ArrangementFjordløpetTerrengløp

Nytt Fjordløpet Jeløya arrangeres lørdag 4.november

Fjordløpet Jeløya arrangerer et nytt løp lørdag 4.november med start kl 11:00. Som vanlig med start og mål ved Alby gård.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Fjordløpet Jeløya ble arrangert for tredje gang lørdag 9. september 2023. Tilbakemeldingen fra deltakerne var så god at arrangøren slår til med et nytt løp lørdag 4.november.

–Velkommen til et lettløpt, koselig, lavterskel 5 km terrengløp i en idyllisk runde med start og mål fra Alby gård, der det også er stor og gratis parkeringsplass. Løp med eller uten tid. Flott medalje til alle! Løypen går stort sett på grusveier og litt på turstier langs noen jorder og den vakre Kyststien på Søndre Jeløy. Etterpå kan du ta en kaffe på Alby kafé og prøve den berømte Albykringlen. Vel møtt til en fin dag på på vakre Jeløya, står det i løpsinnbydelsen.

Løypen følger den flotte Kyststien i flere kilometer.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Mens prisene generelt stiger, er startkontingenten på Fjordløpet satt ned til kr 250, eller kr 150 uten tid, inkludert medalje. Det blir også arrangert et lite barneløp i forkant av Fjordløpet.

PÅMELDING

Les reportasje med mange bilder fra Fjordløpet i 2022: Varmt og fint i Fjordløpet Jeløya

Reportasje med mange bilder fra Fjordløpet 2021: Even Løvås raskest i flotte Fjordløpet Jeløya

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

LAVTERSKEL: Christine Thoring-Strømner var jublende glad etter å ha fullført sitt aller første løp i fin stil!
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no
GOD STEMNING: Deltakerne koste seg etter fjorårets løp med fine rammer og uformell atmosfære. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Fjordløpet arrangeres av Hverdagstreneren og Sportsmanden, som ønsker små og store velkommen til en fin lørdag på idylliske Jeløya!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -