Casper Stornes og Norge skrev triatlonhistorie

Som første nasjon tapetserte lille Norge seierspallen i World Triathlon Series

I dag ble det skrevet både norsk og internasjonal triatlonhistorie på Bermuda. Aldri før har en nasjon tatt alle tre pallplassene siden World Triathlon Series – triatletenes øverste divisjon – startet opp i 2009. Så klarer lille Norge det med de tre bergenske musketerene Casper Stornes, Kristian Blummenfelt og Gustav Iden!

-En helt utrolig idrettsprestasjon uansett idrett! Kan nesten ikke tro det som skjedde i dag! Det har aldri skjedd før at 3 menn fra samme nasjon har stått på samme WTS pall siden WTS startet i 2009! Også er det lille Norge som blir det første landet. Det er helt rått å få være en del av det Norske Triatlonlandslaget! skriver Morten Hansen på Facebook.

Yngstemann i konkurransen Casper Stornes stakk fra feltet på sykkeletappen og holdt unna helt til mål og vant med 21 sekunder til den mest profilerte norske utøveren Kristian Blummenfelt, med Gustav Iden like bak. De tre bergenserne er født i 1997, 1996 og 1994, så dette lover særdeles godt for fremtiden for norsk triatlon, som nå virkelig seiler i medvind om dagen!

World Triathlon Series har såkalt olympisk distanse, med 1500m svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Hjemmefavoritten Flora Duffy vant kvinnenes konkurranse foran et ellevilt publikum.

Disse bildene sier mer enn tusen ord!
Bildene er fra Facebooksiden til Casper Stornes, fotografert av Viviane’s Logbooklet:


 

Sportsmanden.no

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Casper Stornes og Norge skrev triatlonhistorie

  • 29/04/2018 kl 06:40
    Permalink

    En helt utrolig prestasjon! Håper media gir det den oppmerksomhet den fortjener!

Kommentarfeltet er stengt