Marthe K. Myhre overlykkelig for VM-plass

Løper VM i halvmaraton i København på lørdag

Det har enda ikke helt helt gått opp for Marthe Katrine Myhre at hun i forrige uke ble tatt ut som en av tre damer som skal representere Norge i VM i halvmaraton i København på lørdag. Men det skal hun altså, og hun er i godt selskap, med Karoline Bjerkeli Grøvdal og Veronika Blom som de to andre norske deltakerne på damesiden.

Myhre_Blom_8km
Marthe Katrine Myhre med Veronika Blom i rygg under Oslo halvmaraton i høst. I mål var Blom nummer to og Myhre på tredjeplass. Vinneren Annie Bersagel er amerikansk statsborger. Vår suverent beste dameløper de siste årene, Karoline Bjerkeli Grøvdal, er tredje norske dame som løper for Norge i København på lørdag. (Foto: Frode Monsen)

– Det var veldig overraskende. Jeg hadde ingen anelse om at jeg ble tatt ut, forteller Marthe Katrine Myhre til Sportsmanden. Hun løp jo maraton i Sevilla så sent som 23.april, og viste kjempeform med pers og tredjeplass totalt. VM i halvmaraton kommer tett på maratonløpet, men Myhre velger å vinkle det positivt:

– Er nok litt for tett på, men føler meg bra og hardøktene har gått fint. Mye avhenger nok av dagsformen såpass tett på. Men jeg bruker å restituere fort og siden jeg ikke var spesielt sliten etter 2.40 løpet i Sevilla, tror jeg det er en fordel.

På bloggen sin uttrykker hun ellers stor glede og stolthet over å kunne representere Norge i et VM. Mange år med målbevisst trening, men også med mye motgang, har til slutt gitt resultater:

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

– År med motgang og harde smeller er nå snudd til VM-deltakelse i løping for Norge. Mange motbakker er gått, men jeg og de rundt meg har hele tida hatt trua på at de målene jeg har satt meg er mulige å nå. 12-13 treningsøkter i uka gjennom flere år har gitt resultater. Hver dag med klare arbeidsoppgaver, drømmer og prioriteringer. Så til alle dere der ute som sliter litt og føler at ting er litt tøft. Gi aldri opp!

Resten av innlegget hennes; “VM-UKE!”,  kan du lese her.

Tre menn skal også forsvare Norges ære i København på lørdag; Urige Buta, Haugesund,
Øystein Sylta, SK Vidar og Asbjørn Ellefsen Persen, IK Tjalve.
Løpet sendes for øvrig på NRK!

 

sportsmanden.no 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Marthe K. Myhre overlykkelig for VM-plass

Kommentarfeltet er stengt