LøpingØstfoldTerrengløp

Håkon Urdal vant i våte Fredrikstadmarka

Også Karoline Næss seiret under krevende forhold i den 44.utgaven av terrengløpet Fredrikstadmarka rundt

Håkon Urdal og Sondre Fylling, begge fra Moss, gjorde opp om seieren da det tradisjonsrike og flotte terrengløpet Fredrikstadmarka rundt ble arrangert på søndag. Løpet er 20 km langt og går for det meste på grusveier, men også på stier og over svaberg i marka som for anledningen var meget krevende med både gjørmete og glatte partier. Karoline Næss fra Bjerke IL var raskeste kvinne.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
FORNØYD: Håkon Haug Urdal kan juble for nok en flott seier. (Foto: Arrangør)

Håkon Urdal har hatt en kjempesesong. Etter å ha overrasket seg selv med å vinne det 83 km lange to-dagersløpet Rallarvegsløpet i juli, vant Urdal det krevende Skåbu Fjellmaraton så sent som 30.september da en av Norges beste fjelløpere, Gjermund Nordskar, ble nedkjempet på slutten. Urdal åpner gjerne behersket og avslutter sterkt. Så også i Fredrikstad, der mossingen lå på rundt 7.plass innledningsvis, men etter hvert fikk opp dampen.

-Jeg startet relativt rolig og så an farten i tet. Da jeg ganske raskt kom opp på siden uten å bruke ekstra krefter, samt hørte pusten på de andre, skjønte jeg at en topplassering var innenfor rekkevidde, forteller Urdal selv til Sportsmanden.

I TET: Fjorårets toer Ozzy Gurung tar teten tidlig i løpet, foran årets toer Sondre Fylling (t.v.) og treer Lars Vincent Andersen. Gurung løp dessverre på seg en strekk, men fullførte til 64.plass.
Øyvind Wang leder an her, mens løpets vinner Håkon Urdal med startnummer 279 kommer i «pulje 3» – enn så lenge. Wang sin egen løpsrapport er gjengitt lenger nede i artikkelen.

-Jeg liker Fredrikstadmarka og det er god stemning ved FIF-huset. Fin kombo av grus og terreng. Det var ekstra bløtt og mykt i år, og vått fjell var litt nervepirrende, utdyper vinneren, som til slutt kunne puste ut 33 sekunder foran Fylling i mål til vinnertid 1.17.12, mens den overraskende vinneren av SkiLøpet på sensommeren, Lars Vincent Andersen ble nummer 3 på 1.20.02.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Løp tre konkurranser på 5 dager

Av 206 deltakere var det kun 36 damer. Klart raskest var skiskytter Karoline Næss fra Bjerke IL på 1.22.47, mens Marte Sendstad avgjorde tvekampen om andreplassen mot Sigrun Gjølberg med 12 sekunders margin etter en sterk avslutning til tiden 1.12.46. At det ikke ble noen reell spurtduell mellom de to, skyldes nok også at Gjølberg løp sitt tredje løp på bare fem dager!

AKTIV: Sigrun Gjølberg løp sin tredje konkurranse på fem dager, med 1., 2. og 3.plass som resultat.
-Nå skal det bli godt med sesongpause, sa Sigrun Gjølberg etter seier på halvmaraton i Skåbu for 2 uker siden… (Foto: Frode Monsen)

-Har gjennomført et lite løpseksperiment med tre løp de siste 5 dagene: 5000m under Hilmar Hansens minnestevne onsdag, 9,7 km under Nøklevann rundt lørdag og 20 km under Fredrikstadmarka rundt i dag. Nøklevann rundt ble den beste opplevelsen med gode ben og nydelig vær?. Ikke fullt så gode ben i dag, men stas å løpe uansett, skriver Gjølberg selv på Instagram.

Fort har det også gått med løperen fra Rygge IL og Ryggejoggen.

«Oppvarmingen» med 5000m på Ås stadion i regnværet forrige onsdag gikk på 18,12, til seier.

Knalltøffe Nøklevann rundt ble unnagjort på gode 39.05. Kun langrennseliteløper Martine Ek Hagen fra BUL var raskere (37.57), mens altså Fredrikstadmarka rundt ble litt tøffere.

Men tre pallplasser på fem dager må vel sies å ha vært et vellykket eksperiment for kvinnen som etter Skåbu Fjellmaraton bedyret at det nå var sesongpause!

LETTBENT: Håkon Urdal har fått opp dampen.
Litt lenger bak sjekkes klokken av Liv-Helen Løchen. Game on!
Flere løpere strømmer på.

Foto: Kristoffer Persen og Rolf Gundersen, arrangøren. Flere bilder i stort album HER. 

Racerapport – av Øyvind Wang

Øyvind Wang ble nummer 5 i Fredrikstadmarka Rundt. Øyvind skrev også en frisk rapport etter fjorårets Fredrikstadmarka rundt, der han til slutt sikret seg tredjeplassen. Øyvind har lagt ut en fyldig rapport i år også på Facebooksiuden sin, som vi gjengir i sin hellhet under bildet.

Øyvind Wang trives i løpene i Østfold og i Fredrikstradmarka rundt. (Foto: Arrangør)

Fredrikstadmarka rundt (20km terreng)

Nr.5 totalt av 206
og nr. 1/26 i klasse 45-49 (Klasseseier ?)

12C og grått oppholdsvær og svært lite vind rett ved starttid, og under selve løpet.

Utfordringer i år:
Bløtt føre på bakken etter tidligere regn. Sleip fjell/stein, røtter og både gjørme og søledammer underveis i tillegg til et rotete skogsparti på ca- 400-500m som følge av skogsrydding som bydde på ekstra utfordringer i år, men uansett, så er det jo like forhold for alle løperne som skulle ut i dag!

Leder-teten med de 4 aller raskeste løperne virket jamnsterke fra start, og ble etterhvert gradvis mere og mere foran oss, og så helt ute av syne på oss andre løpere bak, og det allerede før 6-7km.?

«Og litt lenger bak»:

Jeg hadde da en god stund fulgt tett opp i ryggen på Andreas Garder Olsen (Lervik IF) som holdt et godt og stødig driv forover. Etterhvert ble vi begge helt plutselig og intetanende,?.. forbikjørt i ett av de mere tekniske partiene (mellom 11-12km), av Jon Ivar Tjernshaugen (Varteig IL) som virket råsterk her i løpets mest tekniske skogsparti. Han tok nå kommandoen og ledelsen i gruppe 2.

Jeg lå nå bakerst i denne trioen. Jeg sleit i dag med faretruende høy puls i de mest tekniske skogspartiene mellom 10-13km, (slik at farten måtte senkes betraktelig ned for å få senket puls), men, jeg klarte å holde tritt med begge. Jeg ble glad da vi endelig nådde toppen ved skihytta (14km), jeg tenkte at NÅ kan asfalt-løperen i meg endelig begynne å sette opp noe damp, nå som løypa går over fra bløte skogstier og sleipt fjell til fin grusvei med både nedover-partier og raske strekker de neste 3-4 kilometerne fremover.

«Fra Skihytta og inn»:

Her var løpets siste drikkestasjon, jeg klarte å lange til meg en kopp med saft i farten og fikk en god munnfull her mens jeg fulgte øye med leder, Jon Ivar, som også tok en kopp i farten, han lå nå kun noen få meter foran, med Andreas fortsatt i midten. Jon Ivar virket å gire opp tempoet sitt nedover disse grusbakkene nå, det samme gjorde Andreas. «Søren klype», tenker jeg, de gutta her løper fort som ville hester, så planen min om å forbikjøre de i bakkene her må foreløpig legge på is, ?
(jeg registrerte ca. 16,5 -16,6km/t på pulsklokka mi.)
Jeg holder meg fortsatt bak Andreas, men puster han opp i nakken nå.

«Duellen»:

Etter de raske, fine grus-strekkene fra skihytta og ned, kommer det noen mindre kneike-partier på de to siste kilometerne før mål. Jeg holder en tett luke fram til Jon Ivar. Andreas er rett bak, men virker å begynne å bli sliten, så jeg legger meg ut på siden og forbikjørte han nesten enkelt, uten at Andreas virket villig til å ta opp kampen. Dette ga meg et lite boost, jeg øker farten bittelitt og begynner å tette luken opp mot Jon Ivar som er nå kun par meter foran. Jeg legger merke til at Jon Ivar nå begynte å se seg ofte bakover for å se hvor jeg befant meg. Under en av de siste store kneikene legger Jon Ivar inn et oppoverbakke-rykk, jeg trøkker også på og følger tett på opp bakken, på toppen kaster han hodet sitt bakover hurtig igjen, jeg ligger rett bak i rygg på han nå.

Her kommer det en blanding av stein/fjell og skogsvei mot mål, med kun en aller siste, mindre stigning opp til målområdet. Nå er det mindre enn 500m igjen til mål. Jeg hører lyden av speakermannen i målområdet. I en liten nedoverbakke øker jeg bra på steglengden og går så ut på siden av Jon Ivar og «ruller» sakte forbi han. Jeg trøkker bare videre på, uten å sakke opp noe som helst og uten å se meg bakover.

Nå svinger vi opp den siste kneiken før mål, jeg ser heiende publikum og legger inn de aller siste kreftene, jeg sprinter de siste 150meterne fram til målstreken (hører ingen fottrinn bak), og DER, 1:21:10 ble den offisielle tiden, Wohoo!!

Rett etter målpasseringen fikk jeg løpets merke i hånda, (en Fredrikstadmarka rundt-pins) av en blid dame som også gratulerte meg. Nå var det bare å hvile ut og slå av en prat med flere av de andre løperne, blant annet med løpets blide vinner Håkon Urdal, (1:17:12), Ozzy Gurung, som ble nr. to i fjor med 1:17:02, da under langt tørrere løypeforhold. Han lå i år blant de tre raskeste under de 7-8 første kilometerne før han fikk seg en strekk i lysken og sakket dermed ganske langt etter resten av teten, men fullførte, det gjorde han. Ozzy lovet meg full revansje til neste år.

Jon Ivar fikk øye på meg og kom bort og håndhilset og takket for duellen. Han sa at han virkelig ikke hadde mere å by på de siste to kilometerne. Jeg fortalte at jeg var neimen ikke sikker på at jeg ville ta han, særlig ikke da han attpåtil forsøkte seg på ett «oppoverbakke-rykk» mens han stadig snudde hodet sitt for å holde meg under tett oppsyn! ?

Hyggelig prat og en hyggelig kar var det, han fortalte meg at det er terrengløp han driver en del med.
Etterhvert kommer også en kamerat av meg i mål, Bård Jacobsen, som tok hele løpet som en flott treningstur i marka. Til slutt ble det en del løypeprat før vi begge satte strek og satte turen hjemover til hvert vårt.

Bløtt føre og litt gjørmete var det i år, men moro var det i år også! ??

Tidligere fra Fredrikstadmarka rundt på Sportsmanden

Supre forhold i Fredrikstadmarka Rundt (2016)

 

Flott og moro i Fredrikstadmarka Rundt (2015)

Alle resultater

Kvinner

JUBEL: Karoline Næss kan strekke armene i været for seier i Fredrikstadmarka rundt.
Pls Stnr Navn Klasse Klubb/Lag/Bedrift Tid Bak Detaljer
1 312 Karoline Næss (NOR) K 23-34 BJERKE IL SKISKYTING 01:22:47 +00:00 [+]
2 255 Marte Sendstad (NOR) K 23-34 01:28:46 +05:59 [+]
3 386 Sigrun Gjølberg (NOR) K 23-34 RYGGEJOGGEN 01:28:54 +06:07 [+]
4 368 Marie Grønneberg (NOR) K 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:31:39 +08:52 [+]
5 298 Inger Lise Hystad (NOR) K 35-39 MARATONJENTENE 01:36:04 +13:17 [+]
6 48 Kathrine Ruud Hansen (NOR) K 35-39 KVERNHUSET BIL 01:39:07 +16:20 [+]
7 339 Ingrid Mathiasen Oldervik (NOR) K 35-39 FBIL 01:40:02 +17:15 [+]
8 97 Linda Bragstad (NOR) K 40-44 01:44:27 +21:40 [+]
9 394 Lina Maria Mevik (NOR) K 40-44 PVS 01:47:31 +24:44 [+]
10 349 Therese Sture (NOR) K 40-44 01:48:13 +25:26 [+]
11 296 Sigrun Tytlandsvik (NOR) K 23-34 01:49:27 +26:40 [+]
12 295 Heidi Ellefsen (NOR) K 35-39 FREDRIKSTAD IF 01:50:00 +27:13 [+]
13 61 Tina Bergstrøm (NOR) K 50-54 FREDRIKSTAD IF 01:51:26 +28:39 [+]
14 60 Micheline Kavli (NOR) K 45-49 01:51:31 +28:44 [+]
15 395 Gunn-Tove Riis (NOR) K 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:51:47 +29:00 [+]
16 670 Siv Simonsen (NOR) K 23-34 01:53:34 +30:47 [+]
17 366 Liv-Helen Løchen (NOR) K 23-34 01:54:19 +31:32 [+]
18 315 Amalie Hauge Lien (NOR) K 20-22 FREDRIKSTAD IF 01:54:37 +31:50 [+]
19 46 Ulrikke Evensen (NOR) K 45-49 PRIVAT 01:55:06 +32:19 [+]
20 44 Christel Wennersten (NOR) K 50-54 ONE STEP AHEAD 01:57:00 +34:13 [+]
21 278 Elin Jacobsen (NOR) K 45-49 SEFA 01:57:24 +34:37 [+]
22 364 Ingvild Kirkebak (NOR) K 23-34 01:58:01 +35:14 [+]
23 68 Helene Louise Grundt-Ileby (NOR) K 23-34 01:59:34 +36:47 [+]
24 396 Marie Flatland (NOR) K 23-34 02:02:02 +39:15 [+]
25 267 Mette Lill Dahle Andersen (NOR) K 55-59 TEAM SMILEY 02:03:41 +40:54 [+]
26 306 Anette Hovind Johansen (NOR) K 35-39 02:04:02 +41:15 [+]
27 56 Katalin Banyai (HUN) K 23-34 02:05:17 +42:30 [+]
28 45 Vivianne Cantin (NOR) K 45-49 02:06:58 +44:11 [+]
29 292 Anne Toril Bjørk Kvarsnes (NOR) K 16-17 MOSS SKIKLUBB 02:07:06 +44:19 [+]
30 291 Ann Kristine Bjørk Urstad (NOR) K 23-34 MOSS SKIKLUBB 02:07:06 +44:19 [+]
31 40 Hanne Høgmo (NOR) K 35-39 02:07:51 +45:04 [+]
32 362 Kjersti Gram Andersen (NOR) K 55-59 SKIMILAJOGGEN 02:08:00 +45:13 [+]
33 254 Fairuz Syed Ahmad (MYS) K 23-34 02:16:50 +54:03 [+]
34 328 Eva Marie Mellberg (NOR) K 23-34 02:23:52 +01:01:05 [+]
35 381 Kristin Husa (NOR) K 60-64 TØNSBERG TRIATLON 02:26:28 +01:03:41 [+]
36 348 Tonje Elvevoll (NOR) K 23-34 02:33:07 +01:10:20 [+]

Menn

TAKK FOR FIGHTEN! Fjorårsvinner Sondre Fylling gratulerer Håkon Urdal med seieren.
Pls Stnr Navn Klasse Klubb/Lag/Bedrift Tid Bak Detaljer
1 279 Håkon Urdal (NOR) M 35-39 EUROFINS MOSS 01:17:12 +00:00 [+]
2 393 Sondre Fylling (NOR) M 23-34 MOSS SKIKLUBB 01:17:45 +00:33 [+]
3 75 Lars Vincent Andersen (NOR) M 23-34 01:20:02 +02:50 [+]
4 398 Anders Gaustad (NOR) M 35-39 LERVIK IF 01:20:39 +03:27 [+]
5 76 Øyvind Wang (NOR) M 45-49 SKIBOTN IL 01:21:10 +03:58 [+]
6 323 Jon Ivar Tjernshaugen (NOR) M 45-49 VARTEIG IL 01:21:17 +04:05 [+]
7 265 Andreas Garder Olsen (NOR) M 40-44 KVERNHUSET BIL 01:21:45 +04:33 [+]
8 54 Svein-Åge Karlsen (NOR) M 35-39 RYGGEJOGGEN 01:22:04 +04:52 [+]
9 251 Ruben Marco-Arroyo (ESP) M 35-39 BENIDORM FK 01:22:30 +05:18 [+]
10 304 Even Storeheier (NOR) M 16-17 ØSTBYGDA LØPEGRUPPE 01:22:41 +05:29 [+]
11 325 Lars Krogsrud (NOR) M 40-44 GRESVIK IF 01:22:46 +05:34 [+]
12 261 Lasse Simonsen (NOR) M 20-22 TEAM HALK 01:23:01 +05:49 [+]
13 324 Lars Aurebekk (NOR) M 35-39 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:24:20 +07:08 [+]
14 293 Håvard Berget (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:24:58 +07:46 [+]
15 367 Magnus Stenbrendsen (NOR) M 23-34 SK VIDAR 01:25:38 +08:26 [+]
16 98 Martin Sture (NOR) M 45-49 01:25:41 +08:29 [+]
17 78 Magnus Knape (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD SYKKELKLUBB 01:25:47 +08:35 [+]
18 365 Christian Katt Grønvold (NOR) M 23-34 INTERCREDZ 01:25:59 +08:47 [+]
19 326 Hans Magnus Kure (NOR) M 23-34 COWI BIL 01:27:37 +10:25 [+]
20 399 Anders Kvame (NOR) M 35-39 SALTNES SPORTSKLUBB 01:27:56 +10:44 [+]
21 253 Irmantas Kairelis (LTU) M 40-44 01:28:01 +10:49 [+]
22 322 Tom Selliseth (NOR) M 50-54 FET SKIKLUBB 01:28:03 +10:51 [+]
23 353 Henrik Landekilnt (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:28:04 +10:52 [+]
24 59 Reidar Joki (NOR) M 35-39 01:28:05 +10:53 [+]
25 391 Helge Brenden (NOR) M 50-54 SOON TRIATHLON KLUBB 01:28:06 +10:54 [+]
26 89 Martin Arntsen (NOR) M 55-59 GUBBETRIM 01:28:13 +11:01 [+]
27 52 Sondre Skaug (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD IF 01:28:19 +11:07 [+]
28 371 Jon Sigurd Brenne (NOR) M 23-34 SARPSBORG IL 01:28:46 +11:34 [+]
29 370 Emil Kullerud (NOR) M 16-17 SARPSBORG IL 01:28:50 +11:38 [+]
30 274 Glenn Kristiansen (NOR) M 35-39 ROMERIKE ULTRALØPERKL. 01:29:01 +11:49 [+]
31 79 Knut Magne Furuheim (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:29:04 +11:52 [+]
32 290 Roger Syversen (NOR) M 45-49 GRESVIK IF 01:29:16 +12:04 [+]
33 316 Pål-Helge Nilssen (NOR) M 45-49 NORTHERN RUNNERS 01:29:19 +12:07 [+]
34 329 Christer Hult (NOR) M 40-44 LIRE BK 01:29:27 +12:15 [+]
35 88 Lars Hauge (NOR) M 50-54 GREÅKER IF 01:29:46 +12:34 [+]
36 319 Anders Opsahl Bredesen (NOR) M 23-34 TEAM INTERCREDZ 01:30:24 +13:12 [+]
37 390 Kai Berg (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:30:55 +13:43 [+]
38 74 Pål Cato Andersen (NOR) M 50-54 01:31:03 +13:51 [+]
39 73 Magnus Cato Andersen (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD IF 01:31:08 +13:56 [+]
40 369 Elias Røyneberg (NOR) M 16-17 SARPSBORG IL 01:31:13 +14:01 [+]
41 344 Martin Sondaj (NOR) M 40-44 EVO FITNESS 01:31:17 +14:05 [+]
42 350 Victor Sture (NOR) M 16-17 01:31:20 +14:08 [+]
43 341 Lav Jakobsen (NOR) M 40-44 01:31:21 +14:09 [+]
44 380 Erik Jørstad (NOR) M 35-39 MANSTAD ULTRA 01:31:25 +14:13 [+]
45 282 Hans Olav Alfheim (NOR) M 16-17 FREDRIKSTAD IF 01:31:36 +14:24 [+]
46 376 Jan Øyvind Schaneider (NOR) M 55-59 BUNDEBYGG A/S 01:32:00 +14:48 [+]
47 41 Morten E Lund (NOR) M 55-59 HAMAR SKIKLUBB 01:32:21 +15:09 [+]
48 289 Frode Korsmo (NOR) M 35-39 MOELVEN IL 01:32:49 +15:37 [+]
49 335 Bjørn Strangel (NOR) M 50-54 01:33:00 +15:48 [+]
50 39 Malte Hinsch (GER) M 35-39 SISSIES SIND SCHULD 01:33:21 +16:09 [+]
51 266 Martin Gundersen (NOR) M 23-34 GRESVIK IF 01:33:36 +16:24 [+]
52 288 Per Ove Haugland (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:33:39 +16:27 [+]
53 71 Jørn Espen Nilsen (NOR) M 23-34 01:33:53 +16:41 [+]
54 83 Espen Grindahl (NOR) M 45-49 01:34:01 +16:49 [+]
55 313 Espen Hjardar (NOR) M 45-49 KVERNHUSET BIL 01:34:35 +17:23 [+]
56 336 Heine Magnusen (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD TRIATLONKL. 01:34:40 +17:28 [+]
57 270 Cato Hansteen (NOR) M 23-34 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 01:35:34 +18:22 [+]
58 387 Christoffer Jonassen (NOR) M 23-34 NOBIA 01:36:00 +18:48 [+]
59 87 Alexander Braseth Halle (NOR) M 35-39 01:36:29 +19:17 [+]
60 383 Per Åge Hallstensen (NOR) M 40-44 01:36:33 +19:21 [+]
61 308 Tom Sognlien (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:36:41 +19:29 [+]
62 247 Knut V Andersen (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:37:03 +19:51 [+]
63 287 Ole Christian Lier (NOR) M 50-54 FREDRIKSTAD IF 01:37:03 +19:51 [+]
64 256 Ozzy Gurung (NOR) M 35-39 JACKON 01:37:14 +20:02 [+]
65 330 Richard Kjellvik (NOR) M 35-39 01:38:28 +21:16 [+]
66 379 Morten Habler (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD IF 01:38:52 +21:40 [+]
67 327 Magnus Oliversen (NOR) M 23-34 TRØSKEN IL 01:39:00 +21:48 [+]
68 50 Trond Gulbrandsen (NOR) M 45-49 KRÅKERØY IL 01:39:05 +21:53 [+]
69 358 Vidar Hermansen (NOR) M 50-54 FREDRIKSTAD SK 01:39:09 +21:57 [+]
70 43 Lasse Nielsen (NOR) M 23-34 01:40:03 +22:51 [+]
71 385 Ketil Grønneberg (NOR) M 40-44 01:40:13 +23:01 [+]
72 283 Einar Modahl (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:40:45 +23:33 [+]
73 338 Tommy Andersen (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD SK 01:40:53 +23:41 [+]
74 337 Kasper Andersen (NOR) M 16-17 FREDRIKSTAD FK 01:40:53 +23:41 [+]
75 340 Ruben Martinez (NOR) M 35-39 FREDRIKSTAD TRIATLON 01:41:02 +23:50 [+]
76 355 Lars Erik Olsen (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD IF 01:41:22 +24:10 [+]
77 82 Jon Petter Grandal (NOR) M 35-39 VERITAS BIL 01:41:35 +24:23 [+]
78 294 Stig Ove Øren (NOR) M 40-44 HALDEN POLITIIDRETTSLAG 01:41:40 +24:28 [+]
79 57 Bård Eirik Jacobsen (NOR) M 40-44 MARCELLO BIL 01:41:46 +24:34 [+]
80 345 Reign Wernersen (NOR) M 40-44 TORP IF 01:42:07 +24:55 [+]
81 372 Jarle Jørgensen (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:42:16 +25:04 [+]
82 671 Ivar Hovland (NOR) M 55-59 01:43:04 +25:52 [+]
83 72 Leif Morten Jamissen (NOR) M 40-44 SATS SARPSBORG 01:43:13 +26:01 [+]
84 81 Tomas Friberg (SWE) M 45-49 MOSS SKIKLUBB 01:43:22 +26:10 [+]
85 377 Anders Brynildsen (NOR) M 40-44 BRYNILD GRUPPEN AKTIV 01:43:27 +26:15 [+]
86 264 Martin Strandvik (NOR) M 35-39 SKILL 01:43:28 +26:16 [+]
87 333 Pål Nilsen (NOR) M 45-49 01:43:32 +26:20 [+]
88 352 Magne Rosnes (NOR) M 45-49 CJWI 01:43:51 +26:39 [+]
89 259 Helge Sandvik (NOR) M 60-64 FREDRIKSTAD IF 01:43:56 +26:44 [+]
90 321 Håvard Amlien (NOR) M 23-34 BUNDEBYGG 01:43:59 +26:47 [+]
91 271 Gaute Steiwer (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:44:17 +27:05 [+]
92 286 Eivind Tandrevold (NOR) M 23-34 SAGENE IF SYKKEL 01:44:17 +27:05 [+]
93 297 Bjørn Åstorp (NOR) M 60-64 SARPSBORG O-LAG 01:44:20 +27:08 [+]
94 269 Jon Skaug (NOR) M 45-49 GAARDS- SERVICE A/S 01:44:30 +27:18 [+]
95 314 Tellef Kjellesvig (NOR) M 60-64 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:44:43 +27:31 [+]
96 360 Colin Nicholson (NOR) M 35-39 MASUM 01:45:20 +28:08 [+]
97 320 Tage Eidissen (NOR) M 45-49 SARPSBORG O-LAG 01:45:37 +28:25 [+]
98 77 Audun Nicolaysen (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD IF 01:45:37 +28:25 [+]
99 378 Tore Sletmoen (NOR) M 50-54 01:46:01 +28:49 [+]
100 397 Øyvind Halvorsen (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD IF 01:46:30 +29:18 [+]
101 66 Erlend Leganger (NOR) M 50-54 01:46:31 [+]
102 257 Terje Hansen (NOR) M 60-64 FREDRIKSTAD IF 01:46:43 [+]
103 334 Øyvind Handeland (NOR) M 65-69 01:46:57 [+]
104 332 Fredrik Engen (NOR) M 23-34 01:46:57 [+]
105 373 Henrik Lien (NOR) M 16-17 HENRILIE@OSTFOLDFK.NO 01:47:02 [+]
106 250 Pål Flodin (NOR) M 35-39 01:47:35 [+]
107 357 Per Viggen (NOR) M 65-69 MOSSE KARUSELLEN 01:47:37 [+]
108 42 Terje Svensson (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:47:55 [+]
109 94 Konrad Fugas (POL) M 23-34 01:48:06 [+]
110 273 Martin Alsparr (NOR) M 40-44 APA IF 01:48:12 [+]
111 86 Rino Rådahl (NOR) M 55-59 01:48:19 [+]
112 276 Åsmund Thoring-Strømner (NOR) M 40-44 MOSS KOMMUNE 01:48:21 [+]
113 388 Steinar Skaug (NOR) M 40-44 COWI 01:48:26 [+]
114 248 Jonas Holth (NOR) M 23-34 01:48:34 [+]
115 90 Ole Martin Forsetlund (NOR) M 35-39 TEAM MASUM 01:48:43 [+]
116 280 Ketil Arntzen (NOR) M 50-54 CK ØST 01:48:48 [+]
117 302 Per Harald Nilsen (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:48:49 [+]
118 96 Dan Gundersen (NOR) M 23-34 01:48:50 [+]
119 342 Steinar Angelskår (NOR) M 65-69 01:49:20 [+]
120 310 Baard Flatland (NOR) M 45-49 BRYNILD GRUPPEN 01:49:22 [+]
121 93 Henrik Ottersen (NOR) M 35-39 01:49:45 [+]
122 65 Anders Haraldsen (NOR) M 45-49 TEAM UNITED BAKERIES 01:49:58 [+]
123 311 Trond Sletner (NOR) M 23-34 01:51:43 [+]
124 80 Simon Simonsen (NOR) M 23-34 01:51:47 [+]
125 285 Stein Jensen (NOR) M 55-59 01:51:50 [+]
126 668 Magnus Arnesen (NOR) M 35-39 ROLVSØY VEKTLØFTERKLUBB 01:51:57 [+]
127 301 Henrik Lund Raagaard (NOR) M 70-74 FREDRIKSTAD IF 01:52:11 [+]
128 305 Kristoffer Lie (NOR) M 16-17 01:52:41 [+]
129 389 Trygve Leivestad (NOR) M 50-54 SARPSBORG O-LAG 01:53:01 [+]
130 58 David Hagle (NOR) M 23-34 COWI BIL 01:53:08 [+]
131 252 Sven Simonsen (GER) M 50-54 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:53:34 [+]
132 53 Rino Skaug (NOR) M 45-49 GAARDS-SERVICE AS 01:53:40 [+]
133 67 Roy Harry Enoksen (NOR) M 60-64 RYGGEJOGGEN 01:53:53 [+]
134 284 Runar Saur Modahl (NOR) M 16-17 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:53:53 [+]
135 384 Tommy Tinbod (NOR) M 45-49 01:54:34 [+]
136 331 Bjørnar Karlsen Kivedal (NOR) M 35-39 01:54:55 [+]
137 277 Terje Gundersen (NOR) M 55-59 MOSS KOMMUNE 01:55:02 [+]
138 281 Anders Johan Krosby (NOR) M 70-74 COWI BIL 01:55:09 [+]
139 272 Vidar Augustin (NOR) M 50-54 TEAM AUGUSTIN 01:56:05 [+]
140 669 Thomas Ruyter (NOR) M 50-54 CICIGNON IF 01:56:49 [+]
141 343 Torbjørn Fondevik (NOR) M 50-54 01:57:01 [+]
142 275 Remi Bjørkå (NOR) M 40-44 01:57:43 [+]
143 262 Øystein Harley Kjøll (NOR) M 50-54 ØSTBYGDA IL 01:58:37 [+]
144 55 Ulf Reffsgård (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 01:58:58 [+]
145 99 Jan Mikael Høgberg Johansen (NOR) M 23-34 01:59:28 [+]
146 299 Fredrik Finnerud (NOR) M 23-34 CROSSFIT FREDRIKSTAD 01:59:40 [+]
147 260 Reidar Laabak (NOR) M 45-49 FPIL 01:59:40 [+]
148 92 Ole-Richard Pedersen (NOR) M 40-44 SLEVIK IBK 01:59:59 [+]
149 356 Asjbørn Madsen (NOR) M 55-59 02:01:31 [+]
150 51 Henrik Sandøy (NOR) M 35-39 BARCO 02:01:55 [+]
151 263 Andreas Rekvin (NOR) M 40-44 02:02:24 [+]
152 361 Øystein Simensen (NOR) M 60-64 02:03:05 [+]
153 392 Per Kristian Moslått (NOR) M 40-44 02:03:07 [+]
154 307 Kim Johansen (NOR) M 40-44 02:04:01 [+]
155 69 Ivar Lundstrøm (NOR) M 45-49 PRIVAT 02:05:50 [+]
156 351 Werner Ruyter (NOR) M 50-54 CICIGNON OLD BOYS 02:09:40 [+]
157 374 Florian Leucht (NOR) M Unknown 02:09:40 [+]
158 382 Jørn Willy Olafsen (NOR) M 65-69 TØNSBERG TRIATLON 02:13:58 [+]
159 62 Per Kristian Klausen (NOR) M 40-44 02:14:19 [+]
160 303 Oliver Plata Franco (COL) M 45-49 02:15:26 [+]
161 268 Helge Ronny Sjødahl (NOR) M 50-54 TEAM SMILEY 02:15:45 [+]
162 363 Anders Trondstad (NOR) M 45-49 LABIL 02:17:29 [+]
163 359 Øivind Fjæraa (NOR) M 70-74 FREDRIKSTAD IF TRIM 02:18:23 [+]
164 63 Jørgen Gurandsrud (NOR) M 65-69 FREDRIKSTAD IF 02:19:17 [+]
165 91 Svein Oskar Jansen (NOR) M 65-69 FREDRIKSTAD IF 02:22:33 [+]
166 375 Sverre Savengen (NOR) M 75-79 FREDRIKSTAD IF 02:23:03 [+]
167 347 Gard Holme (NOR) M 23-34 02:33:08 [+]
168 70 Kiran Nandedkar (NOR) M 40-44 02:34:21 [+]
169 258 Sjur Tømte (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 02:34:23 [+]
170 346 Egil Holme (NOR) M 60-64 FREDRIKSTAD IF 02:34:24 [+]

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -