AdventsløpetLøpskarusellenRun4life

Kjempeinnsats i Run4life Adventstrimmen

Mesterkokken Odd Ivar Solvold løp 744 km på 20 dager – Kirsti Johnsen Skåtøy 102 km på en dag! 

Run4life Adventsløpet er i mål. Fra 1. desember og til om med 20.desember – fjerde søndag i advent – ble det sendt inn over 600 resultater fra 52 deltakere og det ble løpt nesten 8.800 kilometer til sammen. Mest blest ble det om Adventstrimmen, der det var om å gjøre å sanke flest mulig kilometer i perioden. 

Mesterkokken Odd Ivar Solvold kan tydeligvis mer enn å lage god mat! 51-åringen fra Sandefjord og Runar Tri «lurte» alle da han rapporte samlet helt på slutten, med følgende oppsummering: 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

–Adventstrimmmen gjennomført. Super motiverende å ha denne aktiviteten i hodet på ekstremt mange regnfulle løpeturer. Total 744 km i perioden og 350 km siste uken.

Les om mesterkokkens rekorddiett her. (nrk.no)

Frode Johansen fra BFG Fana løp også langt. 644 km er over 32 km per dag, mens Solvold klarte hele 37,2 km i snitt. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Ultraløper Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund imponerte også – både med 428 km loggført totalt – og ikke minst med Adventstrimmens lengste løpetur da hun lørdag 19.desember løp de 101,9 kilometerne fra Egersund til Stavanger! 

.
– Det er en fin strekning, med masse variert natur, og i tillegg var det masse vær denne dagen! Det var grus og terreng/sørpe/sandstrand de første 45 km, så «plankekjøring» på asfalt, fortalte Skåtøy etterpå! 

Litt av en «morgentur»!

Først og fremst er Adventstrimmen ment for å motivere mange til å komme seg ut litt ekstra i førjulstiden. Klarte man 100 km passerte man en milepæl. og for de som klarte hele 240 km vanker det en liten ekstrapremie. 

Alle får medalje og det er mange uttrekkspremier også til deltakerne. 

Hele 36 løp 100 kilometer eller lenger, og 14 stykker loggførte minst 240 kilometer! 

Adventsmilen og Adventsprinten

Adventsløpet bestod også av de to virtuelle løpene Adventsmilen og Adventsprinten. Sistnevnte var på 5 km og ble vunnet av Jan Billy Aas med tiden 18.47 og av Merete Bolin med 22.55. 

På 10 km var det Håkon Haug Urdal som var raskest med 34.00, mens Kirsti Johnsen Skåtøy markerte seg også her som raskeste kvinne med 43.34.

Håkon Haug Urdal var en av de som løp mest – og han løp desidert raskest på 10 km i Adventsmilen, der han sendte inn dette bildet. 


Deltakelsen i de to løpene var ikke like god som i Adventstrimmen, men 14 deltok på «sprintdistansen» og 17 på milløpet. 

–Takk for kult opplegg og motivasjon, sa Veronica Willassen Schmelck, som også har tatt forsidebildet. 
Pauline Mari Semb la ute dette innlegget i Facebookgruppen Løpskarusellen
I følge Strava har jeg nådd 61 km, så klarte ikke 100 km men jeg er fornøyd og har slått flere personlige rekorder. Så jeg har vunnet uansett!! Ikke minst har det vært veldig gøy å følge dere andre! Og for en nybegynner er det en stor motivasjon for å fortsette løpingen.

Alle resultater Adventsløpet og Adventstrimmen

Vil du følge opp med Ultratrimmen i romjulen? Les mer om det her:

Avslutt løpsåret 2020 med RomjulsUltra 50km eller 80km – eller samle kilometer i Ultratrimmen

Hjemmeside Løpskarusellen med diverse virtuelle løp.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -