Follotrimmen klar for ny sesong!

Med enkelte endringer fra tidligere

Etter fjorårets vellykkede 30-års jubileum, er det snart klar for enda en sesong med den tradisjonsrike og populære Follotrimmen. I år er det to endringer: For det første vil nå alle løpene gå på onsdager, med fellesstarter kl 18.00. Og tidtakersystemet er oppgradert, hvilket innebærer at deltakerne må ha egen EMIT-tidtakerbrikke. De som ikke har en slik brikke fra før, kan enten kjøpe eller leie brikke.

Starten-6
Lang, lang rekke. Follotrimmen er for alle, både mosjonister og trimmere, om man løper på tid eller går uten tid. Her litt etter starten i fjor fra løpet i Drøbak. (Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden)

Vær også oppmerksom på at startkontingenten øker fra 1.april. Men du får uansett mye for pengene i Follotrimmen. Kr 450 (kr 500 etter 1.april) er ikke avskrekkende for hele 8 løp!

Annonse (Klikk på bildet for info)

Lurer du på hva Follotrimmen er, eller vil du gjenoppfriske minner fra fjoråret, så kan du her lese hele 14 reportasjer og se hundrevis av bilder fra Follotrimmen sitt jubileumsår i fjor.

Og Sportsmanden kommer til å følge Follotrimmen tett med fyldige reportasjer også i år!

Innbydelse og mer info om Follotrimmen 2014:

Follotrim_2014_Innbydelse-bilde copy

 

Lenker:

Påmelding direkte

Omtale / egen side i ØB

Egen fane med alle reportasjer fra Follotrimmen på Sportsmanden

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

After-run_Aas-Simonsen2
Tommelen opp for Follotrimmen! Jan Billy Aas stiller alltid opp og er en av de som har flest seire i den populære karusellen. Men i fjor var det Geir Simonsen (t.h.) som var mestvinnende. (Foto: Frode Monsen, Sportsmanden, etter fjorårets siste løp på Hvitsten)

 

sportsmanden.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!