LøpskarusellenRun4lifeVirtuelle løp

Invitasjon til Løpskarusellen 2021- Nå Høstkarusellen 1.aug – 30.sept.

Run4life, Løpskarusellen, 28.03.2021

For fjerde året på rad har vi gleden av å invitere alle løpere og mosjonister til en «virtuell» løpskarusell, i år med fire distanser – 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Run4life Løpskarusell og Sportsmandens Løpskarusell har vært arrangert siden 2018 og er Norges første og originale virtuelle løpskarusell, fra lenge før noen hadde hørt om korona! 

Vårt motto er: «Løp hvor du vil, når du vil!» Du kan løpe i din egen favorittløype, ta tiden selv, sende inn resultatet og delta i et sosialt løpe-fellesskap der vi inspirerer og motiverer hverandre, med over tusen medlemmer på Facebook!  

Jan Billy Aas – «kongen av virtuelle løp» – deltar ivrig i Løpskarusellen og er påmeldt også i årets karusell. 

Bli med på Løpskarusellen 2021!

Konseptet er fortsatt like enkelt: du bestemmer selv tid og sted for når og hvor du vil løpe, du tar tiden selv og dokumenterer løpet i form av f.eks Strava-fil eller lignende. Du skal bare forholde deg til et par veldig enkle og fastsatte kriterier som gjør at konkurransen blir mest mulig rettferdig. Du konkurrerer både mot deg selv og mot mange andre likesinnede. Enkelt, motiverende og moro! 

Distanser: Løpskarusellen består som før av distansene 5 km, 10 km og halvmaraton, men i år tar vi også med den klassiske maratondistansen! 

Du kan løpe så mange ganger du selv ønsker i konkurranseperioden og det er helt opp til deg om du bare deltar på en av distansene, eller om du vil være med på alle. 

(Artikkelen fortsetter under annonsen)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.

Selveste Vera Nystad, verdensrekordholder på maraton i klasse K75, var en flittig deltaker i Løpskarusellen i fjor og er allerede påmeldt i år også.
–Jeg er så glad for at jeg fant dette, sa den spreke 75-åringen!
😀 

Løpskarusellen med sesongkaruseller

Vi vil også i år operere med egne resultatlister per distanse for henholdsvis Løpskarusellen vår, Løpskarusellen sommer og Løpskarusellen høst, men vi korter litt ned på totalperioden.

Run4Life Løpskarusellen 2021 – fra 1.april – 30.september 

Løpskarusellen Vår – fra 1.april – 31.mai 
Løpskarusellen Sommer – fra 1.juni – 31.juli 
Løpskarusellen Høst – fra 1.august – 30.september

Heiekultur i Facebookgruppen Løpskarusellen

Du kan følge med på resultatlister her på Lopskarusellen.no og det blir omfattende dekning av Løpskarusellen på Sportsmanden.no.

Men først og fremst er det stor og positiv aktivitet i vår egen Facebookgruppe Løpskarusellen, der deltakerne daglig legger ut innlegg og bilder fra egne løp. Der legges det også ut status og løpende sekunderingslister underveis i Løpskarusellen, og ikke minst; vi motiverer og inspirerer hverandre hele tiden.Jo flere som deltar og er aktive der, desto mer moro og motiverende blir det for alle! 

BEGEISTRET: Øyvind Kvernen og Marianne Sandvik er klar til start for et av våre virtuelle løp i fjor.
Øyvind Kvernen, som driver Hverdagstreneren, er allerede påmeldt også i 2021. 
(Foto: Frode Monsen)

Påmelding Løpskarusellen 2021

Både påmeldingsskjema og resultatrapporteringsskjema finner du her:

Påmelding

Innsending av resultat 

Du finner også all informasjon og resultater fra samtlige av de virtuelle løpene til Run4life og Sportsmanden på Løpskarusellen sin hjemmeside.

Priser og premier

Hele Run4life Løpskarusellen 2021: Kr 550,-  NÅ NEDSATT TIL KR 500 fra 1.juni!

Løp så mange 5km, 10km, halvmaraton og/eller maraton du vil i hele perioden fra 1. april – 30. september.

