ArrangementProduktinnholdTeam Sportsmanden

Sportsmanden med mange rabatterte løpstilbud

Det er fortsatt mange løp å velge i om dagen, før aktivitetsnivået gjerne dabber litt av i fellesferietiden. Sportsmanden har nå flere rabatterte startplasser både i Krokskogen Halvmaraton, Stomperudløpet og Unionsmarathon. Og i Sportsmandens Sommerkarusell kan du løpe når du selv vil!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Krokskogen Halvmaraton arrangeres lørdag 30.juni. Det er et flott løp i området rundt vakre Damtjern på Ringerike. Løpet er ikke av de letteste med en ganske kupert løypeprofil, men desto flottere. Det går hovedsakelig på grusveier og litt på kjerrevei eller sti. (Forsidebildet er fra fjorårets løp, fotograf: Hans Edgar Rakeie) 

Stomperudløpet er et nytt løp som så dagens lys i fjor, men da som et høstløp. I år går det lørdag 30.juni – altså samme dag som Krokskogen Halvmaraton – så her har man virkelig to godbiter å velge mellom i Østlandsområdet. Stomperudløpet er et terrengløp over vel 16km med start og mål fra Lørenfallet Idrettsplass i Sørum i Akershus. 

Unionsmarathon arrangeres lørdagen etterpå – 7.juli i – Østfold, nesten på svenskegrensen. Som navnet tilsier er dette et løp som også går innom Sverige, med start og mål ved idylliske Rømskog. Her kan man velge mellom distansene maraton, halvmaraton og 10 km. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden har fått noen gratisplasser og mange starter til halv pris i disse tre flotte løpene. Mer om dette i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe – eller du kan følge med på Instagramkontoen @sportsmand1

Vi minner også om Sportsmandens Sommerkarusell som startet 1.juni og som varer helt til 31.august.
Løp når du vil og hvor du vil i sommer og hold formen ved like også når sommerstillheten senker seg en smule på arrangørfronten i løps-Norge i fellesferietiden om noen uker.

Vi slår også et slag for Team Ronny og Jan Billy´s Jubileumsmaraton i Kråkstad 14.juli, der driftige Jan Billy Aas løper sitt maraton nummer 100, samtidig som kompisen Ronny Kristiansen jubilerer med sitt 50.maraton! Mer info og link til påmelding HER.

PÅ TOKT I GRENSELAND: Roar Tomter underveis i fjorårets Unionsmarathon. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Trenger du litt ekstra energi
i sommer og forbedret restitusjon, anbefales også kosttilskuddet Lactoferrin Gold 1.8. Gjør som mange kjente elitemosjonister og se om «det funker for deg». Du kan se hvilke supermosjonister og hvilken landslagsløper som bruker det – og eventuelt selv bestille produktet HER eller via annonsen i høyre kolonne. 

Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -