AdventsløpetArrangementLøpskarusellen

Run4life Desember Challenge 2021

I år som i fjor løper vi julen inn med Run4life Desember Challenge!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I årets desemberutfordring kan du som i fjor velge å samle antall kilometer i Adventstrimmen. Eller du kan delta i vårt nye Adventskalederløp der du skal løpe fra 1 til og med 24 kilometer i dagene fra 1. til 24. desember. Altså åpne en kilometerluke hver dag om du vil. Men du kan selv velge rekkefølgen, og du kan også åpne flere luker på samme dag, bare du avslutter hver økt som en kalenderluke ved å registrerer kilometertallet.

Vi gjør dette så enkelt som mulig, så alle at kan delta! Målet med begge variantene er er å få deltakerne til å svi av litt julekalorier og svette litt ekstra i juleforberedelsene – enten du vil løpe så langt du vil sammenlagt ved å samle kilometer i Adventstrimmen eller du går for å åpne alle «kilometerlukene» underveis i «julekalenderen»! Og en kort eller lang treningstur er alltid bra for psyken også – ikke minst i en kanskje stressende og hektisk førjulstid.

Skal du fullføre Adventskalenderløpet må du åpne samtlige luker, dvs loggføre alle distanser fra 1 til 24 kilometer i adventstiden. Deltar du i Adventstrimmen må du samle minst 100 kilometer i samme periode for trinn 1. Du kan selvsagt også gå, om du foretrekker det. Klarer du å tilbakelegge over 240 kilometer – eller en mil i snitt om dagen – har du klart trinn 2.

Run4life December Challenge kan kanskje hjelpe deg til å komme deg litt ekstra ut i julestresset.

UTTREKKSPREMIE OG MEDALJE: 

Alle deltakerne er med i trekningen av noen julegaver som buffer, julesjokolade i form av energibarer eller andre løperelaterte premier. Her kan det komme flere til underveis. Og de som enten klarer å åpne alle lukene i «adventskalenderen» eller nå trinn 2 i Adventstrimmen ved å sanke minimum 240 kilometer, er med i trekningen av hovedpremien; en løpesekk av ypperste kvalitet fra sveitsiske Kinetik, sponset av Sportdesign. (Forutsetter minst 20 påmeldte).

Vi har et lite restlager igjen av de store og flotte medaljene fra Adventsløpet 2020, så medaljesankere kan fritt få tilsendt en slik mot et lite tillegg på kr 75.

Enkelt og moro

PÅMELDING:

Du melder deg kjapt og enkelt på i skjemaet her.

Påmelding koster kr 200.

Du er først påmeldt når du har betalt påmeldingsavgiften på kr 200 (eventuelt kr 275 med medalje).

RESULTATREGISTRERING:

Du sender inn resultatet enten via skjemaet her.
Eller enda enklere ved bare å ta bilde av klokken eller skjermdump fra Strava eller annen treningsapp og legge det ut i Facebookgruppen til Løpskarusellen.

Så jo flere som deltar aktivt i Facebookgruppen, desto mer moro og inspirerende for alle!

Følg også med på lopskarusellen.no, i Facebookgruppen Løpskarusellen og på instagramkontoen @run4life.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Finn løpegleden alene eller sammen med andre i førjulstiden med Run4life December Challenge. 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -