JulekalenderLøping

Sportsmandens julekalender – luke 21

Med 30 hoppende glade «kalenderpiker» –

Vårens vakreste eventyr – Holmenkollstafetten – begeistrer både løpere og publikum. Årets stafett var intet unntak. Og vi vet ikke helt hvem som var aller gladest – de seiersvante gulljentene fra Vidar eller sølvjentene fra Gular. Så her er bilder av begge lagene, med hele 30 hoppende glade «kalenderpiker» som pryder luke nummer 21 i Sportsmandens julekalender med tilbakeblikk og høydepunkter fra de siste 24 månedene:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
ØYEBLIKKET! Nei, dette er ikke gullvinnerne, men sølvlaget fra Bergen i Gulars drakter. HOPPENDE GLADE var de i hvert fall!
SAMSUNG CSC
MAGIC MOMENT: Og her er det jublende vinnerlaget fra SK Vidar øverst på seierspallen! (Begge bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Mange flere spreke bilder fra eliteklassene i Vårens vakreste eventyr kan sees her.

I Sportsmandens arkiv for mai 2014 finner du også 6 andre reportasjer fra Holmenkollstafetten, som trolig hadde den aller bredeste dekningen av Vårens vakreste eventyr.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -