Etape BornholmJulekalender

Sportsmandens julekalender – magic moments 11

Spektakulære Etape Bornholm med Tour de France-stemning!

Dagens «magiske øyeblikk» i Sportsmandens alternative julekalender er fra den idylliske danske øyen Bornholm, som hvert år arrangerer et etappeløp over 5 dager – «Etape Bornholm». Etappene er meget ulike og spenner over strandløp i vannkanten, skogsløp og til et fjelløp der innspurten virkelig er stupbratt, knallhard og spektakulær. Med tilskuere tett i tett, maling i asfalten, live tv-overføring og en voldsom stemning. Og selvsagt med en egen konkurranse i konkurransen for den tøffe bakkespurten.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Kjetil-Andre-Bjerkrheim
MAGIC MOMENT, Juli 21013: Fra Konge-etappen på Bornholm, Kjetil André Bjerkrheim gir alt opp den bratte bakken i innspurten av 4.etappe. (Foto: Marie Wibe Bakker / Sportsmanden)

Best av de norske opp bakkene var unge Kjetil André Bjerkrheim, som faktisk hadde 5.beste tid av samtlige opp den 435 meter lange og knallharde avslutningsbakken med mål på toppen. Bildet sier det meste om innsatsen.

Flere norske fighting-faces kan sees her.

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -