Moro i trappeløp på Lillestrøm

Bedriftsidretten i Akershus arrangerte forrige torsdag et løp litt utenom det vanlige; et trappeløp opp 12 etasjer i det nye Scandic-hotellet på Lillestrøm. I alt 12 etasjer skulle forseres med start hvert 15.sekund. Og det var kvinnene som var i flertall her. Av 150 fullførende var 92 kvinner. Det utgjør hele 61 %.

Å løpe for full spiker opp 12 etasjer tar ikke veldig lang tid, men melkesyren og skyhøy puls kjentes nok for de fleste. 31 løp opp på under minuttet og aller raskest var Atle Mcadam fra Bækkelaget Sportsklubb (forsidebildet og over), som forserte trappene på lynraske 41 sekunder. Anne Cathrine Bakken fra OUS Radiumhospitalet imponerte også som raskeste kvinne på 48 sekunder – eneste under minuttet og bare 3 sekunder bak nest raskeste mann.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Men dette var nok like mye et sosialt mosjonstiltak som tiltrakk seg mange deltakere som kanskje ikke vanligvis stiller i mosjonsløp.

Daglig leder Jarle Blindheim i Akershus Bedriftsidrettskrets, som selv deltok og snek seg under minuttet med ett fattig sekund, var strålende fornøyd med arrangementet og røper at han også sysler med planer om flere spennende løp fremover, foruten gjengangerne Follotrimmen og ABIK-karusellen.

Her er noen spreke bilder hentet fra arrangørens Facebookside.

Spente før start!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God stemning og litt påfyll etterpå.

 

Foto: Fra arrangørens Facebookside. Flere bilder i eget album her.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Alle resultater


Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!