas Myhre Sjurseth NORVidar SportsklubbenM23-340:31:03+ 1:553:07 min/km
122433Kristian Tjørnhom NORKristiansand LøpeklubbM20-220:31:05+ 1:573:07 min/km
132383Robert Alexandersson SWEHälle IFM23-340:31:19+ 2:113:08 min/km
142202Ole-Petter Fjeld NORTønsberg FriidrettsklubbM20-220:31:20+ 2:123:08 min/km
152156Kristian Woldvik NORRindal ILM35-390:31:28+ 2:203:09 min/km
162612Lars Agnar Hjelmeset NORNittedalM16-170:31:31+ 2:233:10 min/km
171877Martin Finne NORGular IL – Torshov Sport RunnersM23-340:31:32+ 2:243:10 min/km
18 1952Fredrik Sætran NORFIK OrionM23-340:31:33+ 2:253:10 min/km
192698Zerihun Haile Degefe ETHUllevi FKM23-340:31:40+ 2:323:10 min/km
20 2408Harald Solhaug Næss NORVidar SportsklubbenM23-340:31:41+ 2:333:11 min/km
211650Per-Christian Lysaker Torgersrud NORTeam SportsmandenM35-390:31:45+ 2:373:11 min/km
222742Johan Hoel NORÅsen ILM23-340:31:46+ 2:383:11 min/km
232154Jonatan Vedvik NORTønsberg Friidrettsklubb – ETCM16-170:31:46+ 2:383:11 min/km
242469Kristian Ottestad Rød NORStavanger Friidrettsklubb – Tempo Triathlon ClubM23-340:31:47+ 2:393:11 min/km
252385Samuel Fitsumbrhan ERIHälle IFM18-190:31:47+ 2:393:11 min/km
26 2590Stian Hoelgaard NORGjesdal IL – Team United BakeriesM23-340:31:49+ 2:413:11 min/km
27 2028Simon Steinshamn NORTingvoll FriidrettsklM18-190:31:50+ 2:423:11 min/km
28804Martin Kirkeberg Mørk NORHellas IFM16-170:31:52+ 2:443:12 min/km
291892Arne Post NORRoyal Sportsklubb – Solon EiendomM23-340:31:56+ 2:483:12 min/km
3020Kjell Arne Trælnes NORSømna ILM35-390:31:58+ 2:503:12 min/km
31748Kristian Ulriksen NORTromsø LøpeklubbM23-340:32:01+ 2:533:13 min/km
3299Jørgen Gundersen NORUllensaker/Kisa IL Friidrett – HandelsbankenM20-220:32:02+ 2:543:13 min/km
331661Øystein Mørk NORSportsklubben KraftM40-440:32:06+ 2:583:13 min/km
34 1829Erlend Jensen NORBergen løpeklubbM23-340:32:12+ 3:043:14 min/km
352384Ola Korbøl NORMosvik IL – Friidrett – HokaOneOneM23-340:32:31+ 3:233:16 min/km
362817Michael Ande Tesfamichael NORBUL ILM23-340:32:33+ 3:253:16 min/km
37257Helge Langen NORRindal ILM23-340:32:35+ 3:283:16 min/km
38133Simen Næss Berge NORLillehammer IFM23-340:32:36+ 3:293:16 min/km
39 2822Trond Atle Smedsrud NORBUL ILM35-390:32:37+ 3:303:16 min/km
402053Henrik Nicolaisen NORStrindheim ilM23-340:32:39+ 3:313:16 min/km
412325Jann Post NOR M35-390:32:39+ 3:323:16 min/km
421988Knut Olav Øygard NORJølster ILM23-340:32:43+ 3:363:17 min/km
432276Martin Kjäll-Ohlsson SWEVidar Sportsklubben – ABB Oslo B.I.L.M35-390:32:51+ 3:433:18 min/km
44375Morten Hansen NORLørenskog FriidrettslagM20-220:32:55+ 3:473:18 min/km
452155Fredrik Vedvik NORTønsberg Friidrettsklubb – ETCM40-440:32:56+ 3:483:18 min/km
461188Sjur Molstad NOR M23-340:32:56+ 3:483:18 min/km
471363Andreas Mathingsdal Pedersen NORKristiansand LøpeklubbM23-340:32:56+ 3:493:18 min/km
48 1978Jon Fiva NORTyrving ILM35-390:32:58+ 3:503:18 min/km
49382Kristen Aaby NORSigdal FriidrettsklubbM55-590:32:58+ 3:503:18 min/km
502386Merhawi Seyfu ERIHälle IFM16-170:33:03+ 3:553:19 min/km
51737Magnus Tuv Myhre NORJevnakerM16-170:33:04+ 3:573:19 min/km
522390Patrik Andersson SWEHälle IFM23-340:33:08+ 4:013:19 min/km
532058Magnus Erstad NORKamp/Vestheim IFM23-340:33:12+ 4:043:20 min/km
542245Filip Meo NORTjalve IK – Koll ILM14-150:33:15+ 4:083:20 min/km
552643Mathias Nipen NORBækkelagets SK – AffectoM23-340:33:16+ 4:083:20 min/km
562660Bjørn Tore Kronen Taranger NORGular ILM35-390:33:19+ 4:123:20 min/km
571085Knut Eraker Hole NOR M45-490:33:21+ 4:133:21 min/km
582855Jon Per Nygaard NORRen-Eng FIKM50-540:33:22+ 4:143:21 min/km
59428Sivert Eggen NORBøler IF – FriidrettM16-170:33:22+ 4:143:21 min/km
602503Bård Kvalheim NORTjalve IK – BlodsmakM40-440:33:25+ 4:173:21 min/km
612133Knut Hjertvik NORStrindheim il – Powel ASM23-340:33:25+ 4:173:21 min/km
621317Morten Harjo Pettersen NORTromsø Løpeklubb – PwCM23-340:33:26+ 4:183:21 min/km
632083Håkon Stende NORSee You Soon OsloM23-340:33:27+ 4:193:21 min/km
641852Nils-Ingar Aadne NORAndebu IL – SwixM35-390:33:30+ 4:223:21 min/km
65761Kristoffer Aashaug NORNittedal Banquet RacersM35-390:33:31+ 4:233:22 min/km
662254Christoffer Callesen NORFrogner RunnersM23-340:33:32+ 4:243:22 min/km
672193Dag Einar Bøtun NORStavanger FriidrettsklubbM23-340:33:32+ 4:243:22 min/km
682304Eirik Johannessen NORTønsberg Friidrettsklubb – Team Olympia Sport HOKAM23-340:33:37+ 4:293:22 min/km
692323Emil Wiig NORHeming ILM18-190:33:38+ 4:313:22 min/km
702214Simon Løvås NORStavanger Friidrettsklubb – Spirit Stavanger FriidM23-340:33:40+ 4:333:22 min/km
712054Joakim Hanssen NORKristiansand Løpeklubb – Kristiansand LøpeklubbM23-340:33:46+ 4:383:23 min/km
722812Håkon Urdal NORTeam SportsmandenM35-390:33:46+ 4:383:23 min/km
73597Jon Ilseng NORBøler IF – FriidrettM45-490:33:47+ 4:393:23 min/km
7418Ola Matre NORModum FriidrettsklubbM23-340:33:48+ 4:403:23 min/km
752068Markus Loftås NORLovstafetten BergenM23-340:33:48+ 4:403:23 min/km
762352Andreas Værland NORVegårshei ILM18-190:33:48+ 4:403:23 min/km
77110Atle Smenes NORRustad ILM23-340:33:49+ 4:413:23 min/km
781778Helge Holthe NORVarde ILM50-540:33:49+ 4:413:23 min/km
79343Øystein Anmarkrud NORTjøme Løpeklubb – Greveskogen vgsM23-340:33:51+ 4:433:24 min/km
802436Magnus Hellström FINSjundeå IFM40-440:33:51+ 4:433:24 min/km
812800Markus Lysaker Høgne NORUllensaker/Kisa IL Friidrett – SherpaM18-190:33:51+ 4:433:24 min/km
822763Lars-Erik Nordby NOR M23-340:33:53+ 4:463:24 min/km
831325Pål Onsrud NORTeam HelliroaM23-340:33:57+ 4:493:24 min/km
841784Geir Blom Breivik NORSandvin ILM16-170:33:58+ 4:503:24 min/km
851042Hans Chr. Aarnes NORNittedal ILM23-340:34:03+ 4:563:25 min/km
862644Thomas Nipen NORBækkelagets SK – Meteorologisk InstituttM23-340:34:07+ 5:003:25 min/km
871660Bjørnar Slettvåg NORNorges Bank IdrettslagM23-340:34:08+ 5:003:25 min/km
882290Øyvind Mehus Sjursen NORBøler IF – FriidrettM40-440:34:10+ 5:023:25 min/km
892127Thomas Arnulf NORKamp/Vestheim IFM23-340:34:11+ 5:043:26 min/km
901760Simen Rypdal NORMilslukernM23-340:34:12+ 5:043:26 min/km
911494Vegard Brun Saga NORVidar SportsklubbenM23-340:34:14+ 5:063:26 min/km
921098Johannes Teigland NORLovstafetten BergenM20-220:34:14+ 5:063:26 min/km
932322Tom Roger Vege-Tangen NORNamdal løpeklubbM45-490:34:17+ 5:093:26 min/km
942547Hallvard Nilsen NORGular ILM35-390:34:20+ 5:123:26 min/km
952377David André Aasen NOROslo Politis IL – Melhus IL / CubastolenM23-340:34:24+ 5:163:27 min/km
962419Olaf Talmo NORIL KollM16-170:34:26+ 5:193:27 min/km
971949Tony Gjerde NORBøler IF – FriidrettM23-340:34:27+ 5:193:27 min/km
981086Are Birkeli NOR M45-490:34:28+ 5:203:27 min/km
991995Are Strandli NORNorges RoforbundM23-340:34:28+ 5:203:27 min/km
1002704Nurray Yassin SWEUllevi FKM35-390:34:29+ 5:213:27 min/km

Topp 100 kvinner

Plass Start NrNavnLandKlubbKlasseTidEtterHastighet 
11Karoline Bjerkeli Grøvdal NORTjalve IKK23-340:31:25 3:09 min/km
22705Meraf Bahta ERIHälle IFK23-340:31:44+ 203:11 min/km
3 1922Rebecca Hilland GBRBFG Bergen FriidrettsklubbK35-390:33:35+ 2:113:22 min/km
4 2811Runa Falch NORVidar SportsklubbenK23-340:33:41+ 2:163:23 min/km
5 1623Maria Wågan NORNamdal løpeklubbK23-340:33:49+ 2:243:23 min/km
61450Sigrid Jervell Våg NORBUL IL – Torshov Sport RunnersK23-340:34:19+ 2:543:26 min/km
72722Samrawit Mengsteab SWEHälle IFK23-340:34:19+ 2:553:26 min/km
82697Kalkidan Addise Feleke ETHUllevi FKK18-190:34:28+ 3:043:27 min/km
9 1079Ane Robøle Fegri NOR K12-130:34:33+ 3:083:28 min/km
102778Arba Mude Zeytuna ETH K23-340:34:38+ 3:143:28 min/km
11 1893Ida Bergsløkken NORRoyal SportsklubbK23-340:35:08+ 3:433:31 min/km
122696Eli Anne Dvergsdal NORIL GularK23-340:35:22+ 3:573:33 min/km
131497Emilie Mo NORVidar SportsklubbenK16-170:35:48+ 4:233:35 min/km
14 2344Marthe Kathrine Myhre NORTeam Sportsmanden/Vind ILK23-340:36:04+ 4:393:37 min/km
151800Anette Johnsen Hundere NORAsker Sk FriidrettK45-490:36:06+ 4:423:37 min/km
16 2585Hilde Aders NORTromsø Løpeklubb – MizunoK23-340:36:10+ 4:463:37 min/km
171859Julie Marie Larsen NORSarpsborg ILK18-190:36:12+ 4:483:38 min/km
182389Carolina Johnson SWELinköpingK20-220:36:13+ 4:483:38 min/km
19 803Emma Kirkeberg Mørk NORHellas IFK14-150:36:17+ 4:533:38 min/km
201989Marie Synnøve Qvale NORTjalve IKK23-340:36:24+ 4:593:39 min/km
212481Hanne Mjøen Maridal NORLillehammer IFK20-220:36:26+ 5:013:39 min/km
222387Emma Stokland SWEHälle IFK23-340:36:38+ 5:143:40 min/km
232764Siren Amelia Seiler NORKristiansand LøpeklubbK18-190:37:25+ 6:003:45 min/km
242448Adele Flakke Johannessen NORVidar SportsklubbenK23-340:37:32+ 6:073:46 min/km
252593Silje Eklund NORTotenåsen løpK35-390:37:33+ 6:083:46 min/km
261432Sofie Spiten NORVidar SportsklubbenK45-490:37:36+ 6:123:46 min/km
272775Kjersti Fresvik NORGular ILK23-340:37:40+ 6:163:46 min/km
282535Yngvild Kaspersen NORTromsø LøpeklubbK20-220:38:06+ 6:423:49 min/km
292803Gloria Vinstedt NORVidar Sportsklubben – StudenternaK23-340:38:16+ 6:513:50 min/km
30 2176Amalie Kristin Kvandal NORLeirfjord ILK20-220:38:18+ 6:543:50 min/km
312428Mari Andreassen Rud NORAskim IFK16-170:38:19+ 6:553:50 min/km
32218Julie Aspesletten NORLillehammerK23-340:38:28+ 7:043:51 min/km
332134Marianne Garmann Ullsand NORVidar SportsklubbenK40-440:38:31+ 7:063:52 min/km
341874Nina Wavik Ytterstad NORVidar SportsklubbenK55-590:38:40+ 7:153:52 min/km
352563Heidi Starheim Løvaas NORTeam fønixK23-340:38:40+ 7:163:52 min/km
362425Marte Bagaasen Mork NORSandberg SportK14-150:38:45+ 7:203:53 min/km
37 34Solveig Steen Hofstad NORMjøndalen IFK14-150:38:53+ 7:283:54 min/km
381804Liv Nordengen NORRingerike FriidrettsklubbK18-190:38:53+ 7:293:54 min/km
39835Silje Christiansen NORDriv Idrettslag – FriidrettK40-440:39:13+ 7:483:56 min/km
40913Esther Innselset NORHamar ILK40-440:39:14+ 7:503:56 min/km
412706Eiril Lystad Linderud NORGeilo ILK14-150:39:19+ 7:553:56 min/km
421444Karin Magnusson NORRen-Eng FIK – FIK Ren-EngK23-340:39:24+ 7:593:57 min/km
43 722Siri Rostoft NORBUL ILK40-440:39:27+ 8:033:57 min/km
441879Hedvig Heieren Hundhammer NORStranden ILK20-220:39:28+ 8:043:57 min/km
452185Maria Aure NORModum FriidrettsklubbK23-340:39:36+ 8:113:58 min/km
462715Julie Falkanger NORLovstafettenK23-340:39:40+ 8:153:58 min/km
471854Maja Ellefsrud NORNesodden IFK14-150:39:46+ 8:213:59 min/km
481206Emma Axelsson NOROppegård ILK14-150:39:54+ 8:294:00 min/km
491433Guro Langødegård Hoel NOR K23-340:40:00+ 8:364:00 min/km
50842Selma Øde NORRyggejoggenK14-150:40:03+ 8:394:01 min/km
511427Lene Haug NORRos ILK35-390:40:05+ 8:404:01 min/km
521263Urd Vindenes NOROslostudentenes IK – Friidrett – OSI friidrettK23-340:40:08+ 8:434:01 min/km
532456Hanne Øien NORRingerike FriidrettsklubbK45-490:40:14+ 8:504:02 min/km
542310Lene Axelsen NORFossum IF – Statoil OSLO BILK40-440:40:15+ 8:504:02 min/km
55749Kathrine Kvernmo NORTromsø LøpeklubbK23-340:40:19+ 8:554:02 min/km
561318Aila Biret Selfors NORTromsø LøpeklubbK23-340:40:22+ 8:574:03 min/km
571218Monica Ragnvaldsen NORIL TryK45-490:40:23+ 8:584:03 min/km
582392Kaja Stabursvik NORÅs IL – EY BILK23-340:40:41+ 9:174:05 min/km
592169Britt Ingunn Nydal NOROslostudentenes IK – FriidrettK23-340:40:42+ 9:184:05 min/km
602403Helene Skaar NORNittedal ILK35-390:40:46+ 9:224:05 min/km
611887Marianne Pettersen NOR K35-390:40:47+ 9:224:05 min/km
622477Marte Sønstevold NORSK VidarK23-340:40:54+ 9:294:06 min/km
632334Johanne Lægran NORVidar SportsklubbenK20-220:40:55+ 9:314:06 min/km
642692Anine Meadows Eleison NORSnøgg FriidrettK23-340:40:57+ 9:324:06 min/km
652818Karianne Dalen NORRingerike FriidrettsklubbK35-390:41:04+ 9:404:07 min/km
66427Anette Jensen Velund NORTeam Smartfish FujiK35-390:41:09+ 9:444:07 min/km
672513Janne Alseth NORTyrving ILK14-150:41:18+ 9:544:08 min/km
681701Marie Grønneberg NORFredrikstad IFK40-440:41:23+ 9:584:09 min/km
692668Susanne Solberg Nilssen NORBUL ILK23-340:41:43+ 10:184:11 min/km
70365Andrea Vammeli Wiik NORAskim IFK14-150:41:44+ 10:204:11 min/km
711269Marlen Knoph NORThe KnophersK23-340:41:49+ 10:244:11 min/km
721084Maren Filseth Augdal NORRingerike FriidrettsklubbK14-150:41:50+ 10:254:11 min/km
731417Kristin Skolt NOR K23-340:41:58+ 10:334:12 min/km
741191Dorte Foss NORRaufoss IL -FriidrettK50-540:42:01+ 10:364:13 min/km
752747Brita Opheim Sauar NORIL Koll – Statoil Oslo BILK45-490:42:04+ 10:404:13 min/km
762496Kari Langerud NORHytteplan SportK55-590:42:09+ 10:444:13 min/km
771723Amalie Eveline Hermundstad NOR K16-170:42:11+ 10:464:14 min/km
782108Oline Hopen NORBrandbu IFK18-190:42:11+ 10:464:14 min/km
79711Line Hammersmark Nitteberg NORNesodden IFK35-390:42:16+ 10:514:14 min/km
801043Marlen Stensrud NORBUL ILK23-340:42:16+ 10:524:14 min/km
812150Lillian Simones NORKongsberg IFK50-540:42:20+ 10:554:14 min/km
822679Åshild Teigland Tepstad NOROslostudentenes IK – FriidrettK23-340:42:24+ 11:004:15 min/km
831636Sigrid Oen NOROslofjord triatlonK18-190:42:26+ 11:014:15 min/km
8484Gina Holtan NORKokoK35-390:42:26+ 11:024:15 min/km
851592Diana Strømmen NOR K40-440:42:29+ 11:044:15 min/km
862569Eszter Horvati NORBouvet SandvikaK35-390:42:30+ 11:064:15 min/km
872295Elise Antonsen NORHvam ILK14-150:42:34+ 11:094:16 min/km
882782Julie Bakklund NORTyrving ILK16-170:42:34+ 11:104:16 min/km
89617Eirin Løberg NORGjerpen IF Allianse – FriidrettK35-390:42:35+ 11:114:16 min/km
901680Silje W. Wangensteen NORTeam Oslo Sportslager.K35-390:42:37+ 11:124:16 min/km
91253Ida Hope NOROSI OrienteringK23-340:42:37+ 11:134:16 min/km
921651Kristine Damli NORPWCK23-340:42:38+ 11:134:16 min/km
932824Torun Øvergaard Aarvik NORGneistILK45-490:42:39+ 11:154:16 min/km
942077Ingrun Alseth NORTyrving ILK50-540:42:40+ 11:154:16 min/km
95654Gro Siljan Hjukse NORBK-skiK35-390:42:45+ 11:204:17 min/km
962810Abelone Lyng NORBøhler IFK23-340:42:45+ 11:204:17 min/km
972111Hege Nygård NOROSI friidrettK20-220:42:53+ 11:284:18 min/km
981007Kine E. Rye-Holmboe NOROppegård ILK14-150:42:55+ 11:304:18 min/km
99 1270Hanne Therese Jødal Skallerud NOR K45-490:42:55+ 11:314:18 min/km
1002159Irja Lie Haug NOROslostudentenes IK – FriidrettK23-340:42:57+ 11:324:18 min/km

Alle resultater  

Sportsmanden.no

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)