PåmeldingRun4lifeVeldedighet

Nyhet: Run4life-løpet 10.juli – 10.august

Velg mellom alle distanser fra 3 km til ultra

Nå kan du fra 10.juli til 10.august løpe Run4life-løpet! Her kan du velge mellom alle distansene som stod på menyen i Run4life Helgeløpene, det vil i praksis si alle vanlige distanser fra 3000m til maraton, samt 10 miles, 60-minutters og 100 minutters løp, og ultradistansene 50 km og 80 km!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Til inspirasjon for alle, til hjelp for Sportsmanden

Formålet med Run4life-løpet er å gi et sommertilbud til alle, og den frivillige startkontingenten vil gå til støtte for Sportsmandens arbeid.

Sportsmanden har som veldig mange andre følt koronakrisen på kroppen. Et svært begrenset inntektsgrunnlag har blitt enda mindre, og i motsetning til andre «arbeidsgivere» har vi heller ikke anledning til å kutte ned på lønnskostnader eller permittere folk, da Sportsmanden ikke har lønnskostnader, aldri har utbetalt lønn og heller ikke har noen andre «ansatte» enn redaktøren, som altså jobber ulønnet.

Det er ingen hemmelighet at det økonomiske fundamentet for å drive Sportsmanden er temmelig lite. Nettstedet nærmer seg 2000 publiserte reportasjer og artikler på de 7 1/2 årene vi har eksistert. Vi har forsøkt å levere interessante nyhetssaker og motiverende artikler, forhåpentligvis til glede for tusenvis av mosjonister, men vi er helt og holdent drevet av entusiasme og på egen regning.

Men vi forsøker å stå på videre, da vi fortsatt har et brennende ønske om å kunne gi mosjonister og idrettsinteresserte et tilbud om inspirerende reportasjer, bilder og mere til.

Inntektene fra Run4life-løpet vil således bli et kjærkomment bidrag til å kunne holde hjulene i gang for videre drift av nettstedet og tilhørende tjenester. Sportsmanden tilbyr blant annet enkelte løpsreiser i samarbeid med andre og Team Sportsmanden er en online løpe- og treningsgruppe for mosjonister i alle aldre og alle nivå for hele landet. Sjekk ut hjemmesiden til Team Sportsmanden også om du kanskje har lyst å bli medlem.

Sportsmandens stifter på jobb i Oslo Maraton. Foto: Bjørn Johannessen / Kondis

Startkontingent i Run4life-løpet er frivillig, se påmeldingsskjema. Man kan altså delta gratis, men da bes det om at man promoterer Sportsmanden ved å selv følge Sportsmanden på Facebook og Instagram, og invitere med venner med interesse for løping til å følge og støtte Sportsmanden.

Run4life-løpet skal først og fremst være et kortreist tilbud for litt sommermotivasjon, men også en støtte til Sportsmanden sitt arbeid.

Så meld deg gjerne på allerede i dag!

Eller når det måtte passe i løpet av konkurranseperioden som er fra 10. juli til 10.august. Du kan løpe en eller flere distanser, og så mange ganger du selv vil i perioden.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Påmelding Run4life-løpet

Resultatregistrering Run4life-løpet

Det blir ingen medalje, men vi sender et eget diplom på mail til de som har gitt et bidrag og som selv krysser av ved påmeldingen at de ønsker diplom.

Vi vil også ha noen uttrekkspremier, blant annet buffer fra Sportsmanden, Right To Play og Icebug – og kanskje får vi med noen flere bidragsytere etter hvert.

.

På jobb med fotografering på Sjusjøen.
Foto: Hanne Wibe

Vi vil også prøve å få lagt inn enkelte kortreiste løp der det er mulig å møte opp og løpe en distanse på enkelte steder den kommende måneden. Tid og sted for dette vil bli annonsert senere i Run4life Løpskarusellen sin Facebookgruppe dersom det blir aktuelt. Bli gjerne med i Facebookgruppen som er for alle de virtuelle løpene i regi av Run4life og Sportsmanden.

Run4life har i hele vår arrangert ukentlige virtuelle Helgeløp med ulike distanser hver helg. Helgeløpene tok pause etter Midtsommermaraton og -ultra siste helgen i juni.

Og den opprinnelige Løpskarusellen pågår også fortsatt. Der kan du velge mellom distansene 5km, 10km og halvmaraton. Sommerkarusellen varer ut august, mens hele Løpskarusellen varer ut november.

Aktiv eller passiv støtte

Så om du setter pris på det arbeidet som er lagt ned siden oppstarten av Sportsmanden.no høsten 2012, kan du på en enkel, aktiv og morsom måte vise det ved å delta i Run4life-løpet. Alle er velkommen!

Du kan også støtte Sportsmanden uten å delta i Run4life-løpet.
Det kan du gjøre enklest ved å vippse et lite beløp merket Støtt Sportsmanden til 9916 9563 eller på andre måter – les mer her.

Vi ønsker samtidig alle våre lesere en aktiv og god sommer!

Sportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -