Lanzarote, Club la Santa Rockcity… 2 ukers treningsleir

Bjørn Tore sin blogg: – Vel hjemme fra en fantastisk 2 ukers treningsleir med BFG Bergen / Team Fjærestad. 🙂 Dagene gikk med til å trene, spise & sove… herlig! 🙂 Eg kom opp i 85 timer med trening!!

I tillegg løp eg flere konkurranser i regi av Club la Santa, 2 stk 10 km & 1 stk halvmaraton… Det ble tre 1.plasser av tre mulige. 🙂 God stemning!!

Lanzarote-10km
85 timer med trening og 3 konkurranser – med 3 seire – på 2 uker!!
Her passerer hyperaktive Bjørn Tore halvveis på det ene 10 km løpet, som han vant på 37.00. Se flere bilder på bloggen, der dette bildet er hentet fra, bl.a mange actionbilder fra treningsturer i vulkansk fjellterreng, baneintervaller (forsidebildet) og bassengaktiviteter.

Bjørn Tore har nemlig vært på tur til Lanzarote sammen med en stor gjeng løpere. På bloggen kan du nå se fyldig og fin billedserie fra en fantastisk treningsleir, bl.a sammen med motbakkeløper Therese Sjursen, veteranene Bjarte Eikanger og “sjefen” Jan Fjærestad, og de lovende ungguttene Ole Martin Eide Røssland og Henrik Irgens Gravdal. Sistnevnte slettet noen av navnebror Henrik Ingebrigtsen sine aldersrekorder i fjor.

Lanzarote-treningsleir
På en av de mange vulkantoppene i området. Fra venstre: Therese Sjursen, Jørgen Austvik, Erlend Gjerdevik Sørtveit, Stian Norheim, Jan Fjærestad (hvilken flott måte å feire bursdagen sin på!), Bjørn Tore Kronen Taranger, Jørgen Jensen Axselsen og Ole Martin Eide Røssland. Bak kamera: Bjarte Eikanger.

Dette illustrerer også noe av det fine med løping, nemlig fellesskapet på tvers av aldersgrenser. Man kan trene sammen, om man er ung eller ikke fullt så ung, mann eller kvinne. Løping er en meget sosial idrett, noe som ettertrykkelig fremgår av denne reportasjen.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Les mer og se flotte actionbilder av mange løpere på bloggen her.

 

sportsmanden.no

 

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Lanzarote, Club la Santa Rockcity… 2 ukers treningsleir

Kommentarfeltet er stengt