FollotrimmenKaruseller

Roger Thompson og Ingrid Kay vant første løp i Follotrimmen

Roger Thompson og Ingrid Kay vant det første løpet i Follotrimmen 2024 i Ski.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Veteranen Roger Thompson har fylt 48 år, men han holder et imponerende nivå. Tirsdagens løype på cirka 5,1 km ble fullført på den gode tiden 17:19, til en ganske klar seier. Det var imidlertid knallhard kamp om de neste plassene, med Magnus Sikora Ingstad (17:40), Eric Holtquist (17:43) og Kjetil Bertzen (17:44) på rekke og rad.

– Tusen takk, veldig moro for en som pusher 50, dette, sa Roger Thompson selv da vi gratulerte med seieren. Han var litt overrasket og synes det var litt rart at det gikk så bra, særlig siden beina kjentes slitne og oppvarmingen før løpet var unormalt tung. Men det løsnet tydeligvis når startskuddet smalt!

Klart raskeste kvinne var Ingrid Kay, som vant på 18:46. Gudrun Ildstad tok andreplassen med tiden 20:43, mens flerfoldig vinner av Follotrimmen, Emilie Kongsten ble treer på 21:01, med Tina Rusten kun fire sekunder bak til fjerdeplass.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Terminliste Follotrimmen

Follotrimmens øvrige syv løp går på onsdager, men dessverre var årets første løp igjen lagt til en tirsdag, på samme dag som Stomperudkarusellen starter. Med avtakende deltakerantall over flere år, er det litt synd at disse to fine karusellene starter samme dag. Follotrimmen hadde 147 startende på tid, samt 80 trimmere uten tid som fullførte runden i Ski. Samtidig hadde Stomperudkarusellen rundt 150 deltakere på sin åpningsdistanse. Du kan lese hvordan det gikk her:

Fra grønn trøye i Ski Classics til seier i Stomperudkarusellen

Roger Thompson fra Follo Brannvesen og Team Sportsmanden holder koken! Her fra et tidligere løp fra Follotrimmen i Ski, men alderen ser uansett ikke ut til å tynge karen fra Enebakk.
Team Sportsmanden har også i år en stor og fin gjeng i Follotrimmen, med løpere som hevder seg i begge ender av resultatlistene. Merete Bolin vant klasse K55-59 år på gode 24:27, Hans-Jørgen Lund (t.h.) ble nummer 3 i M60-64 år på 22:24, og det var også veldig gledelig å se den tidligere Follotrimmen-kongen Jan Billy Aas tilbake med startnummer på brystet. Jan Billy løp på 23:47, men viktigere enn tiden var nok denne gangen å fullføre på en god måte.
En fin og munter gjeng som er klare for årets første løp. Nina Visjø Veby og Tonje Lund (begge i rød jakke) er i dag også påmeldt Sentrumsløpet for Team Sportsmanden.
Løypekart. Løpet starter inne på banen i Ski og har målgang like utenfor etter denne runddansen.

.
Klassevise resultater Follotrimmen, løp 1 – 2024

Takk til Merete Bolin for bilder.

Alle tidligere reportasjer fra Follotrimmen

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.