ProduktinnholdUtstyrXtep løpesko

Xtep Nordic har lansert egen nettbutikk

Løpesko fra Xtep har virkelig begynt å bli kjent i løpsmiljøet i Norge. Nå etablerer distributøren Xtep Nordic sin egen nettbutikk, som ble lansert tirsdag 8.8 kl 08.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Velkommen til Xtep Nordic sin nye nettbutikk! Xtep Nordic tok skomerket Xtep til Norge. Vi distribuerer skoene og har nå også egen nettbutikk, med det beste utvalget og den beste kunnskapen om Xtep sine løpesko i Norge. Du er hjertelig velkommen til å bli med oss videre på ferden, lyder velkomsthilsenen i nettbutikken, som du finner på xtep.no

Xtep har kun vært i Norge i drøye halvannet år, men stadig flere løpere bruker og skryter av skoene, som særlig er anerkjent for sin gode løpsfølelse, behagelige lest, særdeles gode grep også på glatt føre, og ikke minst som svært slitesterke sko.

Produsenten har nå en ny modell som bare kalles Xtep 2000km. Det sier jo sitt.

Av løpere som bruker Xtep er flere av Norges aller beste ultraløpere. Therese Falk har lenge sverget til Xtep, og under NM i 24-timersløp i Hell i juni ble det både sølv (Ida Slorafoss), bronse (Else Overvik) og fjerdeplass (Tone Marie Klevan) i kvinnenes konkurranse med tre ulike Xtep-modeller.

I tillegg ble det femteplass til Magnus Thorud i mennenes NM.

Også NM-vinnerne Anette Velde Sande og Bjørn Tore Taranger bruker Xtep mye på trening, og Velde Sande postet blant annet dette på Instagram forleden:
.
.
.
.
.
.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Siste tilskudd på «Xtep-stammen» er en av Norges aller beste triatleter, Casper Stornes, som nylig er begynt å bruke Xtep som sine foretrukne konkurransesko.

Jeg har vært ekstremt fornøyd med skoene! Merket første gang jeg brukte de at de hadde en syk popp i frasparket og en veldig naturlig løpsfølelse i skoen! Heller ingen hotspots eller noen tegn til gnagsår i skoen. Noe jeg har slitt en del med tidligere, men her får jeg ikke noe gnagsår. Hvordan hælen på karbonplaten er formet, gjør også at jeg får mindre fatigue i ankel/legg. Vil si at denne skoen er på høyde med Alphafly/Vaporfly som har vært en «go to» sko de siste årene! Jeg kommer til å bruke skoen nå i OL-test event om to og en halv ukes tid, fortalte Casper Stornes for et par dager siden.

Casper Stornes (fremst) er meget godt fornøyd etter at han nylig begynte å bruke Xtep.
Foto: Mikael Iden

Casper Stornes i aksjon i lagkonkurransen da Norge fikk bronse under WTCS MTR i Sunderland 30. juli.
Foto: Petko Beier / World Triathlon, fra Casper Stones sin Instagramkonto.


Les også: Casper Stornes og Norge skrev triatlonhistorie!

Xtep har allerede et meget godt fotfeste i Bergen, der Drevelin Aktiv med butikksjef Kirsten Marathon Melkevik har solgt skoene siden senhøstes 2021 og vært meget begeistret for Xtep hele tiden. Torshov Sport i Oslo tok også inn skoene i fjor, men har et svært begrenset utvalg. Xtep Nordic håper også å få skoene inn i flere butikker med det første.

– Endelig blir det enklere å bestille sko fra oss i Xtep Nordic når vi nå åpner nettbutikk på Xtep.no. Men fortsett gjerne å sende oss DM og e-post med forespørsler også, forteller Tom Erik Aasen i Xtep Nordic.

GJENNOMBRUDD: Sebastian Conrad Håkansson fikk nok mange til å sperre øynene opp da han i fjor vår smadret den gjeldende Norgesrekorden på 100 km med Xtep 160X Pro.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no
FAN: Therese Falk har brukt Xtep i lang tid. Foto: Bjørn Hytjanstorp
Team XTEP: Ida Slorafoss, Magnus Thorud og Anna Simonsen-Søndenå, sterk trio av ultraløpere som er ambassadører for Xtep. Ida Slorafoss satt ny kjempepers da hun kvalifiserte seg for VM for Norge på 24-timers på Taiwan i desember, etter å ha tilbakelagt litt over 226 km med Xtep 160X 3.0 Pro under NM i juni.

Vi gjør oppmerksom på at Sportsmandens redaktør er medeier i Xtep Nordic.

Xtep Nordic sin nettbutikk

.

Hjemmeside Xtep.no

.
Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -