Sportsmandens julekalender – magic moments 15

Stemningsbilder fra Oslo Maraton

IMG_8676
MAGIC MOMENT: Kramgoda karer! Konkurrenter underveis, kompiser etterpå. Håvard Nordgård gir Vidar Nilsen en hjertelig bamseklem like etter innkomst etter nok en tøff duell og sterke løp fra begge maratonsluggerne. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Julekalenderluke nummer 15 er fra Oslo Maraton i 2013. Sportsmanden var på indre bane og tok massevis av bilder som ble lagt ut i både løpsrapporter og stemningsrapporter. Her har vi så mange gullkorn å ta av at vi tar med et par bilder fra målområdet.

IMG_8634
MAGIC MOMENTS: Dagens store overraskelse, 17-år gamle Sondre Øvre-Helland intervjues liggende like etter målgang etter sin oppsiktsvekkende 10.plass totalt. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!