HalvmaratonOslo Maraton

Bildereportasje fra halvmaraton i Oslo Maraton

Halvmaraton var nok en gang den største distansen under Oslo Maraton med 6136 deltakere. Marius Vedvik og Sakiho Tsutsui var desidert raskest, med 1.07.50 og 1.13.04 som sterke vinnertider. Som vanlig i Oslo Maraton går elite og mosjonister hånd i hånd. Her er noen av de beste menn og kvinner, et knippe løpere fra Team Sportsmanden – og sist, men ikke minst – en bildeserie med ekstra blide løpere, de som gir litt av seg selv underveis til tilskuere og fotografer. God fornøyelse! 🤩 😀

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Vi rakk en liten prat med forhåndsfavoritten før start. Den sympatiske førdianeren Marius Vedvik fra Gular IL i Bergen er blitt en frontfigur i Oslo Maraton etter en rekke sterke løp her. Og han innfridde i år også.

Teten menn halvmaraton

.
Toppen kvinner, halvmaraton

.
Blide løpere fra Team Sportsmanden

Har du lyst å bli med i Team Sportsmanden, kan du lese mer og se hvem som er medlemmer her

Flere blide halvmaratonløpere

Alle foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Forsidebildet er av Elvira Aamdal Haraldsen, som vant klasse K16-17 år på 1.52.45, og Marit Aamdal, som kom i mål sekundet bak.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vil du ha ditt eget bilde fra Oslo Maraton, så bli gjerne med i Sportsmanden Premium, da får du tilgang til alt som tas av bilder og vi kan sende deg bildene både i original full størrelse, og ferdig redigert. Du får også flere andre fordeler og bidrar samtidig til å støtte vårt gratisarbeid for felles løpeglede.
Les mer om Sportsmanden Premium og meld deg inn her.

Reportasje med resultater halvmaraton menn

Reportasje med resultater halvmaraton kvinner

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -