JulekalenderMotbakkeløp

Sportsmandens julekalender – magic moments 14

Hardt, varmt og vakkert i Koboltgruvene Opp

Dagens tilbakeblikk i juleserien Magic Moments er fra det flotte motbakkeløpet Koboltgruvene Opp i Modum. Det var nærmest tropevarme og strålende sommervær da løpet ble arrangert i slutten av august 2013. Vant gjorde disse to blide løperne, Per Kristian Nygård, primus motor for arrangementet som altså virkelig løp på hjemmebane, men som var ubeskjeden nok til å forsvare fjorårsseieren! Og Inger Liv Bjerkreim Nilsen, som hadde en kjempesesong i fjor der seieren i Koboltgruvene Opp fulgte i kjølvannet av de større og mer meritterte konkurransene Norseman Xtreme Triathlon og Skåla Opp! Hvilken måned det var for Bjerkreim Nilsen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På forsidebildet omkranses hun av to blad Weng som ble nummer 2 og 3. Merete og May Bente, henholdsvis søster og mor til enda mer kjente Heidi, som i dag for øvrig var i sprintfinalen og ble nummer 5 i verdenscupen i langrenn i Davos. Litt av en idrettsfamilie!

Vinnerne_Bjerkreim-Nilsen_Nygård
MAGIC MOMENT, august 2013: To blide og stolte vinnere av Koboltgruvene Opp; Inger Liv Bjerkreim Nilsen og Per Kristian Nygård. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

 

Magic Moments – Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket.

 

sportsmanden.no 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -