Sportsmanden

Sportsmanden feirer 2 års jubileum i ny drakt

Ny logo og ny lay-out på Sportsmanden.no

I dag kan vi feire oss selv lite grann. Det er nemlig nøyaktig 2 år siden Sportsmanden så dagens lys for andre gang den 12.12.2012. Forgjengeren, den gamle, erværdige sportsavisen med samme navn ble nemlig grunnlagt helt tilbake i 1913, men gikk inn i 1965. Men 47 år senere gjenoppstod altså Sportsmanden som nettavis med hovedfokus på kondisjonsidrett.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På disse to årene har vi lagt ut 763 saker og tatt tusenvis av bilder som forhåpentligvis har gledet våre lesere. Vi oppsummerer for tiden litt i vår julekalenderserie «Magic Moments», der vi hver dag gjenopplever litt av det vi har dekket gjennom de 24 månedene som er gått siden den spede begynnelsen.

Og her er vår nye LOGO:

original-logos_2014_Nov_4079-2142571

 

På «bursdagen» introduserer vi også vår nye logo! Vi har riktignok brukt den i noen uker allerede på vår Facebookside (følg oss der også hvis du ikke allerede gjør det) – og nå har vi i tillegg endret litt på lay-out og sidene våre her på Sportsmanden.no.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er ikke noe revolusjonerende nytt, men vi håper at du liker både de nye sidene og Sportsmandens friske logo.

Vi ønsker samtidig alle våre lesere en riktig god førjulstid ! 

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -