LøpingUltraløp

Påmeldingen til Rallarvegsløpet er åpnet

Kun 100 plasser kan fylles fort opp

Det to dagers lange Rallarvegsløpet arrangeres i sommer for 12.gang. Påmeldingen åpnet i dag kl 10, og allerede i skrivende stund etter halvannen time, er 30 av de 100 reserverte plassene booket. Så her kan det fylles fort opp.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Rallarvegsløpet2013_Ringom_Hefte_Johansen_FotoGilberg
Espen Ringom (27), Stein Kjetil Hefte (93) og Frode Johansen i fint driv opp Flåmsdalen i Rallarvegsløpet 2013. (Foto: Runar Gilberg)

For de som ikke er kjent med dette løpet, sakser vi litt info fra løpets nye hjemmeside, der du også kan melde deg på:

TODAGERS FJELLØP: FLÅM – FINSE – HAUGASTØL

Rallarvegsløpet 2014 arrangeres lørdag den 19. juli og søndag den 20. juli. Løpet går tilbake til grunnkonseptet med overnatting på Finse fra fredag til søndag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Rallarvegsløpet er et todagers ultraløp som går fra Flåm til Haugastøl med innlagt overnatting på Finse. Distansen er 54 km lørdag og 27 km søndag. Løypa følger den idylliske Rallarveien, fra havnivå og opp til 1343 moh for så å gå slakt nedover til 988 moh. Ned til start får deltakerne en flott reise med Flåmsbana, verdens kanskje mest spektakulære jernbanestrekning.

Sjøl om turen og opplevelsen står sentralt, vil det hele legges opp som konkurranse. Klokka vil tikke mens det løpes begge dager, og den som har best tid sammenlagt, vinner.

Spektakulær løype

IMG_0651
Fra traséen i Rallervegsløpet. Foto: Frode Monsen
IMG_0658
Fra traséen i Rallarvegsløpet. Foto: Frode Monsen
IMG_0666
Fra traséen i Rallvegsløpet. Foto: Frode Monsen

Du kan lese fyldig reportasje og se mange flere bilder fra traséen i Rallarvegsløpet i disse to innleggene på SportsBloggen:

Rallarvegsløpet 2012

Billedserie fra Rallarvegsløpet

Se også reportasje på Sportsmanden etter fjorårets løp, som John Henry Strupstad og Gloria Vinstedt vant: Kjempeløp og rekorder i Rallavegsløpet 

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -