LederSportsmanden

Sportsmanden har rundet 10 år

Mandag 12. desember var det akkurat 10 år siden nettsiden Sportsmanden ble lansert, nærmere bestemt på datoen 12.12.2012, klokken 12. Få hadde kanskje trodd at vi skulle bestå 10 år senere, men Sportsmanden lever fortsatt. Om ikke nødvendigvis i beste velgående, og med noen «nær-døden»-opplevelser underveis, så holder vi fortsatt hodet over vannet og står på videre!

I disse 10 årene er det skrevet 2117 artikler på nettsiden. 46 sider er laget. Tusenvis av bilder er lagt ut. Over 5400 følger Sportsmanden på Facebook. Vi har en egen gruppe på Facebook, Sportsmanden Sportsforum, samt søstergruppen Løpskarusellen der vi i disse dager har Sportsmandens Julekalenderløp gående. Og vi har selvsagt også en instagramside for @sportsmanden.no, i tillegg til redaktørens egen instaprofil @sportsmand1.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Sportsmanden anno 1948

Vi har arrangert turer til Berlin Marathon og Skåbu Fjellmaraton. Sportsmanden var først ute med virtuelle løp allerede før pandemien kom. Og sist, men ikke minst; vi har hatt stor suksess og mye glede med vårt eget lag, Team Sportsmanden, med samme profil som nettsiden. Nemlig at hensikten er å engasjere og inspirere løpere og mosjonister, vanlige kvinner og menn i alle aldre, uavhengig av nivå og hvor i landet du bor. Intensjonen er å skape treningsglede og løpeglede i praksis, gjennom et fellesskap med inspirasjon og motivasjon både i sosiale medier og selvsagt i vår virkelige verden.

Om Sportsmanden har vært en suksess, får nesten andre bedømme. Spør noen oss, så avhenger det helt av hvilken dimensjon man tenker på. Vi har i hvert fall hatt mye glede av å skrive, fotografere og legge ut kondisjonsrelatert stoff med hovedfokus på løping – og på mosjonister, mer enn på eliten. Og vi har truffet utrolig mange hyggelige folk på løp rundt omkring i det ganske land, og fått mange nye inspirerende bekjentskaper og gode venner som vi aldri hadde fått uten Sportsmanden. Så får tiden vise om det blir 10 år til.

Tusen takk for følge i disse årene. Og en spesiell takk til alle som har bidratt eller heiet underveis! 😍

Sportsmanden ønsker også alle en fin førjulstid! Husk å ikke stresse for mye. Vil du ha litt mosjon og motivasjon i adventstiden, og kanskje samtidig inspirere andre, så kan du fortsatt være med både på Sportsmandens Julekalenderløp eller Sportsmandens virtuelle Jubileumsløp.

Og er du ikke ferdig med julegavene enda, kan du gjerne bestille både hudpleie- og skjønnhetsprodukter, eller naturlig sportsernæring (fin julegave til deg selv) fra Sportsmanden sin «egen» nye nettbutikk i det anerkjente helse- og velværeselskapet Synergy. Produktutvalget finner du her.

Ha en fortsatt flott adventstid og takk for 10 fine år! 🤩

Frode Monsen
stifter og redaktør

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -