Sportsmandens julekalender – luke 21

Med 30 hoppende glade «kalenderpiker» –

Vårens vakreste eventyr – Holmenkollstafetten – begeistrer både løpere og publikum. Årets stafett var intet unntak. Og vi vet ikke helt hvem som var aller gladest – de seiersvante gulljentene fra Vidar eller sølvjentene fra Gular. Så her er bilder av begge lagene, med hele 30 hoppende glade «kalenderpiker» som pryder luke nummer 21 i Sportsmandens julekalender med tilbakeblikk og høydepunkter fra de siste 24 månedene:

SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET! Nei, dette er ikke gullvinnerne, men sølvlaget fra Bergen i Gulars drakter. HOPPENDE GLADE var de i hvert fall!
SAMSUNG CSC
MAGIC MOMENT: Og her er det jublende vinnerlaget fra SK Vidar øverst på seierspallen! (Begge bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Mange flere spreke bilder fra eliteklassene i Vårens vakreste eventyr kan sees her.

I Sportsmandens arkiv for mai 2014 finner du også 6 andre reportasjer fra Holmenkollstafetten, som trolig hadde den aller bredeste dekningen av Vårens vakreste eventyr.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!