Sportsmandens julekalender – magic moments 20

Spenstig og vellykket comeback –

Det var rene folkefesten under Sentrumsløpet i april i år. Og denne gangen var det knyttet ekstra stor spenning til “forretten” Sentrumssprinten, der mellomdistansestjernen Ingvill Måkestad Bovim skulle gjøre comeback etter å ha vært borte fra konkurranser i snart to år etter skader og barnefødsel. Og Måkestad Bovim skuffet ikke, hun fosset opp Karl Johansgate til klar seier.

SAMSUNG CSC
MAGIC MOMENT: Ingvild Måkestad Bowim i etterlengtet comeback på Karl johan. Farten og steget er åpenbart intakt!
SAMSUNG CSC
FULL INNSATS: Sigurd Blom Breivik fra Ull/Kisa gir alt og har nesten hele feltet bak seg. Kun vinner Håkon Mushom er foran i løypen. Begge bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no

 

Hele reportasjen Sentrumssprinten i spreke bilder kan du se her.

Helt i 100! – Her kan du også se hundre bilder fra “hovedretten”, selve Sentrumsløpet.

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

 

sportsmanden.no

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)