LøpskarusellenNyttårsLøftetTreningVirtuelle løp

Kick-start det nye året med NyttårsLøftet i januar – Godt nyttår!

Har du et nyttårsforsett om å være litt mer aktiv eller trene litt mer i 2023? Kanskje trene litt mer målrettet? Eller bare løpe av deg litt av julekaloriene? Uansett kan du få en ekstra piff og starthjelp med å delta i NyttårsLøftet! Her samler man kilometer i hele januar og det blir fine uttrekkspremier underveis ettersom man når ulike milepæler. Så bli med på en sprek start på det nye året med Run4life NyttårsLøftet 2023! Du kan melde deg på helt frem til 15.januar! 

Navnet NyttårsLøftet har en dobbeltbetydning; nemlig at man setter seg selv et mål – et nyttårsløfte – samt at man med dette også kan løfte seg selv litt form- og motivasjonsmessig og kick-starte det nye året! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Konseptet er ment å være enkelt på en motiverende måte, og vi følger samme opplegg som vi hadde i 2021. Da ble også langrenn inkludert, etter ønske fra flere, så vi gjentar også det i år. Det viktigste er jo å skape aktivitet og inspirasjon. Det blir laget egne lister for løp/langrenn, og en hovedliste med sammenlagtplassering i NyttårsLøftet der antall langrennskilometer teller 50 % av løping. Altså at en langrennstur på 30 km tilsvarer en løpetur på 15 km. Så da kan også dere som går mest på ski, eller dere som gjør begge deler, bli med på NyttårsLøftet.

«TITTELFORSVARERE» Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund vant det første NyttårsLøftet i 2021 da hun tilbakela nesten 650 kilometer i januar 2021. Vil hun selv eller noen andre slå denne rekorden i år? Her fra Eidsvoll verk 6-timers i sommer, der hun debuterte med 2.plass.

Mange lot seg inspirere i 2021 – se hvordan det gikk her

Påmelding

Du kan melde deg på helt frem til 15 .januar og etterregistrere alle resultatene fra 1.januar.

Du melder deg på ved å fylle ut «navn og nummer» i dette enkle påmeldingsskjemaet. 
I en tid hvor alt stiger, velger vi å redusere startkontingenten med kr 50 til kr 250.
Du kan også melde deg enkelt på ved bare å vippse påmeldingsavgiften til nummer 9916 9563, merket NyttårsLøftet. 

Nye og gamle medlemmer i Team Sportsmanden får 50 kroner i rabatt og betaler bare kr 200.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Rapportering av resultater

Vi oppfordrer alle til å sende inn dagens økt fortløpende i Facebookgruppen Løpskarusellen, gjerne ledsaget av et bilde eller to fra løpeturen som felles inspirasjon til gruppen! Du må gjerne ta kopi av stravafil e.l., men konkurransen er bygget på tillit.

Du kan også sende inn resultatene «på vanlig måte» via dette skjemaet.

Premier

Medalje: De 10 beste får en stor og flott medalje. Dette er restlageret fra 2021, så vi tenker miljø og bærekraft her. Samtidig kan det bli en ekstra spore til motivasjon å komme på topp-10 listen!
Men alle får også muligheter til å vinne mange fine premier! 

Stor og fin medalje!

Det vil bli noen uttrekkspremier til deltakere som utmerker seg underveis. Det kan være i form av en milepæl, en spesiell økt, et spesielt flott bilde eller andre ting som bidrar til engasjement og inspirasjon! Jo mer «levende» og spennende det blir underveis i arrangementet på Løpskarusellen sin Facebookgruppe, jo mer artig blir det for alle!

Av premier nevnes at Sportdesign.no spanderer et par løpesokker fra Sign. Vii spanderer også buffer og annet og håper å komme med flere gladnyheter underveis.

Deltakere kan også kjøpe Xtep sine fantastiske karbonsko 160X 2.0 til kampanjepris kr 1900 (+frakt/porto), med forbehold om at de er på lager hos Xtep Nordic.

Trenger du litt ekstra energi for å gjennomføre NyttårsLøftet, kan vi anbefale dette!

Deltakerne har også anledning til å handle kosttilskuddet Lactoferrin Gold til spesialpris.


Lag ditt eget nyttårsløfte til deg selv! 

Minimumsmålet som alle må klare for å ha fullført NyttårsLøftet er å sanke 100 km i løpet av januar. Deretter er det «måltrapper» på 200 km, 300 km etc. med litt stas og ekstra premiesjanser for de som klarer de ulike trappetrinnene fra 200 km og oppover. 

Så da gjenstår det bare å sette ditt eget mål for januar og å bli med på NyttårsLøftet 2023! 

Godt nytt år! – med NyttårsLøftet 2023!

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER: Bildet er fra vinterlige forhold under Ribbemaraton i 2015. Merete Bolin og Karin Helena Sjøberg lar ikke været stoppe seg. 
Foto: Marit Ryland 


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -