Lactoferrin Gold – Kampanjekjøp 6 esker

Førpris totalt: kr 2.094 (+porto) – Nå: kr 600 med fri frakt for 6 esker!

Sportsmanden har fått et et lite restlager av produktet Lactoferrin Gold 1.8 som selges til superpris! *

Er du medlem i Team Sportsmanden betaler du kun kr 400 (+ porto) for 6 esker.

Lactoferrin Gold er et kosttilskudd av bioaktivt laktoferrin-protein kombinert med sink, C-vitamin, betaglukan, inulin og gurkemeie. Laktoferrin er et jernbindende protein som har flere ulike funksjoner i kroppen. Laktoferrin er viktig for jernopptaket, mage- og tarm, immunforsvaret og næringsopptaket.

Annonse (Klikk på bildet for info)
BESTILL HER

En som har brukt Lactoferrin Gold lenge, med svært gode erfaringer, er Therese Falk (over t.h.), flere år kåret til Norges beste ultraløper og i 2020 ble stemt frem som årets beste kvinnelige friidrettsutøver i Norge!

Therese har erfart at laktoferinet bidrar til økt jernopptark i kroppen, og at blodprosenten har økt betydelig etter at hun begynte med Lactoferrin Gold. Kroppen restituerer seg også hurtigere, sier hun.

Les mer om dette her:

Therese Falk – læreren som går sine egne veier og stadig bryter nye barrierer

Også bryteren Oskar Marvik, som tok bronse i VM i Oslo høsten 2021, er en flittig bruker av Lactoferrin Gold 1.8, med gode erfaringer både for restitusjon og generell metabolisme i kroppen.

Opprinnelig utsalgspris er kr 349,- (+frakt/porto) for en eske med 30 kapsler. *

BESTILL HER

* Effekten av laktoferrinet i denne leveransen må trolig forventes å være redusert p.g.a. at produktet for lengst er gått ut på veiledende dato. Du kan eventuelt ta to tabletter i stedet for en tablett daglig for å sikre best mulig effekt av laktoferrinet i kapslene.De øvrige ingrediensene i kapslene – sink, vitamin C, inulin, betaglukan og gurkemeie – skal ikke ha svekket effekt og produktet er også helt trygt å innta.

.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!