Sesongkaruseller
Løpskarusellen vår: Løp så mange 5km, 10km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1.april – 31.mai for kr 350,-
Løpskarusellen sommer: Løp så mange 5km, 10km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1.juni – 31.juli for kr 350,-
Løpskarusellen høstkarusellen: Løp så mange 5km, 10km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1.august – 30.september for kr 350,-

Betaling: Vipps til nr 9916 9563 – eller overføre til konto 1204.54.99802

Medaljer og trøyer

Fullfører du minimum 3 av de 4 distansene i Løpskarusellen kan du kjøpe Løpskarusellens medalje for kr 200, fritt tilsendt. Deltakerne får også tilbud om å kjøpe Løpskarusellens egen t-skjorte. detaljer og nærmere info om dette kommer vi tilbake til.

Premier

Det blir fine uttrekkspremier underveis. Vi kommer nærmere tilbake til dette senere og håper også å få et samarbeid med noen produktsponsorer her, slik vi gjorde i Adventsløpet før jul.

Du kan bestille ny og fin medalje hvis du fullfører Løpskarusellen. 

Kriterier:

  • Løpet må dokumenteres ved innsendelse av resultatskjema med link til gps-fil fra løps-apper som Strava, Garmin, Polar etc, eller ved å sende bilde av klokken med distanse og tid. 
  • Loggført distanse på gps må være minimum 5,0 km, 10,0 km eller 21,098 km eller 42,195 km og netto fall i løypeprofilen må ikke være mer enn henholdsvis 10 meter, 20 meter eller 30 meter hvis det ikke er en rundløype eller frem-og-tilbake løype. Dette er litt mer enn tillatt som godkjente perser i ordinære løp, der grensen er 1 promille. Vi er ikke fullt så strenge, men vil ha mest mulig like forhold, selv om løypene og forholdene jo uansett ikke kan bli helt identiske i et sånt konsept.
  • Du må altså passere «målstreken», men det gjøres ingen tidsjustering for løpte meter utover de gjeldende distansene. Det gjelder altså å være snar på stoppknappen, men ikke stoppe klokken før målstreken for full distanse er nådd! 
  • Du må starte klokken når du starter løpet, og stoppe tiden når «målstreken» er passert. En «innebygd» 5 km som mellomtid fra f.eks kilometer nummer 3 til og med kilometer nummer 7 på en gps-registrering vil altså ikke godkjennes som en 5 km i Løpskarusellen.
  • Man kan ikke sende inn resultater fra ordinære løp som tellende løp i Løpskarusellen. 

Ingen lisens og eget ansvar
For ordens skyld: Du betaler ingen lisens for å delta i Løpskarusellen, og alle deltar på eget ansvar. 

Eksempel: Du tar selv tiden og dokumenterer. Husk at gjeldende distanse MÅ passeres før klokken stopper, og det gjøres ingen justering av registert tid.

Om våre virtuelle løp: 

I tillegg til Løpskarusellen, arrangerer Run4life også flere andre virtuelle løp, som  HelgeløpetJuleløpene og Påskeløpene

FØLG SMITTEVERNREGLENE!

OBS: Vi presiserer at for alle våre virtuelle løp må alle følge myndighetenes til enhver tid gjeldende krav og anbefalinger som å ta hensyn til andre, holde avstand og ikke løpe sammen med andre.

Du kan ha mye moro med Run4life Løpskarusellen 2021. Bli med da vel!

Historikk

Oppsummering av Løpskarusellen 2020

Se hvordan det gikk da Løpskarusellen ble avgjort på siste dag i 2019.

Se hvem som vant Sportsmandens Løpskarusell sammenlagt og på de tre distansene i 2018.

Alle resultater fra våre virtuelle løp

Reportasjer fra Løpskarusellen på Sportsmanden

«Årets utøvere» i Løpskarusellen i 2018, Silje Christiansen og  Vidar Ellefsen.

Om virtuelle løp

Et virtuelt løp løpes på egenhånd, hvor du selv vil og når du selv ønsker innenfor et gitt tidsrom. Du tar selv tiden og sender inn resultatet til arrangøren, f.eks i form av en Stravafil.

Historikk:
Sportsmanden og Run4life har arrangert virtuelle løpskonkurranser i tre år før koronakrisen inntraff og «alle» andre plutselig skulle gjøre det samme. 
Tidligere virtuelle løp på Sportsmanden

Sportsmanden.no
(Oppdatert 25.04.2021)

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -