Carl Fredrik HagenJulekalenderSykling

Sportsmandens julekalender – magic moments 12

Da Carl Fredrik Hagen tok karrierens første Norgescupseier

Carl Fredrik Hagen hadde vært ung og lovende i et par år allerede og hevdet seg godt, men han fikk sitt definitive gjennombrudd i Norgeseliten da han i juli 2013 vant sitt første ritt i Norgescupen maraton terrengsykling i Molde.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Og læringskurven og utviklingen har vært bratt for Hagen, som vant Norgescupen sammenlagt da sesongen var over, en bedrift han gjentok i fjor.

NC2013-3_Molde_Hagen-Saw
MAGIC MOMENT, juli 2013: Lettere sølete etter sin første seier i Norgescupen i maraton terrengsykling. Tredjemann Greg Saw (t.v.) og Carl Fredrik Hagen kunne likevel begge smile etter rittet i Molde. Foto: Svein Hagen

Neste sesong er det imidlertid landeveissykling som gjelder, etter at Thor Hushovd og Atle Kvålsvoll har gitt 23-åringen kontrakt med Team Sparebanken Sør. I disse dager er Hagen på treningsleir på Gran Canaria med noen av sine nye lagkamerater. Selv om det rapporteres om sol og fine forhold, så ligger de ikke på latsiden der nede. Onsdag syklet Hagen og resten av gutta øyen rundt. Det vil si en distanse på 210 km med nesten 4000 høydemetere! En grei liten treningstur på 7 1/2 time.

Carl Fredrik Hagen er for øvrig en av de nominerte i Østlandets Blad sin kåring av Årets idrettsnavn i Follo i 2014. Mer om det og mulighet for å avgi din stemme her. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -