Pers og pallen med 3 stopp i Sevilla Maraton

Men Marthe Myhre var skuffet som ikke klarte EM-kravet

Marthe Katrine Myhre jakter på EM-kravet på maraton. Da må hun etter sigende ned på 2.38. Men med ny fin pers på 2.40.00 og en sterk tredjeplass i Sevilla Marathon, der hun avsluttet raskest av alle damene på den siste milen, bør kanskje Friidrettsforbundet gi henne klarsignal. Maraton er ikke en distanse man kan løpe en rekke ganger for å kvalifisere seg, i så fall har man ikke noe krutt igjen når det virkelig gjelder, nemlig i EM i august.

Sevilla-Marathon-damepall
Marthe Katrine Myhre tok en flott 3.plass i Sevilla Marathon. (Foto: fra bloggen)

– Ved passering av målstreken gav jeg blaffen i at klokka viste 2.40.00 og ikke 2.39.59. Det betød ingenting. Jeg var bare skikkelig skuffa, skuffa over å ha rota bort den beste muligheten jeg noen gang har hatt til å ta EM-kravet på 2.38. Det kom noen tårer etter målpassering. Men jeg får bare bruke det som inspirasjon. Det kravet har jeg lyst til å klare. Derfor blir en ny maraton antakelig i slutten av april eller starten av mai. Så det er bare å brette opp ermene og gjøre jobben, skriver Marthe på sitt ferske blogginnlegg.

Hele opplevelsen, og hvor mye hun tapte på mageproblemene, kan du lese i denne rapporten om Maratón de Sevilla.

Fjorårets norgesmester John Henry Strupstad perset også i Sevilla, etter et solid løp. Etterpå la han følgende korte anbefaling på Facebook:

Annonse (Klikk på bildet for info)

– 2.28.07 i Sevilla. Pers er pers, god stemning, fine forhold og alle er happy. Noen som vil løpe maraton i februar, så er Sevilla svaret!

Vant gjorde Cosmas Kiplimo Lagat på 2.08.33 og Pamela Rotich på 2.35.43, begge fra Kenya.

Hjemmeside

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

3 thoughts on “Pers og pallen med 3 stopp i Sevilla Maraton

Kommentarfeltet er stengt