Etape BornholmEtappeløpTeam Sportsmanden

Etape Bornholm: Veteranen Øystein Mørk slutter aldri å imponere

Det fjerde av fem løp i Etape Bornholm er den såkalte Kongeetappen på 8,5 km som avsluttes med en knalltøff motbakke, der det er rene Tour de France-stemningen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Denne karen slutter aldri å imponere. Øystein Mørk i herlig driv på vei til ny 5.plass på Kongeetappen – og samme plassering sammenlagt! Pål Asbjørn Kullerud passerte Emil Jønsson og har 13.plassen både sammenlagt og på etappen og Gjermund Sørstad avanserte til 16.plass! Emil Kullerud fulgte også fint opp, selv om det gikk litt tyngre i dag.

Øystein Mørk leder klasse M45-49 år suverent og holder en knallsterk femteplass sammenlagt før siste løp, etter ny sterk etappe torsdag. Foto: Hege Kullerud

I lagkonkurransen leder Team Sportsmanden nå tilsynelatende suverent med over 20 minutter(!!!) – MEN: Ledelsen er ikke større enn at de fire tellende av seksmannslaget alle må komme seg til mål i fredagens avsluttende 10 km, ellers vil seieren glippe. Så intet er avgjort…

De fleste vi fikk snakket med på toppen i målområdet ved Hammeren fyr var godt fornøyd med innsatsen og imponert over etappen og den fantastiske Tour de France-stemningen opp siste bakken, med masse tilskuere og navn malt i asfalten!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Også Team Sportsmanden hadde fått malt navnet i asfalten av supporterne!

Anders Gløersen var igjen beste norske, da han avgjorde kampen om andreplassen bak suverene Mustafa «Musse» Mohamed med å rykke fra sin svenske konkurrent i bunnen av monsterbakken.

– I dag var jeg sliten, så jeg sparte litt på kreftene til den siste bakken, som passet meg bra, fortalte Anders Gløersen på TV 2 Bornholm senere på kvelden.

Jessica Gunnarsson holder også imponerende, og var beste norske kvinne med fjerdeplass, da Bornholms Anna Holm vant sin fjerde strake etappeseier.

Siste etappe er en rask 10 km i Rønne fredag. ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️

Det gikk litt tyngre for unge emil Kullerud i dag, og han mistet ledelsen sammenlagt i den yngste klassen etter andreplass i Kongeetappen. (Foto: Hege Kullerud)
Lett i steget. Pål Asbjørn Kullerud kjemper for sin beste sammenlagtplassering i Etape Bornholm. På Kongeetappen ble det 13.plass på etappen, og samme plassering sammenlagt. Familien har vært på Bornholm de siste 6 årene, men senior har kun fullført Etape Bornholm tre ganger pga skader, med fjorårets 14.plass som beste plassering. (Foto: Hege Kullerud)
Gjermund Sørstad med musikk på øret med en ny sterk etappe. (Foto: Hege Kullerud)
Halvor Steinsholt, Jan Billy Aas og Frode Monsen puster ut på toppen med Hammeren fyr i bakgrunnen. (Foto: Hanne Wibe)
Godt også å få ny næring med årets nyhet; egen Etape Bornholm-melk til løperne etter målgang som smaker fortreffelig! (Foto: Hanne Wibe)

Resultater

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -