HalvmaratonHelgeløpetMaratonRun4lifeUltraløp

Løp sommeren inn med Midtsommermaraton og ultra som avslutter Helgeløpene

Til helgen, den siste i juni, kan du starte sommerferien med å løpe Run4life sitt siste virtuelle helgeløp i denne omgang. Fra fredag 26. til søndag 28. juni arrangeres nemlig Midtsommermaraton og ultra i samarbeid med Sportsmanden.

Synes du dette blir vel langt i varmen, kan du nøye deg med minimaraton på 4,2 km. Ellers kan du velge mellom distansene halvmaraton, maraton eller en av de to ultradistansene 50 km eller 80 km. Eller du kan gå, jogge eller løpe fritt valgt distanse uten tid i Midtsommertrimmen.

Påmelding gjøres her

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les også omtale på Løpskarusellen.no

Arrangementet på Facebook

Melder du deg inn i Team Sportsmanden nå, kan du løpe det siste Helgeløpet gratis – og få veldig mye moro på kjøpet!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sommerkarusellen fortsetter – løp 5 km, 10 km eller halvmaraton når du vil og hvor du vil ut august

Nå er ikke alle virtuelle løpsmuligheler borte. Den opprinnelige og originale Løpskarusellen, som arrangeres for tredje året på rad og lenge før koronaepidemien gjorde virtuelle løp populære, fortsetter ut november med distansene 5 km, 10 km og halvmaraton og sammenlagt.

Sommerkarusellen er en delkarusell av Løpskarusellen og pågår i sommermånedene juni, juli og august, før Høstkarusellen overtar. Du kan løpe så mange løp du vil, når du vil, for bare kr 250 kroner i Sommerkarusellen (eller Høstkarusellen) og for kr 450 for hele Løpskarusellen.

Du kan melde deg på Sommerkarusellen eller Løpskarusellen her

En av Norges aller beste kvinnelige veteranløpere de siste årene, Vera Nystad, er også av de ivrigste deltakerne i Løpskarusellen.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Les hvordan det gikk i Vårkarusellen for menn her.

Og reportasje fra kvinnenes Vårkarusell finner du her.


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -