Bilder fra NM maraton 2022 i Oslo Maraton

Det var kjempegode løpsforhold og en fantastisk stemning i Oslo sentrum under lørdagens løp. Som vanlig var det maratonløperne som var først ute. I år var Oslo Maraton igjen også årets norgesmesterskap på distansen. Her er et knippe bilder fra maratonløpet.

Publiseringen fra Oslo Maraton har blitt forsinket etter at vi mistet alle bildene fra minnebrikken. Men ved god hjelp har vi klart å hente bildene tilbake. Her er noen av de over tusen bildene vi tok på lørdag.

Klikk på bildene for større versjon.

Beste damer maraton

Sliten vinner Annie Bersagel over målstreken – ga alt!


Beste menn i mål


Noen glimt underveis

Resultater maraton kvinner
Resultater maraton menn

Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Sportsmanden.no

Annonse (Klikk på bildet for info)
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!