Helse og treningKosttilskuddReklame

Lactoferrin Gold – Kampanjekjøp 6 esker

Førpris totalt: kr 2.094 (+porto) – Nå: kr 600 med fri frakt for 6 esker!

Sportsmanden har fått et et lite restlager av produktet Lactoferrin Gold 1.8 som selges til superpris! *

Er du medlem i Team Sportsmanden betaler du kun kr 400 (+ porto) for 6 esker.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Lactoferrin Gold er et kosttilskudd av bioaktivt laktoferrin-protein kombinert med sink, C-vitamin, betaglukan, inulin og gurkemeie. Laktoferrin er et jernbindende protein som har flere ulike funksjoner i kroppen. Laktoferrin er viktig for jernopptaket, mage- og tarm, immunforsvaret og næringsopptaket.

BESTILL HER

En som har brukt Lactoferrin Gold lenge, med svært gode erfaringer, er Therese Falk (over t.h.), flere år kåret til Norges beste ultraløper og i 2020 ble stemt frem som årets beste kvinnelige friidrettsutøver i Norge!

Therese har erfart at laktoferinet bidrar til økt jernopptark i kroppen, og at blodprosenten har økt betydelig etter at hun begynte med Lactoferrin Gold. Kroppen restituerer seg også hurtigere, sier hun.

Les mer om dette her:

Therese Falk – læreren som går sine egne veier og stadig bryter nye barrierer

Også bryteren Oskar Marvik, som tok bronse i VM i Oslo høsten 2021, er en flittig bruker av Lactoferrin Gold 1.8, med gode erfaringer både for restitusjon og generell metabolisme i kroppen.

Opprinnelig utsalgspris er kr 349,- (+frakt/porto) for en eske med 30 kapsler. *

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

BESTILL HER

* Effekten av laktoferrinet i denne leveransen må trolig forventes å være redusert p.g.a. at produktet for lengst er gått ut på veiledende dato. Du kan eventuelt ta to tabletter i stedet for en tablett daglig for å sikre best mulig effekt av laktoferrinet i kapslene.De øvrige ingrediensene i kapslene – sink, vitamin C, inulin, betaglukan og gurkemeie – skal ikke ha svekket effekt og produktet er også helt trygt å innta.

.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -