AmbassadørerTeam Sportsmanden

Stine Kjønstad Moesgaard

Bli kjent med Sportsmandens ambassadører

Stine Kjønstad Moesgaard er en av Sportsmandens nye ambassadører.

Hun har de siste årene funnet stor glede i å løpe, og har lyst til være med å motivere flere til det samme.

Stine presenterer seg selv slik:


–Jeg er en glad løpemosjonist på 42 år fra Kolbotn. Jobber som operasjonssykepleier med fagansvar, er gift og har to skolebarn.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Løpingen… ja den startet faktisk som en pre – 40 års krise kanskje?

Jeg har ikke vært så veldig aktiv i yngre dager – men sultet litt etter en ordentlig hobby. Løpingen dukket opp – og vipps så var jeg blitt hekta. Både av løping og den gleden det gir. Ikke er jeg spesielt rask, ikke har jeg teknisk god stil (den må jeg jobbe med!) – men det viser jo at kan jeg, ja da kan alle andre også! 

Jeg drømmer om å fullføre et ultramaraton – liker de lengste distansene best.

Jeg er opptatt av folkehelsen, mat og trening. Er jo sykepleier! Har et ønske om å bli mer allsidig – som å også trene styrke / yoga – dette for å bli en bedre løper!

Jeg liker å løpe, og vil egentlig bare løpe mer og mer. Men vurderer ett ordentlig opplegg, føler det blir mye lapskausløping. Bør kanskje bli mer strukturert, og hvertfall få inn styrke. Jeg er ikke så flink til å presse meg – og tror derfor jeg har mer utbytte av å løpe i større løp, med masse folk, fartsholder og liv langs løypa. Berlin; neste år! Da skal jeg hvertfall løpe under 4 timer.

Jeg drømmer om 50 maraton før fylte 50… litt hårreisende mål, men vil prøve!

Jeg liker å motivere!

Mine perser er jo ikke noe å skryte av, samtidig er det viktig for meg å vise at ikke alle som løper – løper nødvendigvis så fort. Det kan faktisk være skremmende for mange. Mange tør ikke løpe med oss – fordi de tror vi er en gjeng gaseller. Men det er vi ikke! Jeg løper mila på 49 minutter, halvmaraton (som jeg ikke løper ofte) er persen 1.51, og maraton er pers 4.00.32! 

Mao jeg skal under 50 minutter (det har jeg akkurat klart), under 1.50 på halvmaraton og under 4 timer på hel. Drømmer om det! Gir meg ikke før det er i boks hvertfall!  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Hvorfor vil du være ambassadør og bli med i Team Sportsmanden?

Jeg liker å motivere, og ønsker å få med flere i det lokale løpemiljøet. Jeg vil ha et større nettverk med flere likesinnede – og prøver med det å lage en mer løpsrettet Instagram konto. Løpemiljøet blir da større! Jeg kjenner til dere, og har jo venninner som er medlemmer. Jeg vil også inn i klubben! Jeg vil løpe mer, delta på flere arrangementer, og få ett enda større løpe-nettverk.

Jeg løper gjennomsnitt 60 km i uken, og trives med det. Tar gjerne lengre turer i helgene – ofte med Kolbotnløperne. Vi er en fin liten gjeng der – men håper vi kan bli flere! Løpemiljøet er inkluderende – og det er plass til alle! Liker det! Tenker ambassadør-rollen kanskje kan bidra til at flere vurderer Team Sportsmanden, mange vet jo at dere er en gjeng med bare raske løpere!* Nå er jeg med på laget – det blir gøy! 

Stine sammen med løpevenninnene An-Magritt Eide og Marit Lundanes – begge er allerede medemmer i Team Sportsmanden

– – –

*) Kommentar:
Neida, det er på langt nær bare raske løpere i Team Sportsmanden! Og nettopp litt av grunntanken er jo at Team Sportsmanden skal være for alle; menn og kvinner i alle aldre, på alle nivåer og fra hele landet. ?

Følg Stine på Instagram: @stinemoes

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden og som løpsambassadør, Stine!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -