Triatlon

Tri-kalender og ny generalsekretær

Litt mer triathlon-nytt

Kari Uglem (44) er av Styret i Norges Triathlonforbund ansatt som ny Generalsekretær. Kari erstatter Dag Oliver, som slutter etter 3 år i stillingen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kari har en veldig bred bakgrunn fra idrett. Hun er tidligere landslagsutøver både i friidrett og langrenn. Hun har vært leder for Strindheim Ski og har sittet ti år i styret i Norges Skiforbund, i tillegg til en rekke andre verv. Kari har også mye ledererfaring fra privat næringsliv.

10377019_866585610042498_2715618698976157193_n
Kari Uglem starter for fullt i jobben som ny generalsekretær fra nyttår. Hun har en allsidig bakgrunn fra idrett og næringslivet og er bl.a grunder og leder av How2, som tilbyr kurs i bl.a. løping, sykling og nettopp triathlon. Foto: Triathlon.no / Odd G. Nordengen

– Vi er svært glade for at Kari begynner hos oss, sier Arild Mjøs Andersen, President i Norges Triathlonforbund. – Triatlon har hatt en kraftig vekst de siste årene, med en stor økning i antall klubber, utøvere og konkurranser. Vi tror at Kari vil tilføre oss mye, ikke minst siden hun har jobbet så bredt, med alt fra rekruttering av barn og unge på den ene siden til toppidrett på den andre siden.

Styret ønsker også å takke Dag Oliver for innsatsen de siste årene. – Dag har gjort en fabelaktig jobb for norsk triatlon i rollen som generalsekretær, sier Mjøs Andersen. – Dag vil heldigvis fortsette i miljøet, primært som daglig leder for Norseman og som teknisk delegat/dommer på internasjonale konkurranser.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kari vil tiltre i en mindre stillingsbrøk i midten av november med gradvis opptrapping til full stilling etter nyttår.

Det er triathlon.no som melder dette på sin hjemmeside.

Aktivitetskalender med stadig nye utfordringer

Der finner du også en kalender med kommende aktiviteter for høsten, vinteren og neste års konkurranser, med bl.a. Hove Tri 13.juni, Hvaler Tri 20-21.juni, Østfold Triathlon 28.juni og Haugesund triatlon 30.august, for å nevne noen.

– Det dukker opp nye godbiter på 2015 kalenderen nesten daglig. Sjekk ut http://triathlon.no/kalender/list/ for å finne ditt mål for neste sesong, skriver forbundet på sin facebookside.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -