RomjulsultraRun4lifeTreningUltraløp

Frode Johansen løp flest kilometer i Ultratrimmen

Run4life RomjulsUltra med Ultratrimmen pågikk i dagene fra 25. – 31.desember. Og som for Adventsløpet var det trimversjonen, der det var om å gjøre å sanke flest mulig kilometer, som fenget mest. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

25 deltakere sendte inn 124 løpeturer på til sammen 1.717,5 kilometer! 

Aller lengst løp Frode Johansen fra BFG Bergen Løpeklubb med hele 219,8 km! Det gir et dagssnitt på 31,4 km. Når Johansen i tillegg løp hele 644,4 km i Adventstrimmen – nest lengst – har bergenseren altså løpt utrolige 864,2 km i desember. Og da er dagene mellom 21. og 24. desember ikke regnet med. 

Nest lengst i Ultratrimmen løp Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund IK og Team Sportsmanden med 150,3 km. Ultraløper Skåtøy løp også tredje lengst i Adventstrimmen med sine 428,3 km. 

På tredjeplass fulgte Anna Margrethe Tråve fra Lærdal IL og Team Sportsmanden med 128,4 km i Ultratrimmen. Også hun løp langt i Adventstrimmen med 321,2 km. 

Morten Vestvik (124,7 km) og Christine Ringstad (107,1 km) loggførte også over 100 kilometer – og hele 23 klarte primærmålet på til sammen å løpe minimum en ultradistanse på 50 km i løpet av romjulen! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
3 løp RomjulsUltra 50 km

Deltakelsen på de to ultradistansene var ikke like god. Tre mann fullførte imidlertid 50 km. Knut Engmann fra Tjøme Løpeklubb og Team Sportsmanden løp raskest på 5.00.40. Frode Johansen sin tid på 5.32.03 var på sin lengste tur i romjulen på hele 56 km, og Henrik Løwe Johnsen fra Ski var tredjemann som fullførte 50 km på 5.51.26. 

På hjemmesiden til Løpskaruselen finner du alle resultatene og kan se hvem som vant de ulike premiene, samt se flere av de innsendte bildene:

Alt fra RomjulsUltra og Ultratrimmen

GLADE DELTAKERE: Bjørn Axel Bentsen og Gry Merete Braadli er glade for å ha klart målet om 50 km i løpet av romjulen. Braadli var også en av mange heldige vinnere, da hun ble trukket ut som vinner av et par Steigen løpesokker fra run4.no. På forsidebildet er det en stor gjeng fra Haugesund som løp langtur på formiddagen om nyttårsaften.
(Foto: Gry Merete Braadli)
Ny utfordring:
Bli med å sanke kilometer med løping eller langrenn i NyttårsLøftet
– du kan melde deg på og etterregistrere alle økter fra 1.januar – mange fine premier med Icebug sin toppmodell for vinterløpning – og mye mer!

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -