Ambassadører

Møt Sportsmandens ambassadører

Sportsmandens jakt på ambassadører er avsluttet. Vi er stolte over å kunne presentere flere nye og noen gamle bekjentskaper som skal fronte både Sportsmanden og Team Sportsmanden fremover og hjelpe oss med å spre treningsglede og inspirere til økt aktivitet på alle nivåer.

Her er våre ambassadører:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Marie Veslestaul

En fargerik person litt utenom det vanlige, som kombinerer livet som travel bonde med å være aktiv i verdenstoppen i ultra triatlon! 39-åringen fra Øyfjell i Telemark er verdensmester både i dobbel og trippel ultra triatlon! Hun har også vunnet Norseman Xtreme Triathlon og arrangert sitt eget motbakkeløp med sjokoladekakefest!

Les mer om Marie


Knut Engmann

36 år gammel småbarnspappa fra Tønsberg som er medlem i Tjøme Løpeklubb og er løpeinstruktør på SPREK. Med kallenavnet Knut delpiero er det kanskje ikke vanskelig å gjette at han er tidligere fotballspiller. Men det er løping som gjelder nå. Har hatt stor fremgang i sin nye karriere og funnet ut at trening funker!

Les mer om Knut


Stine Kjønstad Moesgaard

Begynte å løpe for et par år siden som en liten pre 40-års krise. Er fra Kolbotn og kaller seg selv for en glad løpemosjonist. «Ikke er jeg spesielt rask, ikke har jeg teknisk god stil, men det viser jo at kan jeg, ja da kan alle andre også!»  

Les mer om Stine

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.

Karl Joachim Svendsen

35 åring fra Stord, som elsker å spre det gode løpebudskap. Driver med mye fotoløping og løper også for å holde sin psykiske helse i sjakk. Hovedsaklig langdistanseløper som løper det han får tid til som firebarnsfar i full jobb.

Les mer om Karl Joachim


Håkon Urdal

40 åringen fra Moss er en meget god maraton- og ultraløper som gjerne hevder seg i toppen av resultatlistene og stadig setter personlige rekorder. Er også kjent for å ta med seg gopro-kameraet sitt på treningsturer, med mange fine filmsnutter som resultat. Har vært medlem i Team Sportsmanden i noen år allerede.

Les mer om Håkon


Arvid Mathiesen

59 år gammel fra Bøler, som har vært medlem i Team Sportsmanden helt fra starten av. Har skrevet mange fine reportasjer fra «de bakre rekker» og fra turer i sitt kjære Østmarka både på Sportsmanden.no og i egen blogg, og på mange måter vært en flott ambassadør i flere år allerede.

Les mer om Arvid


Morten Vestvik

55 år gammel bankmann fra Haugesund. En ildsjel av de sjeldne med mange jern i ilden, som ukentlig arrangerer intervalltreninger for alle nivåer i Haugesund. En svært treningsglad mosjonist med forkjærlighet for maraton, som også er kjent for å avslutte så mange av treningsturene som mulig med en frisk dukkert! Har vært med i Team Sportsmanden siden oppstart og i praksis vært en super ambassadør allerede.

Les mer om Morten

Einar Hagemann

44-åring fra Svelvik med en rekke ultraløp, maraton og andre løp på cv-en. I disse koronatider finner han motivasjon i sine helt spesielle utfordringer, som å løpe 50 km opp og ned bob-banen på Lillehammer, forsere Vikersundbakken opp 20 ganger, løpe 100 km over Hardangerbroen eller løpe 50 km rundt Heddal stavkirke (bildet). Et høydepunkt var da han i fjor fullførte Norseman Xtreme Triathlon.

Les mer om EinarSportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -