Konkurranser siste tiden…

Det har vært litt stille fra Bjørn Tore Kronen Taranger i det siste. Det vil imidlertid ikke si at bergenseren har ligget på latsiden. Ultraløperen har vært med i en rekke konkurranser, alt fra korte lokale løp til Oslo Maraton, Fanaløpet og Stolzekleiven Opp. Nå har han oppdatert bloggen sin med både referater og mange actionbilder.

Stolzen2013_gratulerer-Ludvigsen
Bjørn Tore omfavner kompisen Thorbjørn Ludvigsen etter hans fantomløp med ny rekord i Stolzekleiven Opp. (Foto: fra bloggen / Kondis.no)

Her er et utdrag fra omtalen av Stolzekleiven Opp:

– Det var som sagt magisk da Thorbjørn nærmet seg toppen med 100 meter igjen til mål… alle skreik for full hals… «gi alt nå… helt inn… du er ikke på hvilehjemmet enda mann…» 🙂 Helt fantastisk! Og i det Thorbjørn går i mål og faller rett i bakken, roper en kar ut: «Hold kjeften…» … det blir helt stille… 2 lange sekunder går, det er så stille at man kan slippe en nål i bakken og alle ville hørt landingen :-)… så bryter speakeren ut: 8.06… 8.06… ny løyperekord… tårene spruter ut på undertegnede… alle hyller og griner og applauderer av glede… Fantastisk!!! 🙂 Tusen takk for en fantastisk opplevelse Thorbjørn!!! 😀

Les mer om både dette og masse annet på bloggen til Bjørn Tore: Konkurranser siste tiden…..

Annonse (Klikk på bildet for info)

Litt mer fra Stolzen Opp på Sportsmanden også.

Bjørn-Tore-Taranger_jubler2
Bjørn Tore jubler etter Oslo Maraton, selv om han kom 1.16 bak persen sin. Enda større grunn til å juble hadde han etter Fanaløpet nylig, der det ble ny pers på halvmaraton på 1.16.26!
(Foto: Frode Monsen, sportsmanden.no)
  
sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!