NyttårsLøftetRun4lifeTrening

Kick-start det nye året med treningsmotivasjon i NyttårsLøftet i hele januar – Godt nyttår!

Sett deg et treningsmål, ditt eget Nyttårsløfte, og sank kilometer i hele januar!

Har du et nyttårsforsett om å være litt mer aktiv eller trene litt mer i 2024? Kanskje trene litt mer målrettet? Eller bare løpe av deg litt av julekaloriene? Uansett kan du også i år få en ekstra piff og starthjelp med å delta i NyttårsLøftet! Her samler man kilometer i hele januar. Så bli med på en sprek start på det nye året sammen med mange andre i NyttårsLøftet 2024!

Navnet NyttårsLøftet har en dobbeltbetydning; nemlig at man setter seg selv et mål – et nyttårsløfte – samt at man med dette også kan løfte seg selv litt form- og motivasjonsmessig og kick-starte det nye året! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Konseptet er ment å være enkelt på en motiverende måte, og vi følger samme opplegg som i de siste årene med også å inkludere langrenn, etter ønske fra flere. Det viktigste er jo å skape aktivitet og litt ekstra inspirasjon på starten av et nytt år. Det blir laget egne lister for løp/langrenn, og en hovedliste med sammenlagtplassering i NyttårsLøftet der antall langrennskilometer teller 50 % av løping. Altså at en langrennstur på 30 km tilsvarer en løpetur på 15 km. Så da kan også dere som går mest på ski, eller dere som gjør begge deler, bli med på NyttårsLøftet.

Mange lot seg inspirere i 2021 – se hvordan det gikk
VINNER 2021: Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund vant det første NyttårsLøftet i 2021 da hun tilbakela nesten 650 kilometer i januar 2021. Her fra Eidsvoll verk 6-timers, der hun debuterte på 6-timers med 2.plass. 
Foto: Frode Monsen/Sportsmanden.no
Og slik gikk det i NyttårLøftet 2023
REKORD: Jan Rune Nuland overrasket med å løpe hele 880 km i NyttårsLøftet i 2023.
Foto: Frode Monsen/Sportsmanden.no

Påmelding

Du kan melde deg på helt frem til 15 .januar og etterregistrere alle resultatene fra 1.januar.

Påmelding NyttårsLøftet 2024

Se arrangementet på Facebook

Rapportering av resultater

Vi oppfordrer alle til å sende inn dagens økt fortløpende i Facebookgruppen Løpskarusellen, gjerne ledsaget av et bilde eller to fra løpeturen som felles inspirasjon til gruppen! Du må gjerne ta kopi av stravafil e.l., men konkurransen er bygget på tillit.

Du kan også sende inn resultatene via dette resultatskjemaet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Medaljer

Du kan få kjøpe en fin medalje hvis du når en av tre ulike milepæler: Bronsemedalje for 200 km, sølvmedalje for 310 km (1 mil om dagen), eller gullmedalje for 500 km! Medaljene er fra tidligere restlager, så vi tenker miljø og bærekraft her. Medaljen er like stor og fin, mens det på båndet står NyttårsLøftet 2021. Pris kr 100, som ikke er stort mer enn portoutgiftene. Du kan betale medaljen ved påmelding, eller etterbestille, så lenge vi har medaljer på lager. (Skulle vi slippe opp for medaljer og du har betalt for den, får du selvsagt pengene tilbake.)

Stor og fin medalje!


Spesialtilbud til deltakerne

Deltakere får en egen rabattkode for kjøp av fantastisk gode løpesko fra Xtep Nordic. Skoene er blant annet kjent for å være særdeles slitesterke og med et svært godt grep også på glatt, norsk vinterføre! I det nylig avholdte VM i 24-timers løp tre av de fire norske damene med Xtep! Det ble også seier både i Paris Marathon og i Frankfurt Marathon i kvinnenes konkurranse i år, med to ulike modeller av Xtep. Bruk rabattkoden Nyttaar10 og du får 10 % rabatt i nettbutikken. Rabatten blir kun innvilget dersom du allerede har betalt påmeldingsavgiften.

Trenger du litt ekstra energi for å gjennomføre NyttårsLøftet, kan vi anbefale energidrikken e9 fra Synergy. Denne og annen sportsernæring og kosttilskudd finner du i Sportsmandens Health & Wellness Shop.

Da gjenstår det bare å sette ditt eget mål for januar og å bli med på NyttårsLøftet! Lykke til!

Sportsmanden ønsker samtidig alle et riktig godt og sprekt nytt år!

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER: Her er det Sportsmandens redaktør Frode Monsen og Norges mestløpende maratonkvinne, Liv Jegteberg Lystad, som takker for det gamle løpsåret og ønsker alle et godt nytt og sprekt år i 2024!
Foto: Tore August Bauer-Nilsen


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -