NyttårsLøftetPåmeldingTreningVirtuelle løp

Påmelding til NyttårsLøftet 2024

Tar du utfordringen? Velkommen til en sprek start på året! Navnet NyttårsLøftet har en dobbeltbetydning; nemlig at man setter seg selv et mål – et nyttårsløfte – samt at man med dette også kan løfte seg selv litt form- og motivasjonsmessig og kick-starte det nye året! Så sett deg selv ditt eget mål – ditt nyttårsløfte! NyttårsLøftet er en uformell konkurranse og treningsmotivasjon som pågår i hele januar 2024. Du kan løpe ute, inne på tredemølle, gå tur eller langrenn! Bli inspirert og la deg inspirere!

Påmelding: Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, vipps kr 200 – og vipps – så er du klar!

Du kan få kjøpe en fin medalje for tre ulike milepæler: Bronsemedalje for 200 km, sølvmedalje for 310 km (1 mil om dagen), eller gullmedalje for 500 km! Medaljene er fra et tidligere restlager. Medaljen er like stor og fin, mens det på båndet står NyttårsLøftet 2021. Pris kr 100 fritt tilsendt. Du kan betale medaljen ved påmelding, eller etterbestille, så lenge vi har flere medaljer på lager. (Skulle vi slippe opp for medaljer og noen har betalt for den, får de selvsagt tilbakebetalt.)

Påmeldingsfrist: Du kan melde deg på helt til og med 20.januar – og du kan da etterrregistere alle økter fra og med 1.januar.
Resultatene registeres enkelt ved bilde av Stravafil e.l. i Facebookgruppen Løpskarusellen. Du kan også om ønskelig registere resultatene i eget skjema.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -