Rapport fra FredagsBirken – ikke helt som Birken i år

Les Arvid Mathiesens rapport fra fuktige FredagsBirken

– Fra Raudfjellet til Kvarstad var det lett terreng med mye nedover, men siden det kun var ett «kjørespor», ble det køkjøring med stadig oppbremsing. Jeg hadde god glid og flere ganger forsøkte jeg å skifte spor for å passere, men hver gang endte det nesten i fall da våt nysnø var som lim. Det var bare å smøre seg med tålmodighet og finne sin plass i køen…

Slik beskriver Arvid Mathiesen forholdene under årets FredagsBirken. Litt senere var det klabber under skiene. Men det var også perioder med bra forhold og han kom seg da til mål, i fin stil og med godt humør. Og fikk servert appelsiner og Kvikk-lunsj på sin vei til Lillehammer for Sportsmanden.

SAMSUNG CSC
Da Arvid Mathiesen og makker Einar Nordstaa kom til Sjusjøen hadde de allerede opplevd et svært skiftende føre med både klabber og bakglatte ski, rent i kø nedover og smurt om.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
I fin stil opp kneikene ved Sjusjøen i sin sjette Birkebeiner-deltakelse. FredagsBirken ga mersmak i fjor. I år var ikke fredagsbirkebeinerne like heldige. Mens det var et helt annet vær og perfekte forhold dagen etterpå under selve Birkebeinerrennet. Det skifter fort i fjellet! 
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
1074630-10-1427303800131
YES; WE DID IT! Einar Nordstaa og Arvid Mathiesen er vel fremme på Birkebeinerer skistadion etter fullført FredagsBirken. Dagen etterpå var været og sporene samme sted en smule bedre… 
Foto: Privat fra bloggen

Les hele rapporten fra FredagsBirken på Tur og Trening.

Les også Sportsmandens rapport med mange bilder fra FredagsBirken:
Glipptak og freske fraspark i FredagsBirken og StafettBirken

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

Arvid Mathiesen er en ivrig mosjonist fra Bøler, som denne gangen stilte med eget utstyr for Sportsmanden! <br /!Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Arvid Mathiesen er en ivrig mosjonist fra Bøler, som har skrevet flere rapporter fra de bakre rekker på Sportsmanden, og som har omtalt og anbefalt en rekke fine turforslag særlig fra lokalkjente trakter i Østmarka på bloggen sin. Denne gangen stilte han med eget utstyr for Sportsmanden!  <br />Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

 

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!