RomjulsultraSportsmandens JubileumsløpUltraløpVirtuelle løp

Julemotivasjon – Avslutt året med RomjulsUltra eller RomjulsTrimmen – løping eller langrenn

Sportsmandens markering av 10-års jubileet fortsetter, og vi inviterer deg til litt ekstra romjulsmotivasjon i år også.

I dagene 25.desember til og med søndag 1.januar kan du delta i RomjulsUltra, et virtuelt ultraløp på 50 km. Er du ikke ultraløper, kan du velge UltraTrimmen og samle opp til sammen minst 50 km, og det blir også en uformell konkurranse om å samle flest kilometer her. Foretrekker du å gå på ski, kan du velge 50 km langrenn, eller samle kilometer der også.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det viktigste er å motivere litt ekstra og kanskje gi deg et lite puff til enten å komme deg ut og trene litt i romjulen, det være seg med joggesko eller langrennsski, eller kanskje teste dine egne grenser litt ved å fullføre en ultradistanse.

Ultraløper Magnus Thorud har nye mål i sikte. Han er en av initiativtakerne til Captare 12 timers (og 6-timers), som arrangeres for første gang her på Sofiemyr stadion 15.april 2023. Her og på forsidebilde tester Magnus både banen på vinterføre og løpesko fra Xtep, som vil være samarbeidspartner for løpet. Kanskje vil Thorud også teste formen i RomjulsUltra?
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Motivasjon og premier

Det er jo jul, så vi må selvsagt ha noen premier. Du kan vinne «julestrømper» i form av gode løpesokker fra Sign og Sportsmanden-sokker fra samme merke. God kvalitet! Alle deltakerne får også kr 100 i rabatt ved innmelding i Team Sportsmanden innen utløpet av konkurranseperioden. Der vil du først og fremst være med i et «fargerikt» fellesskap på tvers av alder, nivå, kjønn eller hvor du bor – men deltakerne får også nyte godt av regelmessige spesialtilbud som rabatterte og i noen tilfeller gratis start i mosjonsløp, spesialtilbud på fantastiske karbonsko fra Xtep og selvsagt tilbud om å kjøpe eget treningstøy / teamtøy fra SportDesign.

UltraTrimmen ble arrangert også for to år siden, der Frode Johansen fra BFG Bergen Løpeklubb løp lengst med nesten 220 kilometer, tilsvarende et snitt på over 31 kilometer per dag! Kun tre fullførte selve RomjulsUltra, så vi håper på litt flere deltakere i år. Og i år kan du altså velge 50 km på ski, som nok er langt mer overkommelig for de fleste.

Les også hvordan det gikk i Adventstrimmen i 2020.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi har noen medaljer igjen fra tilsvarende arrangement i 2020, så om du fullfører 50 km med joggesko eller ski og ønsker en stor og fin medalje, er det mulig å bestille den i samme skjema som du rapporterer resultatet i.

Bli med på RomjulsUltra og løp av deg noen av alle julekaloriene! 😂

Påmelding og rapportering

Du melder deg på RumjulsUltra her:

Påmelding RomjulsUltra og UltraTrimmen

Resultater kan rapporteres i linken under:

Resultatrapportring RomjulsUltra og UltraTrimmen

Legg gjerne ut bilde i Facebookgruppen Løpskarusellen også.
Deltakerne i UltraTrimmen legger ut dagens distanse i Facebookgruppen, og sender kun inn ett resultatskjema til slutt med samlet antall kilometer.

.
Her kan du lese om og bli inspirert av et tidligere flott romjulsultraløp:

ChampagneUltra flott avslutning på løpsåret

Les også om Sportsmandens 10-års jubileum:

Sportsmanden har rundet 10 år

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -