Sportsmandens julekalender – magic moments 13

Erik Nossum historisk, løp Bergen – Oslo for ME-saken!

Dagens «luke» i julekalenderen med tilbakeblikk over Magic Moments, er fra en prestasjon langt utenom det vanlige; Ultraløper Erik Nossum, mannen som for et par år siden løp Norge på langs fra Nordkapp til Lindesnes på 43 dager, ble igjen historisk da han som den første løp distansen fra Bergen til Oslo mer eller mindre “non-stop”. Nossum holdt skjemaet sitt og kom i mål ved Oslo S sent lørdag kveld den 19.juli 2013 etter 5 dager, 13 timer og 35 minutter. Sportsmanden fikk «løpende» rapporter underveis på ferden fra vest til øst.

Cecilie_Erik_Henry
Juli 2013, et MAGISK ØYEBLIKK ved Oslo S: Erik Nossum har gjort en kjempeprestasjon og har i tillegg virkelig klart å sette et positivt søkelys på ME-saken og innsamling av midler til videre forskning på kronisk utmattelsessyndrom. Her flankeres en rørt Nossum av ultraløperne Cecilie Karlsen (som løp Trondheim – Oslo for et par år siden) og Henrik Wehder. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Gjenopplev Erik Nossum sin heroiske bragd i reportasjen Bergen-Oslo: Erik Nossum er i mål! – der det også er linker til rapporter fra alle de andre etappene, som for øvrig ikke gikk helt uten dramatikk. Blant annet ble det politiutrykning da noen engstelige naboer lurte på hvilke omstreifere det var som overnattet i et lekehus i den lokale barnehagen!

Annonse (Klikk på bildet for info)

Magic Moments – Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket.

– – –

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Annonse (Klikk på bildet for info)

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!