HalvmaratonOppegårdTeam Sportsmanden

Løp halvmaraton i Nordmarka

Tradisjonsrike Nordmarka Skogsmaraton hadde i årets versjon kun halvmaraton på programmet.

Løpet var også utsatt to ganger, men sist lørdag kunne omsider hele 546 løpere stille til start ved Sognsvann, inndelt i kohorter med 25 i hver pulje. Ikke akkurat dagligdags med så mange deltakere i disse koronatider. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På startstreken var også flere lokale løpere fra Oppegård. 

Kim Andre Morton fra Sofiemyr løp den kuperte traséen på 1.41.28, til 49.plass i klasse M20-34 år. Litt eldre Jørn Thorsen fra Kolbotn var ikke langt bak på 1.42.30 til 11.plass i klasse M50-54 år. Duoen Marit Lundanes og Stine Kjønstad Moesgaard fra Team Sportsmanden var også på plass i Nordmarka. Marit tok en sterk 3.plass i klasse 50-54 år med med ny pers på 1.48.01, mens Stine brukte drøye 10 minutter lenger og endte som 11.beste kvinne i klasse 40-44 år på 1.58.27. 

På resultatlistene finner vi også Mariann Nornes (1.56.09) og Petter Haavik (1.59.52) fra Sofiemyr, Jeanette Gundersen fra Kolbotnløperne (2.08.41) og veteranene Kristian Kaltenborn og Inger Anne Pedersen fra Oppegård IL som trolig løp sammen, da begge står oppført med 2.10.05 som sluttid.

Alle resultater

SMIL: Blide damer fra Oppegård på startstreken. Mariann Nornes og Marit Lundanes (foto) fremst, Stine Moesgaard i midten og Jeanette Gundersen bak til venstre. Jørgen Nyhus (458) fra Oslo smiler også til fotografen. På forsidebildet (foto, arrangøren) er det klart til start for en annen av de mange puljene. Kristian Kaltenborn sees litt bak i rekkene (804).

– – –

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden i Oppegård Avis

Sportsmanden skriver hver uke en side i Oppegård Avis om mosjonister og eliteutøvere fra Oppegård. 
Om stort og smått fra den kondisjonerte verden, med lokale briller. 
Dette er noe av det som står på trykk i lokalavisen denne uken.

Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -