Annonsebasert innholdUtstyr

Satte fyr på basehopper i stuntfilm!

Devold presenterer den ultimate undertøystesten: Satte fyr på basehopper!

Hva er den ultimate testen for å bevise at flammehemmende undertøy fungerer selv under de mest ekstreme forhold? Jo, ved å sette fyr på en basehopper før han stuper utfor 1200 meter fritt fall. Devold lanserer i disse dager deres spektakulære stuntfilm “The Devold Protection Challenge”.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Devold-1
Foto: Cathrine Klem

Helsetkopen, Nordvestlandet: Musikken illustrerer spenningen før stuntmann Tom Erik Heiman skal til å utføre et av de mest spektakulære basehoppene som noensinne har blitt utført.

Ja, dette er stuntvertising på sitt beste!

“Det som bekymrer meg mest er pilotskjermen (som åpner fallskjermen). Hvis pilotskjermen blir brent, vil den kanskje ikke fungere”, sier stuntmann Tom Erik Heiman før han skal til å hive seg utfor Helsetkopen, 1200 meter i fritt fall, omsluttet av flammer.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Devold-2
Foto: Cathrine Klem

Er ikke det å legge til flammer til en aktivitet som er forbundet med svært høy risiko i utgangspunktet, både dumdristig og unødvendig? I følge Devold er det nettopp i situasjoner der liv og helse står på spill at produktene deres kan utgjøre en forskjell.

“Denne filmen beviser at Devold Protection-produktene takler de absolutt tøffeste utfordringene. Vi satte produktene våre i en situasjon der de måtte fungere, men det var vi også helt sikre på at de ville gjøre”, sier Trond Sleipnes, Marketing Director i Devold of Norway AS.

Devold-3
Foto: Hugo Hagemann Føsker

“Gjennom The Devold Protection Challenge ønsket vi å sette fokus på nettopp dette. Vi ønsket å teste produktene og egenskapene i en setting der det ikke er rom for feil, der stressnivået er høyt, og aktøren må ha fullt fokus på oppgaven som skal gjøres”, sier Sleipnes.

Det norske merket er kanskje mest kjent for sine ullprodukter for aktivt friluftsliv, men selskapet har siden 1969 også utviklet undertøy og mellombekledning som beskytter mot kulde, varme, flammer, statisk spenning eller metallsprut. Devold var også de første i Europa som fikk EU-godkjenning på flammehemmende undertøy.

Se ‘The Devold Protection Challenge’ her:

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -