Bislett 50km, ultraløpernes varme vinterfest

Fullt hus og stor stemning hele dagen i kjelleren på Bislett da John Henry Strupstad og Kristine Beate Walhovd vant

Midt i høysesongen for langrenn og lenge før våryre løpere kan sesongåpne utendørs langs landeveien, så er det løpsfest på Bislett. For Bislett Indoor 50k som det så flott heter, er blitt en årlig tradisjon og nærmest en klassiker for både harbarkede ultraløpere og for mosjonister og løpere som vil prøve seg på et ultraløp for første gang. For 50 km er jo ikke så veldig mye lengre enn et maratonløp. Og så er det litt deilig å kunne ta på seg shorts og t-skjorte mens det er snø og minusgrader ute. Legg til at det er masse entusiastiske tilskuere, både i og utenfor “løpefamilien”, entusiastisk speakertjeneste, musikk, løpende oppdateringer med rundetider og to fulle heat som sørger for at festen varer hele dagen, så er rammen lagt for en lørdag i februar litt utenom det vanlige.

Nå også med film! (se lenger nede i reportasjen)

007
Starten går! Og de tre medaljevinnerne er faktisk i tet fra første meter.  John Henry Strupstad (t.v.) vinner, Inge Hasund (nr 204 i midten) tar andreplassen, mens Paul Raistrick mellom dem tar tredjeplassen. Cecilie Klungtveit (nr 221), nr 3 i fjor og i tet lenge, måtte dessverre bryte.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

I første heat kl 10 starter de som løper de fem milene på mellom 3 og 4 timer. Skjønt et par mann har faktisk klart bragden å løpe på under 3 timer. Det er vanvittig fort! En av dem er John Henry Strupstad, som var ute etter banerekorden til den andre som har klart kunststykket, Jarle Risa. Nå ble det bare nesten for Strupstad denne gangen, men vinnertiden 3.01.33 er en fantastisk stor prestasjon. Nærmest fulgte Inge Hasund fra Bøler IF, som forbedret seg med fire minutter og to plasser fra i fjor til 3.14,40, og den sterke skotten Paul Raistrick, som avanserte utover i løpet til tredjeplass i mål på 3.19.21.

Det ble langt tettere i tetstriden i dameklassen, særlig siden Norgesrekordholderen og vinneren for to år siden, Rita Nordsveen, måtte kaste inn håndkleet med skade noen dager før start. Dermed ble det en hard fight mellom Kristine Beate Walhovd, Guro Skjeggerud og Ninette Banoun. Marit Karlsen var også lenge med i tetkampen like bak denne trioen, men hun stod plutselig av et par hundre meter før maratonpassering, angivelig med hamstringsproblemer. Dermed fikk forfatteren av boka Maraton (sammen med Jack Waitz) heller ikke loggført maratondistansen. En ekstra bonus ved Bislett 50k er nemlig at man også får registrert godkjent tid og fullført maratondistanse, som også er tellende som et eget løp for eksempel i den for mange prestisjefulle “5 maraton på norsk jord” i løpet av et kalenderår.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
Kvinnepallen: Kristine Beate Walhovd (178) smiler allerede i starten av løpet. Guro Skjeggerud bak i sort er ikke langt bak i mål heller, mens Ninette Banoun, fremst her, tar tredjeplassen i mål. Marit Karlsen (174) måtte stå av etter 41,8 km. Foto: Bjørn Hytjanstorp
Kvinnepallen: Kristine Beate Walhovd (178) smiler allerede i starten av løpet. Guro Skjeggerud bak i sort er ikke langt bak i mål heller, mens Ninette Banoun, fremst her, tar tredjeplassen i mål. Marit Karlsen (174) måtte dessverre stå av etter 41,8 km.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Noe av det spesielle med ultraløp er nettopp at en del uforutsette ting alltid dukker opp. En “sikker” seier kan plutselig ryke, slik den gjorde for Margrethe Løgavlen i fjor, da hun på vei mot norsk rekord måtte bryte med ikke så mange kilometerne igjen. Selv svært rutinerte ultraløpere kan få det på ulikt vis. Lørdag fikk Norgesrekordholderen i 24-timers løp, Ninette Banoun, problemer med magen. Sportsmandens reporter deltok selv i løpet, men ble overrasket over å plutselig se Banoun henge over en søppelsekk mens hun brakk seg. Og like etterpå stod nest beste kvinne og tøyde leggen inntil veggen, tydeligvis med litt krampeproblemer. I mål skilte det under halvannet minutt opp til vinneren, så marginene er små på ultraløpingens “sprintdistanse”.

-Joda, det går bra. Jeg fikk litt problemer med magen underveis. Men jeg er bra fornøyd, og det er ikke nå jeg skal være i toppform, fortalte en blid bronsevinner Banoun etterpå.

Da lover det jo svært godt at hun tross problemene løp 7 minutter raskere enn i fjor. Hun tok dessuten ingenting for gitt før andre pulje hadde løpt, selv om dette i utgangspunktet er svakere løpere med stipulert sluttid mellom 4 og 7 timer – og premieutdelingen for lengst var unnagjort før denne gruppen startet kl 14.40! Og Kjersti Lerkerød, samboer til totalvinner Strupstad, skapte spenning med et solid løp i neste gruppe. Dermed fikk også begge samboerne løpt, mens de byttet på å være barnevakt for sin fem måneder gamle datter mens den andre løp.

012
John Henry Strupstad holdt en imponerende fart. Kun to ganger har det blitt løpt raskere på 50 km på Bislett. Løpets toer Inge Hasund har måttet gi noen meter allerede etter en runde.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Kjersti Lerkerød i pulje 2 lå faktisk lenge foran vinnertiden fra pulje 1, men endte til slutt på femteplass, drøye 11 minutter bak Walhovd. Lerkerød hadde trolig kunnet kjempe om pallplassene dersom hun hadde hatt anledning til å starte i første pulje, da hun også konsekvent løp i tredje bane og hele tiden måtte passere løpere. Det blir en del ekstra meter å løpe også, når man skal løpe hele 91 1/2 runde under Bisletts tribuner i yttersving.

– Jo takk, jeg er bra fornøyd, selv om jeg satset på løyperekorden, fortalte gemalen og totalvinner John Henry Strupstad etter å ha løpt sitt nest raskeste løp på distansen.

Løyperekorden innehas av Jarle Risa og er på 2.58.43, etter at han vant tvekampen mot nettopp Strupstad med bare 17 sekunders margin i 2013. I fjor vant broren Svein Ove Risa på 3.03.47.

Godt fornøyd tror vi at de fleste andre deltakerne også var, i hvert fall med arrangementet og opplevelsen, selv om mange fikk det veldig tøft og ikke helt klarte å innfri egne forventninger. Selv om det nesten er paddeflatt (ja, det er faktisk to små “nedoverbakker” og en liten “stigning” per runde), er det nemlig også litt krevende med varme og høy luftfuktighet inne på Bislett. Flere løpere fikk dermed problemer med tempoet underveis. Men det er kanskje prisen man må betale for å få løpe innendørs midt på vinteren. Selv om flere påpeker at det til neste år bør luftes bedre.

– Bislett viste seg fra sin tøffe side! Temperaturen, spesielt i gruppe 2, var høy og det kunne kjennes på kroppen. Jeg trener to ganger i uken på samme bane, men har aldri opplevd at det var så vanskelig å holde rundetider på 2.35. Men det var en fantastisk stemning, men trist å se selv flinke, erfarne løpere slite med å komme seg gjennom. Neste år håper jeg de åpner opp flere dører tidligere, så luften blir litt bedre og temperaturen litt lavere, forteller Kasper Hesselbjerg, som selv måtte gi seg etter 70 runder.

016
Erik Sagvolden fra SK Vidar åpnet friskt og ble nummer 6 i mål. Foto: Bjørn Hytjanstorp
041
Geir Andersen fullførte Ultravasans 90 km i fjor, men var en av flere som måtte kaste inn håndkleet (etter drøye 3 mil) på Bislett.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
051
SUPERPENSJONIST: Ole Peter Bergaust fra Veldre Friidrett løper i klasse 70-74 år. Det er vanskelig å fatte for de som har sett den lettbente karen i aksjon, og smått utrolig i den alderen å løpe 50 km på 4.12.20! Foruten klasseseier holdt det til 46.plass totalt for den superspreke pensjonisten.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
053
Thomas Øderud fra Kristiansand Løpeklubb ble nummer 20 på 3.51.57. Foto: Bjørn Hytjanstorp
110
Ragvald Kanebog er født i 1958 og ble nylig nummer 3 i Maratonkarusellen i Fana på 3.12. Nå løp veteranen enda fortere til passering maraton (42,4 km) på 3.07.41, men valgte da å stå av.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
118
Dansk-norske Louise Skak, vinner av Vintermaraton i fjor, ble nummer 4, like over 4 timer.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
124
Tina Karoline Moen fikk det tøft og måtte gi seg etter 31 runder. Foto: Bjørn Hytjanstorp
135
Perset som 60-åring: Per Audun Heskestad løp jevnt som en klokke helt til målstreken og ifølge informert hold var 3.57.18 ny pers for den rutinerte AKS-løperen. Sportsmandens utsendte (bak) ble holdt på behørig avstand.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
141
Torstein Bjerland gjorde et kjempeløp, var med i medaljekampen og endte på fjerdeplass med 3.20.57, kun halvannet minutt bak pallen.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
146
Eirik Gundersen på vei til en sterk 7.plass på 3.29.41. Foto: Bjørn Hytjanstorp
150
Rutinerte Per Gunnar Alfheim åpnet kontrollert, men avanserte utover til 2.plass i klasse 55-59 år på 4.07.58. Lars Sverdrup-Thygeson (bak i grønt) var det imidlertid lite å gjøre med; han vant klassen suverent på 3.46.01, noe som også ga en sterk 17.plass totalt.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
152
Paul Raistrick har tidligere blant annet vunnet både Det norske Fjellmaraton og Vintermaraton. Den sterke skotten avanserte utover i løpet og tok tredjeplassen i mål.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
156
KRAFT-KARER: Sterk duo fra SK Kraft; Dag Bern løp inn til 8.plass på 3.31.17, mens Morten Kalrsen ble nummer 12, snaue 10 minutter bak på 3.41.03.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
160
Den sterke ultraløperen Kim Johannessen testet ut Five fingers på beina. Det holdt ikke helt til mål, men en maraton på under 3 timer er ikke dårlig!
Foto: Bjørn Hytjanstorp
162
Jan Tore Nygård kastet inn håndkleet etter 80 runder (43,4 km). En som ikke ga seg, var Team Sportsmandens Nils Hjelle, som følger i rygg på Nygård her. Hjelle, som for noen uker siden var i Marokko og løp maraton på 3.00, løp nesten like fort nå, passerte maraton på 3.02 og endte på 10.plass med ny pers på 50 km på 3.37.43. Sportsmandens maratonskribent oppsummerer selv egen innsats slik: “Herlig “Bislett-revansje” etter forfall i november. At jeg skulle senke en for meg god pers med hele fire minutter så jeg virkelig ikke komme. Tydeligvis ikke mulig (for meg) – uansett plan – å holde igjen på denne distansen, på denne banen, i dette prikkfrie arrangementet og i dette gode selskapet!”
Foto: Bjørn Hytjanstorp
166
Odd Ivar Solvold (t.h.) løp meget jevnt og sterkt til 5.plass totalt på 3.22.28, mens Morten Grønneberg måtte kaste inn håndkleet etter 26 runder.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
170
Lettbent debutant: Lasse Sørlund nærmest flyr over tartandekket på Bislett i sin ultraløpsdebut. “Jeg hadde en plan om en km-fart på ca. 4.15., og var på skjema i snaue 3 mil. Betalte nok for mangel på langturer, og på den siste mila var det helt “natta!”, forteller Sørlund selv. Vel, helt mørkt var det absolutt ikke, for debuten endte med en flott 15.plass totalt og nest best i klasse 50-54 år på 3.45.09 !
Foto: Bjørn Hytjanstorp
171
Stian Tveten, enda en som nøyde seg med maraton, som ble gjort unna på gode 3.02.22.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
176
Det samme gjorde Per Øivinn Andersen (t.h.), på 3.04.14, mens Rainer Leyendecker fullførte hele distansen på gode 3.52.45 til 22.plass.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
179
Cecilie Klungtveit måtte som nevnt dessverre stå av etter 58 runder og 31,4 km. Andreas Gossner (bak med grønt pannebånd) hadde også en tung dag, brøt, men ble overtalt til å fortsette og kom seg i mål til dagens største jubel som sistemann i første pulje – men langt fra sistemann totalt – på 4.30.47.
Foto: Bjørn Hytjanstorp
181
Sterkt firkløver: Ole Erik Flatin (199) blir nummer 14 på 3.44.15, Bjørn Harald Garfjell (177) perset med 3.51.11 og 19.plass og Simen Eckhardt (187) blir nummer 27 på 3.56.18. Men aller mest imponerte 62-årige Lars Dørum, mannen som alderen ikke biter på, som løp på 3.46.02 til suveren klasseseier og 18.plass totalt. Trolig kunne evighetsmaskinen fortsatt i samme tempo enda mye lenger. Dørum har nemlig NM-sølv på 24-timers løp for seniorer som 61-åring! Her er hans egen kommentar: “Rimelig godt fornøyd med gårsdagen på Bislett 50 km. Litt irriterende med 2 minutter dårligere tid enn i fjor, men etter å ha tenkt litt på det så er det jo bare vel ett sekund pr runde og kanskje ikke så mye å bry seg om.”
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Se også Bjørn Hytjanstorp sin film med noen minutter fra det første kvarteret i pulje 1:

Noen stemningsbilder fra indre bane

SAMSUNG CSC
Det nærmer seg start for pulje 2 og Christoffer Ladstein fra SkiLøperne psyker seg litt opp. Det endte med solide 4.28.23. “Veldig hyggelig å møte gamle og nye kjente i det nye løpsåret! Og fantastisk opplegg og service på Bislett som vanlig!”, forteller han etterpå på sin Facebookside, selv om han synes at det ble veldig tungt etter hvert; “Det er jo bra irriterende hvordan de der rundetidene baller på seg når det butter i mot!”…. Ladstein var neppe den eneste som følte det slik!
SAMSUNG CSC
Wenche Dørum gjør seg klar. Veteranen løp på sterke 4.49.18, ble nummer 18 totalt og vant klasse 60-54 år. Til høyre for henne skimtes en av Norges mestløpende ultraløpere, Ragnar Nygård i gult. Og om det var varmt i hallen, så var det i hvert fall nok mat til deltakerne.
SAMSUNG CSC
Starten går for pulje 2, med Kjersti Lerkerød, Even Nedberg og Gisle Johnsen (i gult inne ved listen) i fremste rekke. Johnsen kom inn på 4.06.01. Nedberg gikk det ikke like bra med… (se lenger nede)
SAMSUNG CSC
Følg grønn pil: Feltet forsvinner inn i den første av 183 venstresvinger. På plass, som alltid med fotoapparatet, er også Kondis’ Kjell Vigestad. Hans bilder – og reportasjen på Kondis – kan sees her. 
SAMSUNG CSC
Løperne – og publikum – kan følge utviklngen for hver runde på skjermen her.
SAMSUNG CSC
Uten mat og drikke, duger helten ikke: Selv om det er et rikholdig bord med både fast og flytende føde, er det mange som sverger til medbragt…
SAMSUNG CSC
Langs hele den ene langsiden er det stilt opp bord til mat og støtteapparat.
SAMSUNG CSC
Titina Bakken (t.h.), kvinnen som løp utrolige 50 maratonløp i 2015, sammen med Marit Elisabeth Imset, som klarte målet sitt om under 5 timer og skrev bl.a. dette på sin Facebookside etterpå:. “Hvite vegger i en eneste stor venstresving… Km og runder går av seg selv, funnet en fin marsjfart og er endelig inne i den berømte løpebobla – ja jeg er lykkelig, ja kroppen funker, dette er faktisk ganske fint, spiser, drikker, fjaser litt her og der, ler, High five, løper forbi en rygg, blir tatt igjen av en annen, rundt og rundt, får fantastisk support, motivasjon, heia-rop og guts fra fantastiske mennesker som har satt av tida til å støtte oss andre som skal svette og lide noen timer en lørdagskveld – høyst frivillig!!”
SAMSUNG CSC
En av de frivillige støttespillerne var Stig Andy Kvalheim Rambø – fjorårets særdeles entusiastiske speaker som nå var support for Oddgeir Lium (66) og Hilde Johansen (bak).
Støttespillere er også gode å ha. Ultraløper Thomas Stordalen var denne gangen medhjelper, coach og sekundant for mange.
En annen ivrig støttespiller var ultraløper Thomas Stordalen, som denne gangen var medhjelper, coach og sekundant for flere. Her får en av dem litt hjelp med kneet underveis.
Even-Nedberg_Bislett50k
UTSLÅTT: For Even Nedberg, som i fjor løp hele 14 ultraløp, ble det for tøft denne dagen på Bislett. Han drømte om å løpe på under 4 timer, men slik gikk det ikke. Han har selv lagt ut dette bildet tatt etter 34 km på Facebook, der han svarer følgende på spørsmål om han hadde tatt ut alt: “Ja, det holdt i ca 34 kilometer. Da sa kroppen stopp. Hodet lurte kroppen til å fortsette til maraton, men da ble de enige om å gi seg.” Den erfarne ultraløperen reiste seg altså og fortsatte i 8 km til etter at dette bildet ble tatt! Han har heller ikke tatt skrekken i ettertid, og humøret og optimismen er i behold: 

“Det som skjedde var rett og slett at jeg startet for hardt. Jeg hadde satt meg et mål og gikk for det, men det holdt ikke inn til mål. Varmen og lufta har muligens litt med saken å gjøre, men hovedsaken er vel at jeg ikke er så god ennå. Jeg ser ikke på dette som noe nederlag i det hele tatt, dette vokser jeg av og det er god læring i dette også”, forteller Nedberg til Sportsmanden. (Foto: Thomas Stordalen)

SAMSUNG CSC
TØFF: Tom-Rune Bertelsen har hatt en tøff tid, men kick-bokseren og arrangøren av Påskemaraton i Drammen er en harding. Selv la han ut denne meldingen på løpets Facebookgruppe før start: “Tror jeg vil løpe ett av mine tøffeste løp noen sinne. 7 måneder og 1 uke etter hjernesvulst operasjonen. Men glad jeg har mange løp i kroppen fra før av. Grugleder meg.” Hardhausen fullførte som nummer 142 av 145 på 6.27.02. Respekt.
Janicke Ekelberg ser ut til å storkose seg på Bislett! Hun kunne juble etter målgang også, etter et sterkt løp på 4.21.40 og 9.plass.
JUBEL 1: Janicke Ekelberg ser ut til å storkose seg underveis på Bislett! Hun kunne juble etter målgang også, etter et sterkt løp på 4.21.40 og 9.plass.
SAMSUNG CSC
JUBEL 2: Vi avslutter med et gladbilde av Øystein Ackenhausen, som løp sitt 247. maraton på Bislett! Den blide Langhuskaren som nylig fylte 70 år er ikke den som løper raskest, men han fullfører alltid, nå på 6.58.55.

Foto der ikke annet er spesifisert: Frode Monsen /  Sportsmanden 

Les også tidligere reportasjer fra Bislett 50 km: 

Rekordmange og god stemning i Bislett 50km (2015)

Norsk rekord i Bislett Indoor 50km (2013)

Resultater

Menn

1142John Henry Strupstad (NOR)M 35-39FIK REN-ENG03:01:33+00:00[+]
2204Inge Hasund (NOR)M 35-39BØLER IF FRIIDRETT03:14:40+13:07[+]
3207Paul Raistrick (GBR)M 40-44STATOIL BIL / SKOTLAND03:19:21+17:48[+]
4168Torstein Bjerland (NOR)M 35-39TORSTEIN03:20:57+19:24[+]
5220Odd Ivar Solvold (NOR)M 45-49RUNAR TRIATHLON03:22:28+20:55[+]
6202Erik Sagvolden (NOR)M 23-34VIDAR03:24:22+22:49[+]
7196Eirik Gundersen (NOR)M 35-39PROA EIENDOMSMEGLING03:29:41+28:08[+]
8176Dag Bern (NOR)M 45-49SK KRAFT03:31:17+29:44[+]
9181Henning Olsrud (NOR)M 23-34SK RYE / SKJETTEN SVØMMING TRI03:36:58+35:25[+]
10144Nils Hjelle (NOR)M 45-49TOLLERNES IL / TEAM SPORTSMAND03:37:43+36:10[+]
11169Ole M Kulbraaten (NOR)M 50-54TØNSBERG FRIIDRETTSKLUBB03:40:03+38:30[+]
12172Morten D. Karlsen (NOR)M 40-44SK KRAFT03:41:03+39:30[+]
13197Morten Auset (NOR)M 35-39BYÅSEN IL/TEAM RONHILL03:41:26+39:53[+]
14199Ole Erik Flatin (NOR)M 40-44SPIRIDON LLL03:44:15+42:42[+]
15212Lasse Sørlund (NOR)M 50-54SKILØPERNE03:45:09+43:36[+]
16180Andreas Berg Storsve (NOR)M 35-39LCBC UIO03:45:43+44:10[+]
17173Lars Sverdrup-Thygeson (NOR)M 55-59HØVIK IF/HØVIK JOGG03:46:01+44:28[+]
18149Lars Dørum (NOR)M 60-64SPIRIDON LLL03:46:02+44:29[+]
19177Bjørn-Harald Garfjell (NOR)M 40-44SK KRAFT03:51:11+49:38[+]
20192Thomas Øderud (NOR)M 35-39KRISTIANSAND LØPEKLUBB03:51:57+50:24[+]
21215Rainer Leyendecker (GER)M 60-64SV SCHWINDEGG03:52:45+51:12[+]
22160Rune Tallaksen (NOR)M 40-44DDR03:53:58+52:25[+]
23208Lars Bjørbæk (NOR)M 23-34FLORØ TURN OG IDRETTSFORENING03:54:41+53:08[+]
24182Erik Fossen Nilsen (NOR)M 23-34TEAM MERIDA TRI03:54:51+53:18[+]
25175Thomas Bruusgaard (NOR)M 40-4403:55:11+53:38[+]
26162Thomas Seljordslia (NOR)M 40-44NORCONSULT BIL03:55:34+54:01[+]
27187Simen Eckhardt (NOR)M 23-3403:56:18+54:45[+]
28183Per Audun Heskestad (NOR)M 60-64FIL AKS03:57:18+55:45[+]
29213Kai Eirik Espedal (NOR)M 23-34ØL OG KONDIS03:57:21+55:48[+]
3014Espen Bago (DEN)M 40-44BLODSMAK SPORTSKLUBB03:57:42+56:09[+]
31165Harald Sverdrup-Thygeson (NOR)M 60-64ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB / CSC03:58:01+56:28[+]
32194Magnus Bø Thorud (NOR)M 23-34TEAM STALSBERG03:59:10+57:37[+]
33210Tom Andre Henriksen (NOR)M 23-3403:59:54+58:21[+]
34170Kai Lekman (NOR)M 45-49LANGESUND STK.04:00:33+59:00[+]
35214Arne Berg (NOR)M 23-34MELDAL IL04:01:43+01:00:10[+]
3646Stian Hordvik (NOR)M 35-39GRINDE-VETEN/HORDVIK04:01:51+01:00:18[+]
37217Stian Solbakken Gjesdahl (NOR)M 23-34PRIVAT04:02:44+01:01:11[+]
38101Anders Skånlund (NOR)M 50-54STATNETT04:05:04+01:03:31[+]
39151Gisle Johnsen (NOR)M 45-49EIDANGER I.L04:06:01+01:04:28[+]
40218Lars-Erik Andersen (NOR)M 40-44PRIVAT04:06:31+01:04:58[+]
41222Per Gunnar Alfheim (NOR)M 55-59VAREGG PGS TRENINGSLAB04:07:58+01:06:25[+]
42206Frode Monsen (NOR)M 55-59TEAM SPORTSMANDEN04:08:54+01:07:21[+]
43100Øistein Schmidt Galaaen (NOR)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:10:02+01:08:29[+]
44167Torgeir Hopen (NOR)M 45-49STRINDHEIM IL04:10:02+01:08:29[+]
45156John Lund (NOR)M 50-54ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:10:55+01:09:22[+]
46155Ole Peter Bergaust (NOR)M 70-74VELDRE FRIIDRETT04:12:20+01:10:47[+]
47191Einar Hagemann (NOR)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPEKLUBB04:14:06+01:12:33[+]
48123Otto Gullesen (NOR)M 55-59GJERPEN IF04:19:36+01:18:03[+]
4924Svein Stranddal (NOR)M 60-64GJERPEN I F04:20:20+01:18:47[+]
5099Esben Rohit Hellebø (NOR)M 35-39KYRKJEBØ I.L04:20:25+01:18:52[+]
51190Kai Rune Karlsen (NOR)M 40-44KRISTIANSAND LØPEKLUBB04:22:05+01:20:32[+]
52129Christoffer Ladstein (NOR)M 45-49SKILØPERNE04:28:53+01:27:20[+]
5365Morten Waage Omholt (NOR)M 50-54BUB BERGEN04:28:56+01:27:23[+]
5484Svein-Rune Johannessen (NOR)M 55-59KONDIS04:29:29+01:27:56[+]
55159Andreas Gossner (NOR)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:30:47+01:29:14[+]
56104Tore Isaksen (NOR)M 40-44ALTA IF FRIIDRETT04:33:16+01:31:43[+]
57124Torkel Engeness (NOR)M 40-44KOLL04:35:55+01:34:22[+]
58107Kristoffer Bugge (NOR)M 35-3904:36:28+01:34:55[+]
5976Raik Manz (GER)M 35-3904:40:21+01:38:48[+]
6078Vegar Lie (NOR)M 35-39TEAM LIE04:43:55+01:42:22[+]
6115Eirik Totland Pettersen (NOR)M 23-3404:44:49+01:43:16[+]
6253Bjarte Boye (NOR)M 50-54BUB-BERGEN04:45:03+01:43:30[+]
63127Kim Berg-Olsen (NOR)M 40-4404:45:03+01:43:30[+]
64166Peter Modd (NOR)M 23-34UPPSALA LÔPARKLUBB04:45:46+01:44:13[+]
6511Thomas Willy Lindgren (NOR)M 23-3404:47:59+01:46:26[+]
6674Samuel Fredriksson (SWE)M 35-39OUS BIL04:48:17+01:46:44[+]
67105Halvor Ronneng (NOR)M 50-54HOLMESTRAND ULTRALØPERKLUBB04:49:10+01:47:37[+]
68120Espen Knudsen Wennerberg (NOR)M 23-34ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:49:58+01:48:25[+]
69140Pål Skyrud (NOR)M 45-4904:51:19+01:49:46[+]
70135Marius Nakkeid (NOR)M 40-44BINGSFOSSSK04:52:39+01:51:06[+]
71117Øyvind Pettersen (NOR)M 35-39GRINDE-VETEN/HORDVIK04:53:03+01:51:30[+]
727Runar Thorstensen (NOR)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:53:52+01:52:19[+]
73113Frank Hermann Hernes (NOR)M 40-44KREFTFORENINGEN BIL04:54:50+01:53:17[+]
74111Lars Kleven (NOR)M 20-2204:55:18+01:53:45[+]
75110Øystein Jack Næss (NOR)M 45-4904:56:17+01:54:44[+]
7635Espen Ringdahl (NOR)M 23-34SKILØPERNE04:58:07+01:56:34[+]
7733Jostein Lundgaard (NOR)M 50-54NAMMO RAUFOSS BIL04:58:10+01:56:37[+]
781André Strandberg (NOR)M 35-3905:00:53+01:59:20[+]
7941Anders Aaberg (NOR)M 35-3905:03:43+02:02:10[+]
80131Stian Frislie (NOR)M 23-34SKAGERRAK SPORTSKLUBB05:03:45+02:02:12[+]
8179Kenneth Dæhlen (NOR)M 35-39RENA IL05:03:58+02:02:25[+]
8289Kjell Tidemann (NOR)M 60-64SKILØPERNE05:04:03+02:02:30[+]
8352Stig Harald Thunheim (NOR)M 23-34UNDHEIM IL05:05:39+02:04:06[+]
8485Trond Arne Liavik (NOR)M 45-49NORTHERN RUNNERS05:10:28+02:08:55[+]
8539Thomas Martinsen (NOR)M 40-44GRINDE-VETEN/HORDVIK05:10:58+02:09:25[+]
8621Gudmund Øfsthus (NOR)M 23-34BEINET / BTC05:11:16+02:09:43[+]
8751Stian Øidvin (NOR)M 23-3405:11:36+02:10:03[+]
88136Kjell Åby (NOR)M 50-54NEDRE EIKER SVØMMEKLUB05:11:39+02:10:06[+]
89138Stefan Engstrøm (NOR)M 23-34TRI-SPORT.NO / SPORT1 TRISPOR05:14:06+02:12:33[+]
9094Kenneth Antonsen (NOR)M 40-44SPK.RYE – MONDELEZ INTERNATION05:14:38+02:13:05[+]
9187Tormod Freidher (NOR)M 40-44PRIVAT05:14:55+02:13:22[+]
9219Bjørn Einar Larsen (NOR)M 50-54SKILØPERNE05:16:17+02:14:44[+]
9371Hans Ole Hansen (NOR)M 45-49SEIGE MENN05:16:36+02:15:03[+]
94134Terje Kristiansen (NOR)M 35-39NTNUI05:17:23+02:15:50[+]
9588Ragnar Lorentsen (NOR)M 65-69KONDIS TRONDHEIM05:24:05+02:22:32[+]
96102Hans Langan (NOR)M 55-59ASKER SK05:24:25+02:22:52[+]
973Aleksander Dagsvik (NOR)M 18-19OGNDAL05:24:29+02:22:56[+]
9856Frank Robert Hansen (NOR)M 35-39NO TEAM05:30:02+02:28:29[+]
9967Joakim Tveitan (NOR)M 23-34SILJAN I.L.05:34:23+02:32:50[+]
10022Gregor Gucwa (POL)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:35:57+02:34:24[+]
101115Dag-Olav Røed Johnsen (NOR)M 23-34HOLMESTRAND ULTRALØPERKLUBB05:40:45[+]
10225Neil Dryland (GBR)M 45-49SPIRIDON LLL05:43:54[+]
10323Vile Horg (NOR)M 45-4905:54:36[+]
10458Gunnar Fæhn (NOR)M 65-69ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:57:32[+]
105132Nils Arve Frøisland (NOR)M 55-5906:04:34[+]
10644Alex Hansen (NOR)M 40-44ROMERIKE ULTRALØPER KLUBB06:08:08[+]
1072Lars Stian Thyholdt (NOR)M 35-3906:21:38[+]
108114Per-Ola Saugnes (NOR)M 55-59NORDRE EIDSVOLL I.L.06:22:18[+]
10934Tom-Rune Bertelsen (NOR)M 45-49DRAMMEN KICKBOXING KLUBB/SK KR06:27:02[+]
110171Bård Rødde (NOR)M 70-74LÅNKE IL06:28:59[+]
11170Anders Levorsen (NOR)M 40-44TELENOR BIL06:31:37[+]

Kvinner

1178Kristine Beate Walhovd (NOR)K 40-44BUL03:52:06+00:00[+]
2163Guro Skjeggerud (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB03:53:31+01:25[+]
3157Ninette Banoun (NOR)K 50-54NORDEA03:59:36+07:30[+]
4146Louise Skak (DEN)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:00:27+08:21[+]
5153Kjersti Lerkerød (NOR)K 23-34BØLER IF FRIIDRETT04:03:23+11:17[+]
6148Rita Steinsvik (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:07:02+14:56[+]
7130Kathrine Sømme (NOR)K 45-49GTI04:08:25+16:19[+]
898Liss Vallestrand (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:19:42+27:36[+]
94Janicke Ekelberg (NOR)K 40-44SKILØPERNE04:21:40+29:34[+]
1026Hilde Johansen (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:25:18+33:12[+]
1169Heidi Grønvoll (NOR)K 23-3404:33:42+41:36[+]
1290Kristine Lier (NOR)K 40-4404:35:39+43:33[+]
1396Beathe Bakken (NOR)K 23-3404:35:55+43:49[+]
1447Yvonne Olstad (NOR)K 35-39YVONNE OLSTAD04:36:07+44:01[+]
156Ragnar Nygård (NOR)K 45-49ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:37:33+45:27[+]
16116Jorunn Hagesæther (NOR)K 45-4904:42:37+50:31[+]
1792Karina Lie (NOR)K 23-3404:43:55+51:49[+]
1812Wenche Dørum (NOR)K 60-64ROYAL SPORT04:49:18+57:12[+]
1942Synne Vesterhus (NOR)K 40-44TEAM SKIGO04:53:56+01:01:50[+]
2083Marit Elisabeth Imset Væring (NOR)K 35-39ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB04:54:37+01:02:31[+]
2168Mari Kråkemo Finnerud (NOR)K 23-34TEAM LIE04:55:01+01:02:55[+]
22103Øyunn Bygstad (NOR)K 23-34GULAR05:01:00+01:08:54[+]
2357Liv B. Jegteberg Lystad (NOR)K 55-5905:02:56+01:10:50[+]
2420Cecilie Longva Igesund (NOR)K 40-4405:06:50+01:14:44[+]
2516Titina Bakken (NOR)K 45-49ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:10:39+01:18:33[+]
2672Maj Wennberg (NOR)K 45-4905:12:05+01:19:59[+]
2750Helga Kringen (NOR)K 45-49SKILØPERNE05:20:43+01:28:37[+]
28126Jane Nilsen (NOR)K 45-49ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:22:43+01:30:37[+]
2913Lise Grønskar (NOR)K 23-34OSI FRIIDRETT05:25:30+01:33:24[+]
3049Tone Øksenvåg (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:34:25+01:42:19[+]
3181Mariann Langås (NOR)K 40-44ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:43:55+01:51:49[+]
3227Isabel Aarnes (NOR)K 23-3405:48:45+01:56:39[+]
3355Marianne Følling (NOR)K 50-54ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB05:50:40+01:58:34[+]
3462Oline Lovise Yksnøy (NOR)K 70-74SPIRIDON LLL06:44:17+02:52:11[+]

 

Sportsmanden.no 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)