– Som et langt dårlig eventyr…

Dramatisk væromslag og tøffe forhold i Ironman Florida også

Det var ikke bare i New York Marathon at det blåste og var vanskelige forhold i helgen. Litt lenger sør ble Ironman Florida arrangert under minst like krevende forhold, selv om det ikke akkurat så slik ut dagen før dagen (forsidebildet).

– Ute blåste det katter og hunder, temperaturen viste knapt 4 grader – i Florida! Effektiv temperatur føltes som mange minus.. Jeg tok på meg alt jeg hadde av klær, kastet i meg kakaokopp nr 2 på vei ut i bilen kl 0415 etter endt frokost. Ironman Florida 2014 skulle avslutte en litt «humpete» sesong, skriver Kristin Lie på bloggen sin.

Like før start ble svømmingen avlyst, av sikkerhetsårsaker. Da var Kristin Lie så kald at hun desperat prøvde å tine seg opp inne på et toalett. Før hun polstret seg etter alle kunstens regler før sykkeletappen. Men også der skulle det bli dramatikk, etter en veldig lovende start.

n time senere følte jeg meg ikke særlig varmere, men hadde polstert meg med plast på lårene og på brystet – i tillegg til sykkeltrøye og vindvest – løse ermer og løse knær, lange sokker og «hårbånd» under hjelmen – samt doble hansker.
KLAR FOR SYKLINGEN: -En time senere følte jeg meg ikke særlig varmere, men hadde polstert meg med plast på lårene og på brystet – i tillegg til sykkeltrøye og vindvest – løse ermer og løse knær, lange sokker og «hårbånd» under hjelmen – samt doble hansker.

– Etter en drøy time hadde jeg passert 2 herreproffer (!) og 3 (?) jenter. Det gikk ikke spesielt fort, men jeg visste i allefall at jeg ikke lå sist. Nå har jeg i ettertid fått vite at allerde etter 14 miles lå jeg på 2.plass :). Tidligere i uka hadde jeg snittet 41 km/t, samme strekket jeg nå lå på knapt 30. Likevel var jeg ved godt mot, sang gladsangene mine og tenkte på å slappe av i overkroppen.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Dessverre endte det igjen med punktering for uheldige Kristin, som har hatt mye «stang ut» i årets sesong.

20141029_175505
LITT AV ET VÆROMSLAG! Dagen før konkurransen så det slik ut i Florida, med 13-14 gader. «I går var det såpass varmt i havet at våtdrakt neppe hadde vært tillatt. Grensen er 24.5 C. Time will show», skrev Kristin på bloggen dagen før dagen…. (Foto: Kristin Lie)

 

Hele historien om de særdeles tøffe forholdene i Florida kan du lese på bloggen hennes her.

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!