Sportsmandens julekalender – magic moments 14

Hardt, varmt og vakkert i Koboltgruvene Opp

Dagens tilbakeblikk i juleserien Magic Moments er fra det flotte motbakkeløpet Koboltgruvene Opp i Modum. Det var nærmest tropevarme og strålende sommervær da løpet ble arrangert i slutten av august 2013. Vant gjorde disse to blide løperne, Per Kristian Nygård, primus motor for arrangementet som altså virkelig løp på hjemmebane, men som var ubeskjeden nok til å forsvare fjorårsseieren! Og Inger Liv Bjerkreim Nilsen, som hadde en kjempesesong i fjor der seieren i Koboltgruvene Opp fulgte i kjølvannet av de større og mer meritterte konkurransene Norseman Xtreme Triathlon og Skåla Opp! Hvilken måned det var for Bjerkreim Nilsen.

På forsidebildet omkranses hun av to blad Weng som ble nummer 2 og 3. Merete og May Bente, henholdsvis søster og mor til enda mer kjente Heidi, som i dag for øvrig var i sprintfinalen og ble nummer 5 i verdenscupen i langrenn i Davos. Litt av en idrettsfamilie!

Annonse (Klikk på bildet for info)
Vinnerne_Bjerkreim-Nilsen_Nygård
MAGIC MOMENT, august 2013: To blide og stolte vinnere av Koboltgruvene Opp; Inger Liv Bjerkreim Nilsen og Per Kristian Nygård. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

 

Magic Moments – Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket.

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!