Håkon Urdal vant i våte Fredrikstadmarka

Også Karoline Næss seiret under krevende forhold i den 44.utgaven av terrengløpet Fredrikstadmarka rundt

Håkon Urdal og Sondre Fylling, begge fra Moss, gjorde opp om seieren da det tradisjonsrike og flotte terrengløpet Fredrikstadmarka rundt ble arrangert på søndag. Løpet er 20 km langt og går for det meste på grusveier, men også på stier og over svaberg i marka som for anledningen var meget krevende med både gjørmete og glatte partier. Karoline Næss fra Bjerke IL var raskeste kvinne.

FORNØYD: Håkon Haug Urdal kan juble for nok en flott seier. (Foto: Arrangør)

Håkon Urdal har hatt en kjempesesong. Etter å ha overrasket seg selv med å vinne det 83 km lange to-dagersløpet Rallarvegsløpet i juli, vant Urdal det krevende Skåbu Fjellmaraton så sent som 30.september da en av Norges beste fjelløpere, Gjermund Nordskar, ble nedkjempet på slutten. Urdal åpner gjerne behersket og avslutter sterkt. Så også i Fredrikstad, der mossingen lå på rundt 7.plass innledningsvis, men etter hvert fikk opp dampen.

-Jeg startet relativt rolig og så an farten i tet. Da jeg ganske raskt kom opp på siden uten å bruke ekstra krefter, samt hørte pusten på de andre, skjønte jeg at en topplassering var innenfor rekkevidde, forteller Urdal selv til Sportsmanden.

I TET: Fjorårets toer Ozzy Gurung tar teten tidlig i løpet, foran årets toer Sondre Fylling (t.v.) og treer Lars Vincent Andersen. Gurung løp dessverre på seg en strekk, men fullførte til 64.plass.
Øyvind Wang leder an her, mens løpets vinner Håkon Urdal med startnummer 279 kommer i «pulje 3» – enn så lenge. Wang sin egen løpsrapport er gjengitt lenger nede i artikkelen.

-Jeg liker Fredrikstadmarka og det er god stemning ved FIF-huset. Fin kombo av grus og terreng. Det var ekstra bløtt og mykt i år, og vått fjell var litt nervepirrende, utdyper vinneren, som til slutt kunne puste ut 33 sekunder foran Fylling i mål til vinnertid 1.17.12, mens den overraskende vinneren av SkiLøpet på sensommeren, Lars Vincent Andersen ble nummer 3 på 1.20.02.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Løp tre konkurranser på 5 dager

Av 206 deltakere var det kun 36 damer. Klart raskest var skiskytter Karoline Næss fra Bjerke IL på 1.22.47, mens Marte Sendstad avgjorde tvekampen om andreplassen mot Sigrun Gjølberg med 12 sekunders margin etter en sterk avslutning til tiden 1.12.46. At det ikke ble noen reell spurtduell mellom de to, skyldes nok også at Gjølberg løp sitt tredje løp på bare fem dager!

AKTIV: Sigrun Gjølberg løp sin tredje konkurranse på fem dager, med 1., 2. og 3.plass som resultat.
-Nå skal det bli godt med sesongpause, sa Sigrun Gjølberg etter seier på halvmaraton i Skåbu for 2 uker siden… (Foto: Frode Monsen)

-Har gjennomført et lite løpseksperiment med tre løp de siste 5 dagene: 5000m under Hilmar Hansens minnestevne onsdag, 9,7 km under Nøklevann rundt lørdag og 20 km under Fredrikstadmarka rundt i dag. Nøklevann rundt ble den beste opplevelsen med gode ben og nydelig vær?. Ikke fullt så gode ben i dag, men stas å løpe uansett, skriver Gjølberg selv på Instagram.

Fort har det også gått med løperen fra Rygge IL og Ryggejoggen.

«Oppvarmingen» med 5000m på Ås stadion i regnværet forrige onsdag gikk på 18,12, til seier.

Knalltøffe Nøklevann rundt ble unnagjort på gode 39.05. Kun langrennseliteløper Martine Ek Hagen fra BUL var raskere (37.57), mens altså Fredrikstadmarka rundt ble litt tøffere.

Men tre pallplasser på fem dager må vel sies å ha vært et vellykket eksperiment for kvinnen som etter Skåbu Fjellmaraton bedyret at det nå var sesongpause!

LETTBENT: Håkon Urdal har fått opp dampen.
Litt lenger bak sjekkes klokken av Liv-Helen Løchen. Game on!
Flere løpere strømmer på.

Foto: Kristoffer Persen og Rolf Gundersen, arrangøren. Flere bilder i stort album HER. 

Racerapport – av Øyvind Wang

Øyvind Wang ble nummer 5 i Fredrikstadmarka Rundt. Øyvind skrev også en frisk rapport etter fjorårets Fredrikstadmarka rundt, der han til slutt sikret seg tredjeplassen. Øyvind har lagt ut en fyldig rapport i år også på Facebooksiuden sin, som vi gjengir i sin hellhet under bildet.

Øyvind Wang trives i løpene i Østfold og i Fredrikstradmarka rundt. (Foto: Arrangør)

Fredrikstadmarka rundt (20km terreng)

Nr.5 totalt av 206
og nr. 1/26 i klasse 45-49 (Klasseseier ?)

12C og grått oppholdsvær og svært lite vind rett ved starttid, og under selve løpet.

Utfordringer i år:
Bløtt føre på bakken etter tidligere regn. Sleip fjell/stein, røtter og både gjørme og søledammer underveis i tillegg til et rotete skogsparti på ca- 400-500m som følge av skogsrydding som bydde på ekstra utfordringer i år, men uansett, så er det jo like forhold for alle løperne som skulle ut i dag!

Leder-teten med de 4 aller raskeste løperne virket jamnsterke fra start, og ble etterhvert gradvis mere og mere foran oss, og så helt ute av syne på oss andre løpere bak, og det allerede før 6-7km.?

«Og litt lenger bak»:

Jeg hadde da en god stund fulgt tett opp i ryggen på Andreas Garder Olsen (Lervik IF) som holdt et godt og stødig driv forover. Etterhvert ble vi begge helt plutselig og intetanende,?.. forbikjørt i ett av de mere tekniske partiene (mellom 11-12km), av Jon Ivar Tjernshaugen (Varteig IL) som virket råsterk her i løpets mest tekniske skogsparti. Han tok nå kommandoen og ledelsen i gruppe 2.

Jeg lå nå bakerst i denne trioen. Jeg sleit i dag med faretruende høy puls i de mest tekniske skogspartiene mellom 10-13km, (slik at farten måtte senkes betraktelig ned for å få senket puls), men, jeg klarte å holde tritt med begge. Jeg ble glad da vi endelig nådde toppen ved skihytta (14km), jeg tenkte at NÅ kan asfalt-løperen i meg endelig begynne å sette opp noe damp, nå som løypa går over fra bløte skogstier og sleipt fjell til fin grusvei med både nedover-partier og raske strekker de neste 3-4 kilometerne fremover.

«Fra Skihytta og inn»:

Her var løpets siste drikkestasjon, jeg klarte å lange til meg en kopp med saft i farten og fikk en god munnfull her mens jeg fulgte øye med leder, Jon Ivar, som også tok en kopp i farten, han lå nå kun noen få meter foran, med Andreas fortsatt i midten. Jon Ivar virket å gire opp tempoet sitt nedover disse grusbakkene nå, det samme gjorde Andreas. «Søren klype», tenker jeg, de gutta her løper fort som ville hester, så planen min om å forbikjøre de i bakkene her må foreløpig legge på is, ?
(jeg registrerte ca. 16,5 -16,6km/t på pulsklokka mi.)
Jeg holder meg fortsatt bak Andreas, men puster han opp i nakken nå.

«Duellen»:

Etter de raske, fine grus-strekkene fra skihytta og ned, kommer det noen mindre kneike-partier på de to siste kilometerne før mål. Jeg holder en tett luke fram til Jon Ivar. Andreas er rett bak, men virker å begynne å bli sliten, så jeg legger meg ut på siden og forbikjørte han nesten enkelt, uten at Andreas virket villig til å ta opp kampen. Dette ga meg et lite boost, jeg øker farten bittelitt og begynner å tette luken opp mot Jon Ivar som er nå kun par meter foran. Jeg legger merke til at Jon Ivar nå begynte å se seg ofte bakover for å se hvor jeg befant meg. Under en av de siste store kneikene legger Jon Ivar inn et oppoverbakke-rykk, jeg trøkker også på og følger tett på opp bakken, på toppen kaster han hodet sitt bakover hurtig igjen, jeg ligger rett bak i rygg på han nå.

Her kommer det en blanding av stein/fjell og skogsvei mot mål, med kun en aller siste, mindre stigning opp til målområdet. Nå er det mindre enn 500m igjen til mål. Jeg hører lyden av speakermannen i målområdet. I en liten nedoverbakke øker jeg bra på steglengden og går så ut på siden av Jon Ivar og «ruller» sakte forbi han. Jeg trøkker bare videre på, uten å sakke opp noe som helst og uten å se meg bakover.

Nå svinger vi opp den siste kneiken før mål, jeg ser heiende publikum og legger inn de aller siste kreftene, jeg sprinter de siste 150meterne fram til målstreken (hører ingen fottrinn bak), og DER, 1:21:10 ble den offisielle tiden, Wohoo!!

Rett etter målpasseringen fikk jeg løpets merke i hånda, (en Fredrikstadmarka rundt-pins) av en blid dame som også gratulerte meg. Nå var det bare å hvile ut og slå av en prat med flere av de andre løperne, blant annet med løpets blide vinner Håkon Urdal, (1:17:12), Ozzy Gurung, som ble nr. to i fjor med 1:17:02, da under langt tørrere løypeforhold. Han lå i år blant de tre raskeste under de 7-8 første kilometerne før han fikk seg en strekk i lysken og sakket dermed ganske langt etter resten av teten, men fullførte, det gjorde han. Ozzy lovet meg full revansje til neste år.

Jon Ivar fikk øye på meg og kom bort og håndhilset og takket for duellen. Han sa at han virkelig ikke hadde mere å by på de siste to kilometerne. Jeg fortalte at jeg var neimen ikke sikker på at jeg ville ta han, særlig ikke da han attpåtil forsøkte seg på ett «oppoverbakke-rykk» mens han stadig snudde hodet sitt for å holde meg under tett oppsyn! ?

Hyggelig prat og en hyggelig kar var det, han fortalte meg at det er terrengløp han driver en del med.
Etterhvert kommer også en kamerat av meg i mål, Bård Jacobsen, som tok hele løpet som en flott treningstur i marka. Til slutt ble det en del løypeprat før vi begge satte strek og satte turen hjemover til hvert vårt.

Bløtt føre og litt gjørmete var det i år, men moro var det i år også! ??

Tidligere fra Fredrikstadmarka rundt på Sportsmanden

Supre forhold i Fredrikstadmarka Rundt (2016)

 

Flott og moro i Fredrikstadmarka Rundt (2015)

Alle resultater

Kvinner

JUBEL: Karoline Næss kan strekke armene i været for seier i Fredrikstadmarka rundt.
PlsStnrNavnKlasseKlubb/Lag/BedriftTidBakDetaljer
1312Karoline Næss (NOR)K 23-34BJERKE IL SKISKYTING01:22:47+00:00[+]
2255Marte Sendstad (NOR)K 23-3401:28:46+05:59[+]
3386Sigrun Gjølberg (NOR)K 23-34RYGGEJOGGEN01:28:54+06:07[+]
4368Marie Grønneberg (NOR)K 40-44FREDRIKSTAD IF01:31:39+08:52[+]
5298Inger Lise Hystad (NOR)K 35-39MARATONJENTENE01:36:04+13:17[+]
648Kathrine Ruud Hansen (NOR)K 35-39KVERNHUSET BIL01:39:07+16:20[+]
7339Ingrid Mathiasen Oldervik (NOR)K 35-39FBIL01:40:02+17:15[+]
897Linda Bragstad (NOR)K 40-4401:44:27+21:40[+]
9394Lina Maria Mevik (NOR)K 40-44PVS01:47:31+24:44[+]
10349Therese Sture (NOR)K 40-4401:48:13+25:26[+]
11296Sigrun Tytlandsvik (NOR)K 23-3401:49:27+26:40[+]
12295Heidi Ellefsen (NOR)K 35-39FREDRIKSTAD IF01:50:00+27:13[+]
1361Tina Bergstrøm (NOR)K 50-54FREDRIKSTAD IF01:51:26+28:39[+]
1460Micheline Kavli (NOR)K 45-4901:51:31+28:44[+]
15395Gunn-Tove Riis (NOR)K 55-59FREDRIKSTAD IF01:51:47+29:00[+]
16670Siv Simonsen (NOR)K 23-3401:53:34+30:47[+]
17366Liv-Helen Løchen (NOR)K 23-3401:54:19+31:32[+]
18315Amalie Hauge Lien (NOR)K 20-22FREDRIKSTAD IF01:54:37+31:50[+]
1946Ulrikke Evensen (NOR)K 45-49PRIVAT01:55:06+32:19[+]
2044Christel Wennersten (NOR)K 50-54ONE STEP AHEAD01:57:00+34:13[+]
21278Elin Jacobsen (NOR)K 45-49SEFA01:57:24+34:37[+]
22364Ingvild Kirkebak (NOR)K 23-3401:58:01+35:14[+]
2368Helene Louise Grundt-Ileby (NOR)K 23-3401:59:34+36:47[+]
24396Marie Flatland (NOR)K 23-3402:02:02+39:15[+]
25267Mette Lill Dahle Andersen (NOR)K 55-59TEAM SMILEY02:03:41+40:54[+]
26306Anette Hovind Johansen (NOR)K 35-3902:04:02+41:15[+]
2756Katalin Banyai (HUN)K 23-3402:05:17+42:30[+]
2845Vivianne Cantin (NOR)K 45-4902:06:58+44:11[+]
29292Anne Toril Bjørk Kvarsnes (NOR)K 16-17MOSS SKIKLUBB02:07:06+44:19[+]
30291Ann Kristine Bjørk Urstad (NOR)K 23-34MOSS SKIKLUBB02:07:06+44:19[+]
3140Hanne Høgmo (NOR)K 35-3902:07:51+45:04[+]
32362Kjersti Gram Andersen (NOR)K 55-59SKIMILAJOGGEN02:08:00+45:13[+]
33254Fairuz Syed Ahmad (MYS)K 23-3402:16:50+54:03[+]
34328Eva Marie Mellberg (NOR)K 23-3402:23:52+01:01:05[+]
35381Kristin Husa (NOR)K 60-64TØNSBERG TRIATLON02:26:28+01:03:41[+]
36348Tonje Elvevoll (NOR)K 23-3402:33:07+01:10:20[+]

Menn

TAKK FOR FIGHTEN! Fjorårsvinner Sondre Fylling gratulerer Håkon Urdal med seieren.
PlsStnrNavnKlasseKlubb/Lag/BedriftTidBakDetaljer
1279Håkon Urdal (NOR)M 35-39EUROFINS MOSS01:17:12+00:00[+]
2393Sondre Fylling (NOR)M 23-34MOSS SKIKLUBB01:17:45+00:33[+]
375Lars Vincent Andersen (NOR)M 23-3401:20:02+02:50[+]
4398Anders Gaustad (NOR)M 35-39LERVIK IF01:20:39+03:27[+]
576Øyvind Wang (NOR)M 45-49SKIBOTN IL01:21:10+03:58[+]
6323Jon Ivar Tjernshaugen (NOR)M 45-49VARTEIG IL01:21:17+04:05[+]
7265Andreas Garder Olsen (NOR)M 40-44KVERNHUSET BIL01:21:45+04:33[+]
854Svein-Åge Karlsen (NOR)M 35-39RYGGEJOGGEN01:22:04+04:52[+]
9251Ruben Marco-Arroyo (ESP)M 35-39BENIDORM FK01:22:30+05:18[+]
10304Even Storeheier (NOR)M 16-17ØSTBYGDA LØPEGRUPPE01:22:41+05:29[+]
11325Lars Krogsrud (NOR)M 40-44GRESVIK IF01:22:46+05:34[+]
12261Lasse Simonsen (NOR)M 20-22TEAM HALK01:23:01+05:49[+]
13324Lars Aurebekk (NOR)M 35-39FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:24:20+07:08[+]
14293Håvard Berget (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:24:58+07:46[+]
15367Magnus Stenbrendsen (NOR)M 23-34SK VIDAR01:25:38+08:26[+]
1698Martin Sture (NOR)M 45-4901:25:41+08:29[+]
1778Magnus Knape (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD SYKKELKLUBB01:25:47+08:35[+]
18365Christian Katt Grønvold (NOR)M 23-34INTERCREDZ01:25:59+08:47[+]
19326Hans Magnus Kure (NOR)M 23-34COWI BIL01:27:37+10:25[+]
20399Anders Kvame (NOR)M 35-39SALTNES SPORTSKLUBB01:27:56+10:44[+]
21253Irmantas Kairelis (LTU)M 40-4401:28:01+10:49[+]
22322Tom Selliseth (NOR)M 50-54FET SKIKLUBB01:28:03+10:51[+]
23353Henrik Landekilnt (NOR)M 40-44FREDRIKSTAD IF01:28:04+10:52[+]
2459Reidar Joki (NOR)M 35-3901:28:05+10:53[+]
25391Helge Brenden (NOR)M 50-54SOON TRIATHLON KLUBB01:28:06+10:54[+]
2689Martin Arntsen (NOR)M 55-59GUBBETRIM01:28:13+11:01[+]
2752Sondre Skaug (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD IF01:28:19+11:07[+]
28371Jon Sigurd Brenne (NOR)M 23-34SARPSBORG IL01:28:46+11:34[+]
29370Emil Kullerud (NOR)M 16-17SARPSBORG IL01:28:50+11:38[+]
30274Glenn Kristiansen (NOR)M 35-39ROMERIKE ULTRALØPERKL.01:29:01+11:49[+]
3179Knut Magne Furuheim (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:29:04+11:52[+]
32290Roger Syversen (NOR)M 45-49GRESVIK IF01:29:16+12:04[+]
33316Pål-Helge Nilssen (NOR)M 45-49NORTHERN RUNNERS01:29:19+12:07[+]
34329Christer Hult (NOR)M 40-44LIRE BK01:29:27+12:15[+]
3588Lars Hauge (NOR)M 50-54GREÅKER IF01:29:46+12:34[+]
36319Anders Opsahl Bredesen (NOR)M 23-34TEAM INTERCREDZ01:30:24+13:12[+]
37390Kai Berg (NOR)M 40-44FREDRIKSTAD IF01:30:55+13:43[+]
3874Pål Cato Andersen (NOR)M 50-5401:31:03+13:51[+]
3973Magnus Cato Andersen (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD IF01:31:08+13:56[+]
40369Elias Røyneberg (NOR)M 16-17SARPSBORG IL01:31:13+14:01[+]
41344Martin Sondaj (NOR)M 40-44EVO FITNESS01:31:17+14:05[+]
42350Victor Sture (NOR)M 16-1701:31:20+14:08[+]
43341Lav Jakobsen (NOR)M 40-4401:31:21+14:09[+]
44380Erik Jørstad (NOR)M 35-39MANSTAD ULTRA01:31:25+14:13[+]
45282Hans Olav Alfheim (NOR)M 16-17FREDRIKSTAD IF01:31:36+14:24[+]
46376Jan Øyvind Schaneider (NOR)M 55-59BUNDEBYGG A/S01:32:00+14:48[+]
4741Morten E Lund (NOR)M 55-59HAMAR SKIKLUBB01:32:21+15:09[+]
48289Frode Korsmo (NOR)M 35-39MOELVEN IL01:32:49+15:37[+]
49335Bjørn Strangel (NOR)M 50-5401:33:00+15:48[+]
5039Malte Hinsch (GER)M 35-39SISSIES SIND SCHULD01:33:21+16:09[+]
51266Martin Gundersen (NOR)M 23-34GRESVIK IF01:33:36+16:24[+]
52288Per Ove Haugland (NOR)M 40-44FREDRIKSTAD IF01:33:39+16:27[+]
5371Jørn Espen Nilsen (NOR)M 23-3401:33:53+16:41[+]
5483Espen Grindahl (NOR)M 45-4901:34:01+16:49[+]
55313Espen Hjardar (NOR)M 45-49KVERNHUSET BIL01:34:35+17:23[+]
56336Heine Magnusen (NOR)M 40-44FREDRIKSTAD TRIATLONKL.01:34:40+17:28[+]
57270Cato Hansteen (NOR)M 23-34ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB01:35:34+18:22[+]
58387Christoffer Jonassen (NOR)M 23-34NOBIA01:36:00+18:48[+]
5987Alexander Braseth Halle (NOR)M 35-3901:36:29+19:17[+]
60383Per Åge Hallstensen (NOR)M 40-4401:36:33+19:21[+]
61308Tom Sognlien (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:36:41+19:29[+]
62247Knut V Andersen (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:37:03+19:51[+]
63287Ole Christian Lier (NOR)M 50-54FREDRIKSTAD IF01:37:03+19:51[+]
64256Ozzy Gurung (NOR)M 35-39JACKON01:37:14+20:02[+]
65330Richard Kjellvik (NOR)M 35-3901:38:28+21:16[+]
66379Morten Habler (NOR)M 45-49FREDRIKSTAD IF01:38:52+21:40[+]
67327Magnus Oliversen (NOR)M 23-34TRØSKEN IL01:39:00+21:48[+]
6850Trond Gulbrandsen (NOR)M 45-49KRÅKERØY IL01:39:05+21:53[+]
69358Vidar Hermansen (NOR)M 50-54FREDRIKSTAD SK01:39:09+21:57[+]
7043Lasse Nielsen (NOR)M 23-3401:40:03+22:51[+]
71385Ketil Grønneberg (NOR)M 40-4401:40:13+23:01[+]
72283Einar Modahl (NOR)M 45-49FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:40:45+23:33[+]
73338Tommy Andersen (NOR)M 45-49FREDRIKSTAD SK01:40:53+23:41[+]
74337Kasper Andersen (NOR)M 16-17FREDRIKSTAD FK01:40:53+23:41[+]
75340Ruben Martinez (NOR)M 35-39FREDRIKSTAD TRIATLON01:41:02+23:50[+]
76355Lars Erik Olsen (NOR)M 45-49FREDRIKSTAD IF01:41:22+24:10[+]
7782Jon Petter Grandal (NOR)M 35-39VERITAS BIL01:41:35+24:23[+]
78294Stig Ove Øren (NOR)M 40-44HALDEN POLITIIDRETTSLAG01:41:40+24:28[+]
7957Bård Eirik Jacobsen (NOR)M 40-44MARCELLO BIL01:41:46+24:34[+]
80345Reign Wernersen (NOR)M 40-44TORP IF01:42:07+24:55[+]
81372Jarle Jørgensen (NOR)M 40-44FREDRIKSTAD IF01:42:16+25:04[+]
82671Ivar Hovland (NOR)M 55-5901:43:04+25:52[+]
8372Leif Morten Jamissen (NOR)M 40-44SATS SARPSBORG01:43:13+26:01[+]
8481Tomas Friberg (SWE)M 45-49MOSS SKIKLUBB01:43:22+26:10[+]
85377Anders Brynildsen (NOR)M 40-44BRYNILD GRUPPEN AKTIV01:43:27+26:15[+]
86264Martin Strandvik (NOR)M 35-39SKILL01:43:28+26:16[+]
87333Pål Nilsen (NOR)M 45-4901:43:32+26:20[+]
88352Magne Rosnes (NOR)M 45-49CJWI01:43:51+26:39[+]
89259Helge Sandvik (NOR)M 60-64FREDRIKSTAD IF01:43:56+26:44[+]
90321Håvard Amlien (NOR)M 23-34BUNDEBYGG01:43:59+26:47[+]
91271Gaute Steiwer (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:44:17+27:05[+]
92286Eivind Tandrevold (NOR)M 23-34SAGENE IF SYKKEL01:44:17+27:05[+]
93297Bjørn Åstorp (NOR)M 60-64SARPSBORG O-LAG01:44:20+27:08[+]
94269Jon Skaug (NOR)M 45-49GAARDS- SERVICE A/S01:44:30+27:18[+]
95314Tellef Kjellesvig (NOR)M 60-64FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:44:43+27:31[+]
96360Colin Nicholson (NOR)M 35-39MASUM01:45:20+28:08[+]
97320Tage Eidissen (NOR)M 45-49SARPSBORG O-LAG01:45:37+28:25[+]
9877Audun Nicolaysen (NOR)M 23-34FREDRIKSTAD IF01:45:37+28:25[+]
99378Tore Sletmoen (NOR)M 50-5401:46:01+28:49[+]
100397Øyvind Halvorsen (NOR)M 45-49FREDRIKSTAD IF01:46:30+29:18[+]
10166Erlend Leganger (NOR)M 50-5401:46:31[+]
102257Terje Hansen (NOR)M 60-64FREDRIKSTAD IF01:46:43[+]
103334Øyvind Handeland (NOR)M 65-6901:46:57[+]
104332Fredrik Engen (NOR)M 23-3401:46:57[+]
105373Henrik Lien (NOR)M 16-17HENRILIE@OSTFOLDFK.NO01:47:02[+]
106250Pål Flodin (NOR)M 35-3901:47:35[+]
107357Per Viggen (NOR)M 65-69MOSSE KARUSELLEN01:47:37[+]
10842Terje Svensson (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:47:55[+]
10994Konrad Fugas (POL)M 23-3401:48:06[+]
110273Martin Alsparr (NOR)M 40-44APA IF01:48:12[+]
11186Rino Rådahl (NOR)M 55-5901:48:19[+]
112276Åsmund Thoring-Strømner (NOR)M 40-44MOSS KOMMUNE01:48:21[+]
113388Steinar Skaug (NOR)M 40-44COWI01:48:26[+]
114248Jonas Holth (NOR)M 23-3401:48:34[+]
11590Ole Martin Forsetlund (NOR)M 35-39TEAM MASUM01:48:43[+]
116280Ketil Arntzen (NOR)M 50-54CK ØST01:48:48[+]
117302Per Harald Nilsen (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:48:49[+]
11896Dan Gundersen (NOR)M 23-3401:48:50[+]
119342Steinar Angelskår (NOR)M 65-6901:49:20[+]
120310Baard Flatland (NOR)M 45-49BRYNILD GRUPPEN01:49:22[+]
12193Henrik Ottersen (NOR)M 35-3901:49:45[+]
12265Anders Haraldsen (NOR)M 45-49TEAM UNITED BAKERIES01:49:58[+]
123311Trond Sletner (NOR)M 23-3401:51:43[+]
12480Simon Simonsen (NOR)M 23-3401:51:47[+]
125285Stein Jensen (NOR)M 55-5901:51:50[+]
126668Magnus Arnesen (NOR)M 35-39ROLVSØY VEKTLØFTERKLUBB01:51:57[+]
127301Henrik Lund Raagaard (NOR)M 70-74FREDRIKSTAD IF01:52:11[+]
128305Kristoffer Lie (NOR)M 16-1701:52:41[+]
129389Trygve Leivestad (NOR)M 50-54SARPSBORG O-LAG01:53:01[+]
13058David Hagle (NOR)M 23-34COWI BIL01:53:08[+]
131252Sven Simonsen (GER)M 50-54FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:53:34[+]
13253Rino Skaug (NOR)M 45-49GAARDS-SERVICE AS01:53:40[+]
13367Roy Harry Enoksen (NOR)M 60-64RYGGEJOGGEN01:53:53[+]
134284Runar Saur Modahl (NOR)M 16-17FREDRIKSTAD SKIKLUBB01:53:53[+]
135384Tommy Tinbod (NOR)M 45-4901:54:34[+]
136331Bjørnar Karlsen Kivedal (NOR)M 35-3901:54:55[+]
137277Terje Gundersen (NOR)M 55-59MOSS KOMMUNE01:55:02[+]
138281Anders Johan Krosby (NOR)M 70-74COWI BIL01:55:09[+]
139272Vidar Augustin (NOR)M 50-54TEAM AUGUSTIN01:56:05[+]
140669Thomas Ruyter (NOR)M 50-54CICIGNON IF01:56:49[+]
141343Torbjørn Fondevik (NOR)M 50-5401:57:01[+]
142275Remi Bjørkå (NOR)M 40-4401:57:43[+]
143262Øystein Harley Kjøll (NOR)M 50-54ØSTBYGDA IL01:58:37[+]
14455Ulf Reffsgård (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF01:58:58[+]
14599Jan Mikael Høgberg Johansen (NOR)M 23-3401:59:28[+]
146299Fredrik Finnerud (NOR)M 23-34CROSSFIT FREDRIKSTAD01:59:40[+]
147260Reidar Laabak (NOR)M 45-49FPIL01:59:40[+]
14892Ole-Richard Pedersen (NOR)M 40-44SLEVIK IBK01:59:59[+]
149356Asjbørn Madsen (NOR)M 55-5902:01:31[+]
15051Henrik Sandøy (NOR)M 35-39BARCO02:01:55[+]
151263Andreas Rekvin (NOR)M 40-4402:02:24[+]
152361Øystein Simensen (NOR)M 60-6402:03:05[+]
153392Per Kristian Moslått (NOR)M 40-4402:03:07[+]
154307Kim Johansen (NOR)M 40-4402:04:01[+]
15569Ivar Lundstrøm (NOR)M 45-49PRIVAT02:05:50[+]
156351Werner Ruyter (NOR)M 50-54CICIGNON OLD BOYS02:09:40[+]
157374Florian Leucht (NOR)M Unknown02:09:40[+]
158382Jørn Willy Olafsen (NOR)M 65-69TØNSBERG TRIATLON02:13:58[+]
15962Per Kristian Klausen (NOR)M 40-4402:14:19[+]
160303Oliver Plata Franco (COL)M 45-4902:15:26[+]
161268Helge Ronny Sjødahl (NOR)M 50-54TEAM SMILEY02:15:45[+]
162363Anders Trondstad (NOR)M 45-49LABIL02:17:29[+]
163359Øivind Fjæraa (NOR)M 70-74FREDRIKSTAD IF TRIM02:18:23[+]
16463Jørgen Gurandsrud (NOR)M 65-69FREDRIKSTAD IF02:19:17[+]
16591Svein Oskar Jansen (NOR)M 65-69FREDRIKSTAD IF02:22:33[+]
166375Sverre Savengen (NOR)M 75-79FREDRIKSTAD IF02:23:03[+]
167347Gard Holme (NOR)M 23-3402:33:08[+]
16870Kiran Nandedkar (NOR)M 40-4402:34:21[+]
169258Sjur Tømte (NOR)M 55-59FREDRIKSTAD IF02:34:23[+]
170346Egil Holme (NOR)M 60-64FREDRIKSTAD IF02:34:24[+]

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!