InternasjonaltLøpingMaratonTeam Sportsmanden

Persegjengen i raske Frankfurt Marathon

Tre av Team Sportsmandens fire deltakere med ny pers! Slevik IL med 6 mann under 2.45!

Frankfurt Marathon er kjent for å ha en rask løype. Ja kanskje den aller raskeste og raskere enn storebroren Berlin Marathon. For selv om Frankfurt Maraton er en av de største maratonløpene i Tyskland, er det ikke like mange verken totalt eller i antall verdensstjerner som tar turen til den tyske finanshovedstaden. Men for noen år siden var Wilson Kipsang bare 4 sekunder unna å sette verdensrekord her, og på det mer lokale plan, så er det mange nordmenn som har svært gode erfaringer og sine bestetider fra Frankfurt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
frankfurt-maraton1-600x401-1
Frankfurt Marathon er særlig kjent for sitt spektakulære oppløp inne i Sportshalle – og for sin raske løype. Tre av de fire som løpt for Team Sportsmanden satt ny pers i søndagens løp. (Foto: Arrangøren)

Som ultraløper Lars Dørum, som i en alder av 57 år og med 50 fullførte maratonløp, plutselig fikk alt til å klaffe og forbedret seg fra 3.03 til magiske 2.57. Eller Espen Ringom, som vel hadde omtrent samme kvantesprang i sine egne bestenoteringer for noen år siden.

Eller som for to år siden, da det var hele 13 nordmenn på topp-10 listene i Frankfurt!

Eller enda to år tidligere, i 2012, da Nina Wavik Ytterstad satt norsk veteranrekord her.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I år var heller intet unntak. Vi har naturlig nok ikke full oversikt over alle norske løpere som tok turen til Frankfurt, men av Team Sportmandens fire deltakere, så kom tre av dem hjem til Norge med solide personlige rekordforbedringer i bagasjen. Og dette er alle erfarne løpere som har vært ute en vinterdag før, eller løpt en del maratonløp tidligere, om du vil.

Her er en liten oppsummering, ledsaget av egne beskrivelser.

Runar Sannerud: Ny pers på 2.40.24.

Sannerud har tidligere løpt i Berlin, der han blant annet perset i 2013 på 2.46. Nå klinket han til med et kjempeløp og var mer enn happy etterpå.

«Jeg hadde en kjempedag og løp jevnt hele veien. Visste at jeg var god for ca 2.40. De 25 sekundene som skiller ned til 2.39.59 bryr jeg meg ikke noe om siden jeg perset med nesten 3 minutter. Løp siste halvdel kun seks sekunder saktere enn første halvdel, det tyder på et veldisponert løp. Fantastisk følelse å løpe inn i hallen med den spektakulære målgangen der! Forholdene var perfekte både under løpet og for oppsummering med løpevenner i målområdet etterpå», forteller eidsvollingen til Sportsmanden.

frankfurtm16-runar
DEN SATT! Ny pers på blide Runar Sannerud. Slikt smaker godt! (Foto: Privat)

Nils Hjelle: Ny pers på 2.52.48

Nils Hjelle er også kjent som Sportsmandens maratonskribent med fokus på flotte, men litt mer ukjente løp i utlandet, samt flere rangeringer av maratonløp i inn- og utland. Han har selv løpt hele 179 maraton og først de siste årene har han kommet ned mot den magiske tre-timers grensen, som han brøt første gang i sitt maraton nummer 148 i mars i fjor i Bienwald med 2.58. Nå gjorde han et kjempebyks nedover adelskalenderen og forbedret seg med over fem minutter! Her er hans egen oppsummering og forklaring:

«Ny maraton-PB 2:52:48, forbedring på over fem minutter! Hadde noen foreslått dette som mål hadde jeg ledd godt… Frankfurt Maraton var ikke høstens hovedsatsing, men ambisjonene kom snikende siste døgnet… I dag stemte «alt på en gang», blant annet:

– Perfekte forhold i et perfekt arrangement der alt er kjent (mitt 7. løp her)
– Tydeligvis meget god dagsform, til tross for dårlig søvn siste natt og forkjølelse tidligere i uka – eller kanskje på grunn av dette?….lave skuldre kan som kjent også gi overskudd!
– Treningsfri siste to dager istedenfor kun siste dag, og minimalt med byvandring dagen før.
– Tilbake til min absolutte favorittsko Mizuno Hitogami 1 (ubrukt par, kun kr. 500,-)
– Valg av letteste løpstøy jeg eier (shorts og sokker), noen gram her og der betyr endel når beina skal løftes noen tusen ganger…
– Og kanskje bragte min Team Sportsmanden-trøye lykke i sitt første maratonløp….? «

frankfurtm16-nils
ØVELSE GJØR MESTER: Nils Hjelle har all grunn til å la smilet gå nesten helt rundt etter kjempeforbedring av persen i sitt maratonløp nr 179!!

Øistein Røisland, ny pers på 2.56.05

Røisland var skuffet etter vårens maratontur til København, der han som mange andre ble «et offer» for heten, og underpresterte i forhold til egne ambisjoner. Men nå tok han sitt monn igjen med et veldisponert løp han også. Her hans eget referat:

«Frankfurt Marathon ble en liten opptur etter fadesen i København tidligere i år. Jeg skal innrømme at selvtilliten min fikk seg en knekk etter sprekken i Køben, og jeg har aldri vært så nervøs før et løp som jeg var nå. Men jeg tror egentlig det var bra, for jeg valgte denne gangen en mer fornuftig åpningsfart. Planen var å åpne i 4:14-fart og forsøke å øke gradvis så lenge jeg orket. Stretch target var sub 2:55, men det anså jeg som lite realistisk, så pers (dvs sub 2:56:53) var det realistiske målet. Etter at jeg ikke klarte å øke farten lenger, konsentrerte jeg meg med å holde farten oppe. Tror jeg traff godt med denne løpsstrategien, for jeg løp første halvdel på 1:28:05 og siste halvdel på 1:28:00. Det må vel kalles en jevn fart!

frankfurtm16-oistein
LØP SOM EN KLOKKE: Øistein Røisland kan fornøyd posere med medaljen etter et særdeles jevnt løp det det bare skilte noen små sekunder mellom første og siste halvdel. (Foto: Privat)

Jeg løp nok forbi Vidar (Nilsen) litt over halvveis uten å få øye på han. Tero (Paivarinne) og jeg hadde samme mål, men jeg valgte å starte litt roligere enn han. Tok han igjen og slo av en kort prat ved ca 26 km. Trodde han skulle holde ryggen min, men han slapp den dessverre forholdsvis raskt. Selv om det, som alltid, var tungt på slutten, holdt det til pers med god margin, dvs 2:56:05.

Dette var første gang jeg løp Frankfurt Marathon, og det var min femte maraton. Synes Frankfurt var nesten like bra som Berlin, så hit kommer jeg nok tilbake. Hadde en hyggelig bankett etterpå med Vidar, Gunnar Skandsen, Tero og Yanis («El Greco»).»

Vidar Nilsen, årsbeste med 2.58.37

Nilsen er den aller mest rutinerte av «de fire musketerene» fra Team Sportsmanden. Med pers på 2.39 og hele 8 norske mesterskap som veteran, samt et par andre medaljer, senest sølv i Oslo Maraton i år på 3.02.23, så var den rutinerte 56-åringen sugen på å komme seg under 3 timer igjen, som han har gjort så mange ganger før. Og det klarte Vidar, for 37.gang! Han forteller selv:

«Målet var selvfølgelig å unngå et år uten sub 3, noe som hadde vært tungt å svelge…
Øynet et visst håp om dette etter Oslo Maraton (OM), selv om det ikke akkurat var en drømmereise rundt i Oslo. Hadde håpet at formen skulle utvikle seg i positiv retning i løpet av de de fem ukene etter OM, men det ble noe halvhjertet over treninga, mange færre mil enn planlagt og dessuten en kjip astmadiagnose fra fastlegen.

frankfurtm16-vidar
SOLID: Rutinerte Vidar Nilsen er vant til å stå på toppen av seierspallen, i hvert fall billedlig sagt, etter 8 NM-gull for veteraner (selv om arrangørene sjelden gidder å gi veteranmestrene en slik heder som de hadde fortjent). (Foto: Privat)

Likefullt følte jeg meg ganske klar på startstreken der jeg sto og småpratet med navnebror Vidar Ellefsen. Han hadde sub 2.50 som et hårete mål og var jaggu meg ikke langt bak i mål med 2.51. Råsterkt av 58-åringen som har hatt en bemerkelsverdig utvikling på maratondistansen. I 2006 løp han OM på 2.59. (Ellefsen løp på 2.56.35 i Oslo i år til gull i NM i klasse 55-59 år, med Nilsen på sølvplass, red.anm.)

Jeg lå litt dårlig til i feltet fra start og det ble en del småknuffing og nestensnublinger de første kilometerne. Kom etterhvert inn i en grei rytme på rundt 4.10-fart og var ikke langt bak 2.55-skjemaet etter 15 km. Følte meg ganske fin videre mot 25 og 30 km, men tapte stadig noen sekunder i forhold til skjemaet. Måtte grave i en glissen kjeller mot slutten, og likte ikke helt det som tikket inn på garminen.
Litt napping i hamstringsen rundt 40 km, men det gav seg fort. Avsluttet ganske bra fra 40 og inn, og kunne fornøyd konstaterte at målet ble nådd.

Alltid hyggelig i Frankfurt, absolutt et sted å prøve for dere som ikke har vært der. Hotel Maritim lå genialt til ved siden av Festhalle. Svært praktisk.

Og banketten ble akkurat så hyggelig som forventet. Øl, mat og masse skravling om løp, løpere, løpest!»

frankfurt16-sportshalle
Spektakulært i Sportshalle. (Foto: Nils Hjelle)

Tre norske på 2.plass i klassen – mange sterke prestasjoner

Beste norske plassering hadde BULs Weldu Negash Gebretsadik på en sterk 7.plass på 2.12.20 etter å ha passert halvmaraton på 1.03.01!! Den femdobbelte vinneren av Birkebeinerløpet «fikk det» imidlertid skikkelig på den siste milen.

Beste norske klassevise resultat hadde trioen Weldu Negash med 2.plass i M30-35 år, Inger Dagny Saanum fikk 2.plass i K50-54 år på 3.00.52, mens Kolbjørn Hjertvik fikk samme plassering i M65-69 år med 3.10.59.

Veteranene Terje Olsen og Kristin Isachsen ble henholdsvis nr 4 i klasse M45-49 år på 2.35.02 og nr 5 i K60-64 år på 3.43.22.

Andreas Myhre Sjurseth imponerte med pers og 6.plass i klasse 30-35 år – og nummer 14 totalt – på sterke 2.19.15.

Nevnte Vidar Ellefsen ble nr 8 i M55-59 år på 2.51.20, Marianne Dønnem ble nr 9 i klasse 40-44 år på 3.07.34, mens veteranen Gunnar Skandsen ble nr 11 i klasse 60-64 år på 3.05.37.

Mange andre norske løp også opp mot sitt aller beste, eller satt sågar ny pers. Dette gjaldt trolig vinneren av Vintermaraton i fjor, Harestuas Henrik Fleisje. I hvert fall var vinnertiden hans på Jessheim på 2.41.53 ny pers da. Nå løp Fleisje på 2.38.21.

Oppsiktsvekkende også at lille Slevik IL stilte med 11 løpere i Frankfurt, hvorav 8 løp på under 3 timer, 6 mann under 2.45 og 3 underskred 2.40! Best av dem var Andreas Høye på 2.27.14 – visstnok pers det også!

Gledelig også at Anne Jorunn Hodne var tilbake i manesjen, til og med som beste norske kvinne med 2.57.22.

Les også om denne ferske rangerlingen over verdens raskeste maratonløyper:

And the winner is: Frankfurt…

Men det er ikke alltid det går som håpet i Frankfurt heller. Her kan du lese om redaktørens strevsomme Frankfurt-ferd, om Kondis-presidentens enda tøffere reise, men også om Trond Inge Carlsen som for første gang brøt drømmegrensen samme sted i 2012. 

AND THE WINNER IS.... Mark Korir var aller rasket i Frankfurt og vant på 2.06.48. Weldu Negash Gebretsadik ble beste norske løper på en sterk 7.plass på 2.12.20 etter å ha passert halvmaraton på 1.03.01!! Den femdobbelte vinneren av Birkebeinerløpet "fikk det" imidlertid skikkelig på den siste milen. (Foto: Arrangøren)
AND THE WINNER IS…. Mark Korir var aller rasket i Frankfurt og vant på 2.06.48. (Foto: Arrangøren)

Alle 118 norske resultater

place pl.ac number name club ac   nettotid bruttotid  
7 2 5 » Gebretsadik, Weldu Negash (NOR)   30 02:12:20 02:12:20  
14 6 587 » Sjurseth, Andreas Myhre (NOR) SK Vidar 30 02:19:15 02:19:15  
50 15 3496 » Höye, Andreas (NOR) Slevik IL 30 02:27:14 02:27:16  
120 4 4462 » Olsen, Terje (NOR) Danica 45 02:35:02 02:35:11  
128 35 4571 » Gjerdalen, Gard Filip (NOR) Slevik IL 30 02:35:39 02:35:59  
161 42 8884 » Wergeland, Øystein (NOR) Sandnes IL 30 02:38:12 02:38:22  
165 31 9267 » Fleisje, Henrik (NOR) Harestua IL 35 02:38:21 02:38:31  
172 46 11100 » Smedsrud, Trond Atle (NOR) Aker BioMarine 30 02:38:45 02:39:11  
177 34 3519 » Andersen, Jostein (NOR) Slevik IL 35 02:39:00 02:39:19  
203 62 5860 » Fylling, Sondre (NOR) Team Fylling M 02:40:24 02:41:32  
205 29 9113 » Sannerud, Runar (NOR) Team Sannerud/
Team Sportsmanden
40 02:40:24 02:40:35  
206 54 9043 » Aarnes, Hans Chr. (NOR) Nittedal IL 30 02:40:26 02:41:10  
210 57 3694 » Dalby, Kristian (NOR) Slevik IL 30 02:40:44 02:41:27  
246 69 6254 » Kaas, Sverre Waaler (NOR) Slevik IL 30 02:42:26 02:43:11  
248 47 4379 » Oesthagen, Sindre (NOR) Slevik IL 35 02:42:33 02:42:53  
249 70 3410 » Hågensen, Daniel (NOR) SEB 30 02:42:35 02:42:58  
272 71 5165 » Grøstad, Truls (NOR) Team Sport1 Storgata M 02:43:35 02:44:11  
279 40 3803 » Thon, Kristian (NOR) Team Klabautermenner 40 02:43:49 02:44:06  
341 28 9817 » Skogan, Gunnar (NOR) Skjelstadmark IL 45 02:45:53 02:46:22  
387 102 8773 » Nilsen, Audun Bjerkreim (NOR) Slevik IL 30 02:47:38 02:48:03  
401 104 8952 » Vandsvik, Kai Robert (NOR) Bratsberg IL 30 02:47:58 02:49:09  
441 87 5111 » Olsen, Øistein (NOR) Lørenskog FIL 35 02:49:03 02:49:15  
453 117 3552 » Magnussen, Christian (NOR) KS Ski Lofoten 30 02:49:27 02:49:53  
517 8 10233 » Ellefsen, Vidar (NOR) Golder Associates 55 02:51:20 02:52:12  
522 107 11946 » Baadshaug, Knut (NOR) Tri-Team Heuchelberg M 02:51:26 02:52:25  
573 56 10528 » Hjelle, Nils (NOR) Team Sportsmanden 45 02:52:48 02:53:07  
577 148 10606 » Skjørestad, Anstein (NOR) Kvernaland 30 02:53:00 02:53:21  
580 111 3740 » Gottfridsson, David (NOR) Slevik IL M 02:53:04 02:53:23  
692 34 2029 » Dr. Midtskogen, Ivar (NOR) Amot 50 02:55:21 02:55:41  
715 132 10104 » Skaansar, Simen Fougner (NOR) Copernica Running Team M 02:55:42 02:56:46  
737 36 8935 » Dr. Røisland, Øistein (NOR) Team Sportsmanden/
Norges Bank
50 02:56:05 02:56:29  
747 144 8907 » Smedsaas, Georg (NOR) Arendal Tennisklubb 35 02:56:16 02:56:46  
754 153 6377 » Mowinckel, Amund (NOR) Aibel B.I.L. 40 02:56:18 02:56:34  
52 18 F2193 » Hodne, Anne Jorunn (NOR) Egersund 30 02:57:22 02:58:26  
841 174 3510 » Aamodt, Bent Olav (NOR) Fredrikstad SK 40 02:57:47 02:58:11  
906 16 11439 » Nilsen, Vidar (NOR) Team Sportsmanden 55 02:58:37 02:59:29  
914 189 3123 » Innselset, Jan Erlend (NOR) GK Aktiv 40 02:58:43 02:59:46  
918 155 9314 » Fossen Nilsen, Erik (NOR) Team Merida Tri M 02:58:46 02:59:53  
940 193 13107 » Dr. Paivarinne, Tero Markus (NOR) SK Vidar 40 02:58:58 02:59:23  
959 160 4592 » Owren, Alexander (NOR) Asics Norway M 02:59:08 03:00:11  
1049 213 3807 » Innselset, Vidar (NOR) Sport 1 Røyken 35 03:00:14 03:01:18  
1050 167 7874 » Bjorøy, Aleksander (NOR) Blubbelubb Sportsklubb M 03:00:14 03:01:23  
73 2 F1778 » Saanum, Inger Dagny (NOR) GE Healthcare 50 03:00:52 03:01:07  
1198 264 3411 » Haugen, Oeystein Storaas (NOR) Oslo 30 03:03:31 03:04:15  
1227 190 4384 » Aas, Michael (NOR) Oslo M 03:04:03 03:04:54  
1253 273 3501 » Pedersen, Ola Marius (NOR) Slevik IL 30 03:04:37 03:05:32  
1263 154 8831 » Dr. Kersten, Christian (NOR) Kristiansand Roklubb 45 03:04:50 03:05:17  
1296 159 10291 » Reistad, Are (NOR) Kjelsås IL 45 03:05:35 03:06:05  
1299 11 5870 » Skandsen, Gunnar (NOR) Noteam 60 03:05:37 03:06:57  
1301 267 3795 » Halvorsen, Petter (NOR) Corporate Communications 40 03:05:40 03:06:54  
1377 94 8354 » Vaagen, Geir (NOR) Oslo 50 03:07:03 03:08:08  
107 9 F2717 » Donnem, Marianne (NOR) SK Vidar 40 03:07:34 03:09:00  
1428 184 11207 » Prof. Borge, Ove (NOR) Bergen Triathlon Club 45 03:07:55 03:08:51  
1440 306 8060 » Berg, Andreas (NOR) Oslo 30 03:08:08 03:09:58  
1512 217 9095 » Grindland, Ola (NOR) Trondheim M 03:09:10 03:09:56  
1559 119 10137 » Eggesvik, Svein Magnar (NOR) Mehamn IL 50 03:09:51 03:10:34  
1629 222 9313 » Granly, Steffen (NOR) Mjøndalen Tubaforening M 03:10:54 03:13:14  
1636 2 7209 » Hjertvik, Kolbjørn (NOR) Kaarvaag IL 65 03:10:59 03:12:48  
1885 382 11321 » Valstad, Keino (NOR) Bøler IF Friidrett 40 03:14:17 03:16:19  
2091 418 12106 » Løseth, Vidar (NOR) MHI 40 03:17:04 03:19:28  
175 47 F1835 » Ourom, Mari (NOR) Oslo WF 03:17:14 03:19:17  
2319 366 6816 » Moe, Arne (NOR) Strindheim 45 03:20:40 03:23:22  
2352 438 3500 » Dr. Karlsen, Kjell Arild (NOR) Slevik IL 30 03:21:12 03:22:13  
2367 440 9766 » Sæther, Jørgen (NOR) Bratsberg IL 30 03:21:26 03:23:04  
237 51 F2070 » Innselset, Esther (NOR) Sport 1 Røyken 35 03:23:41 03:27:44  
2638 327 5857 » Thorne, Wilhelm (NOR) Team Fylling M 03:25:05 03:28:13  
2838 550 6008 » Hildrum, Vegard (NOR) Finansforbundet 40 03:27:26 03:28:57  
2881 475 6732 » Tømmerås, Ståle (NOR) Rosenborg Skole 45 03:28:04 03:30:47  
2901 567 9344 » Thorsen, Steffen (NOR) Spirit Friidrett 40 03:28:16 03:33:12  
3065 325 6009 » Dr. Behrens, Paal (NOR) Finansforbundet 50 03:29:30 03:31:00  
3243 621 9249 » Dr. Oldenburg, Jan (NOR) Christiania Roklub 40 03:31:22 03:31:49  
3275 359 1818 » Kristiansen, Dag (NOR) Holmestrand 50 03:31:51 03:34:56  
3319 366 2896 » Bredesen, Jan Kristian (NOR) Free Runners 50 03:32:31 03:35:11  
373 72 F2517 » Andersen, Ingrid (NOR) Oslo 35 03:33:12 03:36:29  
3439 581 5000 » Inayat, Shezad (NOR) Sandnes 45 03:33:57 03:36:23  
3622 623 6337 » Andersen, Martin (NOR) Oslo 30 03:36:01 03:39:18  
4107 186 5784 » Dalsbø, Jon Peder (NOR) Sunndalsøra 55 03:41:27 03:42:27  
4114 702 3380 » Fjerdingstad, Are (NOR) TeamPay 45 03:41:35 03:41:42  
4153 63 6826 » Braut, Ivar (NOR) Nesttun 60 03:42:00 03:45:32  
529 85 F3602 » Loennecken, Cathrine (NOR) Team Pay 45 03:42:26 03:45:45  
4226 733 2515 » Engen, Geir (NOR) Hytteplan Sport 45 03:42:48 03:43:48  
4239 521 5774 » Hestad, Jan Erik (NOR) Oslo 50 03:42:54 03:43:25  
550 5 F3575 » Isachsen, Kristin (NOR) Asker Skiklubb Friidrett 60 03:43:22 03:44:04  
4348 787 13078 » Mikkola, Lasse (NOR) Hemsedal 40 03:43:47 03:44:28  
4395 502 4382 » Halvorsen, Espen (NOR) Oslo M 03:44:10 03:47:53  
4524 215 13009 » Magnussen, Ketil (NOR) Lofoten Ultraloperklupp 55 03:45:18 03:51:34  
635 113 F2039 » Keller, Lisa (NOR) Movatn Runners 30 03:47:09 03:48:12  
667 46 F2022 » Saltnes, Hege (NOR) Kondis 50 03:48:41 03:49:44  
702 123 F3391 » Dr. Faye-Lund, Anette (NOR) Tønsberg 45 03:50:04 03:51:07  
5269 814 8705 » Watterdal, Eirik (NOR) Slevik IL 30 03:52:48 03:53:49  
820 146 F1839 » Trollebø, Inger Helene (NOR) Njård WF 03:54:27 03:54:58  
5794 1011 2026 » Dr. Dyremyhr, Dag Oskar (NOR) Kongsberg 40 03:57:43 04:02:38  
965 152 F3229 » Korsvold, Hanne Gro (NOR) Oslofjord Triatlon 35 03:58:46 04:01:26  
6164 934 8837 » Prof. Huse, Thomas (NOR) Oslo 30 04:00:51 04:05:58  
1040 180 F2218 » Saltnes, Runa (NOR) Team Saltnes WF 04:01:04 04:04:50  
6377 684 5264 » Bjeglerud, Crister (NOR) BDO / Team Saltnes M 04:03:47 04:04:50  
6378 1094 2030 » Dr. Aas, Tor Fredrik (NOR) Kongsberg 40 04:03:48 04:08:40  
1114 189 F1638 » Lutro, Cecilie (NOR) Oslo WF 04:04:33 04:08:45  
1125 99 F2030 » Skjerdingstad, Trine Saltnes (NOR) Nordea 50 04:05:02 04:08:09  
1181 209 F3759 » Lohne, Britt Røed (NOR) Andebu 45 04:07:52 04:12:34  
1219 204 F1002 » Dr. Torkellsen, Gro Maria (NOR) Spirit 30 04:09:17 04:12:04  
1271 227 F1402 » Engen, Geirhild Snildal (NOR) Hytteplan Sport 45 04:11:49 04:18:45  
1298 48 F4031 » Nordanger, Bente (NOR) BFG Bergen Løpeklubb 55 04:12:45 04:18:55  
1303 214 F2395 » Refnin Jordbakke, Vilde (NOR) Fylling Team WF 04:12:50 04:15:59  
6942 1014 8857 » Gunnheim, Niklas (NOR) Oslo 30 04:13:01 04:19:05  
1369 126 F3224 » Vaagen Rokne, Trine (NOR) Koll 50 04:15:25 04:16:06  
1439 140 F3356 » Eriksen, Anita (NOR) Bodø Runners 50 04:18:04 04:24:59  
1519 20 F3415 » Ellingsen, Inger (NOR) Hosle 60 04:21:16 04:29:18  
1530 251 F3128 » Dahl Keller, Maren (NOR) Oslo WF 04:21:54 04:25:41  
7653 1129 10911 » Lohne, Bent (NOR) Andebu 50 04:24:47 04:29:28  
1619 163 F3357 » Jenssen, Tone (NOR) Bodø Runners 50 04:25:39 04:32:33  
7841 1165 2152 » Prof. Dr. Fauskanger, Eivind Arne (NOR) Kongsberg 50 04:28:14 04:33:10  
7958 1187 4644 » Nordheim, Frode (NOR) Andebu IL 50 04:30:37 04:36:23  
2086 313 F3230 » Glesnes, Linda Renate (NOR) Oslofjord Triatlon 35 04:51:34 05:00:29  
2120 225 F3358 » Skiri, Irene Mathilde (NOR) Bodø Runners 50 04:54:29 05:01:23  
2318 364 F1641 » Lutro, Cathrine (NOR) Skien 30 05:20:09 05:24:22  
9245 107 9939 » Dr. Søndeland, Einar (NOR) Spirit 65 05:30:19 05:33:13  
2378 130 F3172 » Gotfredsen, Ingunn (NOR) Hafslund 55 05:30:59 05:39:51

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -