FollotrimmenLøping

Follotrimmen klar for ny sesong!

Med enkelte endringer fra tidligere

Etter fjorårets vellykkede 30-års jubileum, er det snart klar for enda en sesong med den tradisjonsrike og populære Follotrimmen. I år er det to endringer: For det første vil nå alle løpene gå på onsdager, med fellesstarter kl 18.00. Og tidtakersystemet er oppgradert, hvilket innebærer at deltakerne må ha egen EMIT-tidtakerbrikke. De som ikke har en slik brikke fra før, kan enten kjøpe eller leie brikke.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Starten-6
Lang, lang rekke. Follotrimmen er for alle, både mosjonister og trimmere, om man løper på tid eller går uten tid. Her litt etter starten i fjor fra løpet i Drøbak. (Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden)

Vær også oppmerksom på at startkontingenten øker fra 1.april. Men du får uansett mye for pengene i Follotrimmen. Kr 450 (kr 500 etter 1.april) er ikke avskrekkende for hele 8 løp!

Lurer du på hva Follotrimmen er, eller vil du gjenoppfriske minner fra fjoråret, så kan du her lese hele 14 reportasjer og se hundrevis av bilder fra Follotrimmen sitt jubileumsår i fjor.

Og Sportsmanden kommer til å følge Follotrimmen tett med fyldige reportasjer også i år!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Innbydelse og mer info om Follotrimmen 2014:

Follotrim_2014_Innbydelse-bilde copy

 

Lenker:

Påmelding direkte

Omtale / egen side i ØB

Egen fane med alle reportasjer fra Follotrimmen på Sportsmanden

 

After-run_Aas-Simonsen2
Tommelen opp for Follotrimmen! Jan Billy Aas stiller alltid opp og er en av de som har flest seire i den populære karusellen. Men i fjor var det Geir Simonsen (t.h.) som var mestvinnende. (Foto: Frode Monsen, Sportsmanden, etter fjorårets siste løp på Hvitsten)

 

sportsmanden.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -