FJORDLØPET Jeløya 2021 – PÅMELDING

Fjordløpet Jeløya arrangeres for første gang lørdag 6. november 2021. Dette er et lavterskel 5 km langt terrengløp i en idyllisk runde med start og mål fra Alby gård, der det også er stor og gratis parkeringsplass. Løypen går på turstier og grusveier langs noen jorder og langs den vakre Kyststien på Søndre Jylland. Etterpå kan du ta en kaffe på Alby kafé F15 og prøve den berømte Albykringlen. Påmelding skjer via skjemaet under og er først gyldig når du har betalt startkontingenten.

Vel møtt til en fin dag på på vakre Jeløya!

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.