Sportsmandens julekalender – magic moments 15

Stemningsbilder fra Oslo Maraton

IMG_8676
MAGIC MOMENT: Kramgoda karer! Konkurrenter underveis, kompiser etterpå. Håvard Nordgård gir Vidar Nilsen en hjertelig bamseklem like etter innkomst etter nok en tøff duell og sterke løp fra begge maratonsluggerne. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Julekalenderluke nummer 15 er fra Oslo Maraton i 2013. Sportsmanden var på indre bane og tok massevis av bilder som ble lagt ut i både løpsrapporter og stemningsrapporter. Her har vi så mange gullkorn å ta av at vi tar med et par bilder fra målområdet.

IMG_8634
MAGIC MOMENTS: Dagens store overraskelse, 17-år gamle Sondre Øvre-Helland intervjues liggende like etter målgang etter sin oppsiktsvekkende 10.plass totalt. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!